[email protected]

Hos fia ♥

2008-12-31 00:46:12
Nu sitter jag här hos Fia och har precis färgat håret ;) Spännande inte sant? Så nu är min "finfina" utväxt borta :)

Förövrigt så har jag, Fia och Carro storshoppat på Maxi och Coop, mycket trevligt :) Köpte massa mat, godis, läsk osv, så imorgon ska vi äta fläskfilé, krocketter med bearnaisesås, och till efterätt blir det kladdkaka med chokladpudding, grädde, bär, och stjärnfrukt ;) Sen så självklart massa godis & chips, och så får vi inte glömma den goda bålen som vi ska dricka som välkomstdrink, ett härligt slut på året tycker vi! Och så köpte vi såklart lösnaglar, hårfärg, genomskinliga strumpbyxor och lösögonfransar, ett måste till nyår. Och inte nog med det så blir kvällen helt alkoholfri!

Tänkte inte nämna några namn, personen kommer antagligen känna sig träffad (vad kan det bero på?), ett tag trodde vi faktiskt att nyår skulle bli misslyckat liksom allt blir ju inte alltid som man tänkt sig, inte sant? Men nu har tanken slagit oss och vi kommer ha hur kul som helst utan dig. När jag ändå håller på och pratar om nyår så borde kanske du skaffa dig ett nyårslöfte som lyder något i stil med "sluta svika dina kompisar", tre gånger är tre gånger för mycket. Jag ger dig bara ett tips men det är ju självklart upp till dig!

Men nu ska jag färga Fia's hår så puss på er så länge och godnatt om jag inte skriver igen :) ♥

Goddag :)

2008-12-30 13:12:35
Hej alla mina fans ;) Vad gör ni? Själv så håller jag på att fixa mig, har redan ätit frukost, duschat osv, vaknade faktiskt elva idag :) Åh jag har typ världens mensvärk, men jag har tagit en ipren så jag hoppas det går över snart. För övrigt så mår jag faktiskt mycket bättre, lite ont i halsen bara, men det är chill. Måste sminka mig klart nu, ta på något mig (vad!?) och sen ska jag träffa Carro köpa min ring, sen åka till Maxi och möta upp Fia sen handla tills imorgon. Ska ju sova hos fia ikväll, så jag skriver senare när jag kommit till henne! Over and out, puss <3

00.19

2008-12-30 00:19:24
God kväll, förlåt att jag inte skriver fören nu men har vart fullt upptagen med att bli frisk.. Har kollat på TV (ensam hemma 2, vänner, simpsons, 2 ½ men, my name is earl & scrubs), sen har jag vilat lite, ätit och druckit te ofc, och justja jag har faktiskt städat också och gissa vad jag hittade? Jo mina näsdroppar, så det har jag användt till stor del av dagen. Och den goda nyheten är att jag faktiskt känner mig bättre, sen tänkte jag lägga mig snart och bli utvilad och så, så kommer jag säkert vakna upp och må hur bra som helst, vi kan ju alltid hoppas i alla fall? :)

Haha känner mig lite patetisk nu alltså, sitter och spionerar på en snubbe som sitter i skolan, det ser ut som Pär men jag vet inte, spännande va? ;) Han sitter där i soffan och skriver typ, sitter typ helt stilla, ah jag vet inte riktigt vad någon gör i skolan nu liksom klockan är 12, men jaja. Alltså nu tror jag han la sig ner, nej vet ni vad, nu reste han sig och gick iväg. Men nog om det, så ni inte tror att jag är värsta stalkern ellerså, höhö...

Föresten jag smsade till 118100 tidigare idag, underhållande alltså :) Jag frågade " Vem är Evelina Carlson i Karlskrona?" och dem svarade "118100 tror att Evelina Carlson är en glad tjej på 15 år som gillar att blogga. Vi tror också att hon är intresserad av mode och skönhet". Haha, lite kul, men visst borde det stå att jag älskar att blogga istället? ;)

Nej nu måste jag verkligen försöka sova, får inte vakna så sent imorgon och så måste jag försöka vända tillbaks på dygnet också. Är inte alls trött så det kommer bli jobbigt, men jag får sätta på min avslappningsskiva och hoppas det hjälper, godnatt och sov gott allihopa, big love /er lillie :)

29 december

2008-12-29 15:19:15
Vaknade för ett tag sen och klockan är typ tre, usch jag har verkligen vänt på dygnen nu, la mig runt fem imorse. Inte bra och något annat som inte heller är bra är att jag fortfarande är sjuk.. Alltså det är måndag och det betyder att jag måste bli frisk idag, för imorgon ska jag åka till Fia och fixa det sista tills nyår osv. Ska bli hur kul som helst och sitta hemma idag igen och typ göra ingenting, hehe not.

Blir nog inte så mycket skrivande här idag måste verkligen friskna till nu, men vi får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall äta frukost och dricka massa te as usual! Ni får ju gärna hålla tummarna eller något för att jag ska bli frisk, själv ska jag  typ be för ett mirakel.. Haha nej men puss på er :)

00.55

2008-12-29 00:55:32
Hallå allihopa :) Ligger i sängen just nu, ska nog kolla på en film snart, även fast jag redan sett ett flertal filmer idag.. Haha jag höll mitt löfte också, jag har varit hemma hela dan, duktig som jag är va? *blink* Och angående löften, någon som har planerat på några nyårslöften? Själv har jag en hel del, och det kommer säkert bli ännu fler.. Men det är ju faktiskt bra och ha många för då borde jag ju kunna hålla.. Åtminstone ett, ellerhur? ;)

I alla fall dagen idag har varit helchill, har bara legat i sängen och kollat på massa filmer, suttit lite vid datorn och självklart druckit massa te och då menar jag verkligen massa. Och på tal om ingenting är det hur varmt som helst, och jag vill bli frisk nu! Så jag får nog stanna hemma imorgon också, skulle ju gått på stan med Sandra och Moa, måste köpa en ring liksom, men får väl ta det på tisdag innan jag åker till fia. Jaja hur som helst, det löser sig nog, huvudsaken är ju i alla fall att jag är frisk tills nyår :) Men nu måste jag dricka ännu mera te och äta nånting, sen blir det film, så natti natti babes.

Snart nyår

2008-12-28 20:20:32
Snart nyår, ska bli hur kul som helst hoppas jag. Fast helt sjukt vad detta året har gått fort när man tänker efter, håller ni inte med? Nej usch känns nästan lite konstigt när tiden bara rinner iväg.. Men hur som helst så är det ju i alla fall nyår om tre dagar, så vad har alla för nyårsplaner? Blir det hemmakväll/myskvälll? Fest? Eller umgås med familj/vänner?  Själv ska jag vara hos Fia med lite folk, och det ska bli massa mysigt :)

Kan tänka mig att många stressar nu innan nyår, lite sådära halft panikslagna pga att dem inte vet vad dem ska göra, eller vad som ska ha på sig, osv. Men själv är jag hur lugn som helst, nästan i alla fall. Jag är ju sjuk och tänker lite då & då "tänk om jag inte blir frisk innan nyår?", men som jag sagt tidigare så måste jag bli frisk! I alla fall, det enda jag har kvar nu att göra innan nyår är att köpa lösnaglar, färga min utväxt, köpa genomskinliga strumpbyxor och köpa något smycke, sen är jag klar och det känns superhärligt, och så måste jag ju självklart bli frisk också!

Men.. Tänkte bara ge er (ni som ska dricka på nyår) ett tips, drick med måtta. För man vill väl komma ihåg nyår, inte sant? Och man kan faktiskt ha hur kul som helst utan att dricka. Men alla gör ju så klart som dem vill, men jag kan tänka mig att det inte hade varit så kul och supa bort nyår, det inträffar ju bara en gång om året liksom. Själv blir det möjligtvis att skåla med champagne vid tolvslaget, annars så är det alkoholfri bål eller något sådant som gäller :)





Angående ägg i ansiktet

2008-12-28 15:51:46
Jag testade ju att ta ägg i ansiktet igår och jag kan ju inte säga att det är något synligt resultat precis, men samtidigt så har det ju inte hänt något negativt. Men om man testar flera gånger tror jag faktiskt att det säkert kan funka :) Det är ju i alla fall värt att prova, inte sant?

Om någon modig vill testa så ska ni göra såhär:

1. Knäck ägget och dela upp äggulan för sig och äggvitan för sig.
2. Vispa lätt ihop äggvitan. (äggulan behöver du inte till detta)
3. När du vispat klart ska du applicera ägget på t-zonen (panna, näsa & haka)
men man kan även applicera på hela ansiktet, men endast om det behövs.
4. Låt äggvitan stelna på huden och sköjl sedan av ansiktet.


Tråkig söndag

2008-12-28 14:46:37
Nu har jag vaknat, blev lite sent idag men jag la mig ganska sent igår så, that's the reason. Men hur mår ni idag? Jag är i alla fall fortfarande sjuk och jag vet inte riktigt om det är sämre eller bättre, men vi får hoppas på bättre va?

Idag har jag lovat mig själv att bara stanna inne hela dan, så vi får se om jag håller mitt löfte! För jag kan verkligen inte gå ut, eller klart jag kan, men då kommer jag bara bli mer sjuk och det kan vi inte riskera att hända.. Men det är ju ändå söndag idag (väl?). Söndagar är ändå tråkiga, så det gör ju knappast något att jag bara stannar hemma hela dagen liksom :) Nej det kan faktiskt bli mysigt, kolla massa filmer och så. Jaja jag överlever på något sätt :)

Men nu måste jag äta frukost, jag är hungrig. Vi hörs senare, puss!

Ägg i ansiktet? Ägg i håret?

2008-12-27 22:40:43
Hej igen alla sötnosar :) Vad gör ni? Själv kollar jag lite på TV men det verkar inte vara något roligt, kollade lite på Harry Potter innan och självklart har jag druckit en massa te och ätit halstabletter också, även ätit lite mat och bara chillat vid datorn.

Nu snart så tänkte jag ta bort mitt smink, ångbada mitt ansikte och sedan testa att ta ägg i ansiktet (låter hur mysigt som helst, inte sant?), nej men det ska tydligen torka ut huden om man har fet hy det vill säga, sen ska det även ge huden lyster och förebygga rynkor, så det är ju värt att testa liksom. Ägg i håret är ju också något man kan testa, håret ska bli lent osv, har själv inte testat det. Jag har inte vågat ännu, feg som jag är va? Haha men det verkar faktiskt va sjukt äckligt..  Men ah, det är väl också värt att testa, skulle ju inte precis kunna skada, antar jag :)

Haha tänkte precis stänga av TV:n men bara för det börjar det bli intressant, kollar väl lite till men sedan ska jag fixa i ordning mig. Orkar nog inte skriva mer ikväll, men det märker vi. Men om inte annat så hörs vi imorgon :) Puss på er och sov gott allesammans!

Sminktips

2008-12-27 18:31:56
En läsare bad mig att tipsa om en mascara som ger tjocka & klumpiga fransar, och jag vet faktiskt inte riktigt vilken jag ska tipsa om.. Jag har själv några stycken mascaror och använder jag alla dem och tar flera lager av varje mascara så blir dem oftast klumpiga och tjocka. Så just nu kan jag tyvärr inte komma med en speciell mascara, utan mitt tips till er är att ta väldigt många lager helt enkelt.

Sen finns det ju väldigt många olika mascaror/mascaraborstar. De mascaraborstarna som är tjocka/stora och täta, ger oftast tjockare och täta fransar. Medan glesa, smala och hårda (typ i plast ni vet?) mascaraborstar oftast ger smala och separerade fransar. Men jag kan kolla upp lite mer i detajl så kan jag återkomma senare! :)


Mellandagsrea

2008-12-27 17:15:11
Nu är jag hemma, känns skönt, för jag är verkligen hur trött som helst. Anyway, började dagen med att sola, sjukt härligt. Känner mig faktiskt lite brun för en gångs skull. Sen efter det blev det stan, gick runt och kollade, åt på mc donalds (eller i mitt fall, drack), var trevligt :). Men sjukt jobbigt eftersom det var ganska mycket folk, långa köer, och hur varmt som helst (fast det kan ju bero på att jag typ har feber, men i alla fall). Sen hittade jag ingenting, liksom något brukar man väl fynda på mellandagsrean? Eller hitta något överhuvudtaget?

Förövrigt så känner jag mig väldigt smart nu såhära efteråt.. Så j*vla typiskt mig och gå ut när jag inte är frisk och bli ännu mera sjuk.  Alltså helt seriöst, tänk om jag inte blir frisk tills nyår!? Eller ah, jag har inget val, för jag måste bli frisk, and that's it! Nej nu måste jag dricka massa te och äta halstabletter, hörs senare :)



Jag är deprimerad, så en gammal emo bild på mig passar väl bra? ;)

Jag har bråttom..

2008-12-27 11:57:22
God morgon allihopa! Just nu håller jag på att fixa mig ska nämnligen sola med Moa & Sandra och efteråt blir det stan, mysigt :) Har ganska bråttom nu ska möta dem om en kvart och jag är inte klar ännu.. Så nu måste jag fixa mig klart, vi hörs senare!

"I en självisk värld, lyckas den som är självisk."

2008-12-26 22:08:44
Skulle kollat på film som jag sa innan men det har inte blivit av än, typiskt mig och fastna vid datorn istället ;) Men nu har jag fixat lite glass med grädde, äpple, blåbär & jordgubbar så nu är jag redo för att kolla på en trevlig film, och ja självklart ska jag dricka en massa te också. Har faktiskt fyllt en hel termos med te så jag dricker lite då & då, haha.. På tal om det så vill jag verkligen bli frisk nu alltså, jag står inte ut längre, inte nog med att det är hur varmt som helst och jag svettas ihjäl, hur kul kan det vara att vara sjuk på ett lov liksom? ..Nej men nu blir det film, big love / lillie! <3

Sminktips

2008-12-26 21:25:20


Det var en läsare som frågade om jag kunde tipsa om en foundation, och självklart kan jag det! Jag menar, vad gör man inte för sina kära läsare? :) Den foundation jag tänkte tipsa er om är självklart den jag själv använder, har användt den i flera månader nu och jag gillar den verkligen. Den har en mellan-hög täckgrad så den täcker bra och döljer ojämnheter. Den är oljefri och täcker inte igen porerna (icke-komodogen). Denna foundation finns i fem olika färger och antagligen en för just dig, och kom ihåg när du väljer foundation välj hellre en ljus än en för mörk! 

Den kostar runt omkring 110:- och kan köpas på bl.a
Kicks, Åhléns och Cubus, men även affärer som Maxi.
Den heter Ideal Finish och märket är Nivea Beauté.


Update

2008-12-26 17:25:09

Jag har feber (!) ;(


Hemma igen

2008-12-26 16:50:53
Nu är jag hemma igen, kom hem för ett tag sen. Har varit på stan en runda med Kristian, var kanske inte det smartaste att gå ut eftersom nu känner jag mig ännu mera sjuk.. Men det blev bara en snabbis (misstolka inte), så det är nog ganska chill ändå, hoppas jag i alla fall. Har köpt halstabletter så nu ska jag knarka det, sen ska jag dricka massvis med te, och vila lite, så förhoppningsvis blir jag bättre! Tycker vi får hålla tummarna för det och än så länge är det krya på mig som gäller, eller hur? :) Men nu blir det film, så puss på er.

13:47

2008-12-26 13:47:07
Hejsan, hur är det med er? :) Själv mår jag inte så jättebra. Blir bara värre och värre känns det som, och ändå har jag typ sovit hur länge som helst och druckit massa varmt, jag har även ätit vitlök (om det nu hjälper till något).. I alla fall, skrev ju inga fler inlägg igår, hoppas ni ursäktar mig för det, men jag sov nästan hela dan så det var därför. Men jaja, vaknade nyligen och just nu dricker jag te, men ska nog fixa mig lite snart tror jag..

Vi hörs senare! Puss <3

Jag behöver tips

2008-12-25 14:19:15
Jag håller på att bli sjuk, jag har typ hur ont i halsen som helst, sen hostar jag med jämna mellanrum. Och inte bara det så börjar jag känna mig förkyld också.. Så någon som har några bra akuta tips till att bli frisk? Liksom aldrig att jag tänker vara sjuk, hade nästan precis blivit helt frisk sen nu har jag blivit smittat av min käre bror. Nej jag är galet sur just nu, jag måste bli frisk (!!). Så ge mig dem bästa tipsen ni har, ska man dricka mycket varmt? Vila mycket? Äta mycket vitaminer? Eller vad?

Hade blivit otroligt glad om ni kom med åtminstone några tips,
I really need it (!)

Sovit gott?

2008-12-25 10:27:02
Alltså helt sjukt, jag är vaken och klockan är tio.. Första gången på hur länge som helst som jag är uppe tidigt och inte har skola. Fast visserligen så är det för att min käre bror väckte mig, men ändå. Hur som helst, har alla sovit gott? Själv så har jag sovit gott, tror jag :) Men jag börjar få någon konstig vana att alltid runt fem tiden gå upp och dricka något, har gjort det tre dar i rad nu. I alla fall, känns som det kommer bli en segdag idag, bara göra ingenting typ. Men just nu har jag skittråkigt, det är ingenting kul på TV och det finns inget annat att göra, så lid med mig!?  Usch borde kanske äta frukost, och sen får vi se vad som händer.. Men vi hörs sen, puss på er & just det ja, god morgon!

Sminktips

2008-12-24 21:16:55


Tänkte bara tipsa om min mascara som jag köpte i förgår, jag har visserligen bara testat den twice, men än så länge verkar den vara bra! Jag gillar för det mesta när ögonfransarna blir ganska tjocka och klumpiga men ändå så gillade jag denna mascaran. Den ger många, smala, uppdelade fransar så det är ett tips till dem som gillar det, men även dem som kanske vill prova på något nytt. Själv så köpte jag den faktiskt bara för att den är så himla snygg  (ytlig som man är va?). Svart & rosa med en prinsesskrona på, hur glamouröst är inte det? ;)
Och den kostar endast 90:- på Kicks.

Den heter Glam'eyes midnight black mascara, och märket är Rimmel.

           

Julafton

2008-12-24 19:14:56
GOD JUL ALLIHOPA
Hoppas ni alla får en riktigt härlig jul :)


Söt tomte jag är va? :)


Det snöar (!)

2008-12-24 13:00:03
Åtminstone lite lite i alla fall, haha. Kanske blir en vit jul trots allt... Nej nu ska vi inte förhasta oss va!  Vaknade för ett tag sen av all julmusik som spelades, åt lite frukost nyss och ska fixa i ordning mig nu hade jag tänkt :)

Men god jul på er, vi hörs sen! <3

Godnatt sötnosar!

2008-12-24 00:01:14


Börjar bli trött nu så det blir nog att sova snart.
 Godnatt & sov gott, vi hörs imorgon :)

Hej igen allihopa!

2008-12-23 20:37:49
Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Jag har bara tagit det lugnt, suttit vid datorn, ätit lite och sådärra. Haha fast jo föresten. Det var någon random kille som ringde till mig och sa att han hade ringt fel men sen började han snacka med mig.

Han : Vi kan väl smsa sen?
Jag : Jag har inga pengar på mobilen för tillfället så jag kan inte.
Han : Men jag kan fylla på den om du vill?
Jag : Haha, jaa absolut gör de *ironisk*!

Jag trodde ju givetvis att han skojade så jag var ju ironisk, men sen efter vi hade lagt på så fick jag ett sms om att jag hade 100 kr på mobilen, liksom söt kille *blink*!
 
Men i alla fall.. Dagen har varit helchill för min del, har typ bara suttit vid datorn. Men det börjar bli ganska tröttsamt nu, så istället ska jag äta något och kolla på film tror jag.
Hörs senare babes! :) 

23 december

2008-12-23 17:00:36
Imorgon är det julafton, endast en dag kvar tills det är den 24 december. Känns inte alls som det, jag har nästan ingen julkänsla alls. Tänk liksom när man var liten, den pirriga känslan dagarna innan det var jul, man räknade ner dag för dag tills det var julafton, man kände på paketen för att lista ut vad det var i dem osv. Då längtade man ju verkligen, och såg verkligen fram emot det. Men nu har jag inte ens tänkt på att det faktiskt är julafton i morgon, vilket det är. Är det kanske så att intresset försvinner när man åldras? Eller orkar jag bara inte bry mig längre? Jag vet faktiskt inte själv riktigt, kanske är det bara jag, men jag tycker det känns så överskattat på något sätt. Uschnej nu måste jag sluta klaga så ni inte tror att jag är en sur-tråkig-bitter*****, vilket jag inte är, jag är faktiskt glad ändå ;)

Känner mig allmänt seg idag också, har liksom ännu bara ätit frukost & duschat och klockan är snart fem. Jo seg kallas det som sagt! Frågan är vad som händer ikväll för jag har ingen aning, men antagligen blir det bara att stanna hemma, men vi får ju se trots allt. Men i alla fall så hörs vi senare, puss på er :*

Dan före dopparedan

2008-12-23 13:51:01
Hej alla mina kära läsare, hur mår ni idag? Jag är i alla fall hur trött som helst, somnade typ halv fem inatt, eller man kanske säger i morse? Jaja, det var nog liite för sent i vilket fall. Liksom jag var ju trött när jag kom hem från Carro igår och hade säkerligen kunnat sova då, men självklart så fastnade jag vid datorn, så typiskt moi! Men anyway det känns som jag håller på att bli sjuk, eller ah det känns aldrig som jag någonsin är frisk för den delen heller. Just nu hostar jag sönder, har ont i halsen och känner mig förkyld, så 10 poäng till mig eller? .. Naat!

Vad händer idag, såhära en dag innan jul då? Själv har jag ingen aning just nu men det märker vi nog ;) Ska väl börja med att äta frukost, sedan duscha och fixa till mig, men därefter blir en överraskning! Så vi hörs sen va? Puss på er! :)

Saknat mig? ;)

2008-12-22 23:50:43
Back again, och jag antar att ni saknat mig.. Åtminstone lite i alla fall, så säg inget annat! ;) Var hos Carro innan, as you know, och kollade på film, eller rättare sagt *två filmer. Men nu är jag trött och inte nog med det så hostar jag och har ont i halsen, liksom stackars mig va? Anyway.. Julafton om två dagar eller ah snart en dag, tiden rinner iväg, eller är det bara jag?

*Inside information: "Ensam hemma 3" & "This Christmas" var filmerna vi såg.

Ne nu ska jag nog kolla på film eller något sen sova antagligen, så godnatt på er! <3

Back on track

2008-12-22 18:10:05
Då var jag hemma igen, har precis varit ute på stan med Fia. Usch jag måste ha vaknat på fel sida idag alltså, har vart sjukt seg och kinkig hela dan, är även sjukt trött och hungrig så nu måste jag äta lite och sedan ska jag bege mig till Carro och checka film :) Hörs senare!

God morgon!

2008-12-22 12:49:29
Eller snarare god förmiddag! ;) Men anyway.. Fia ringde för ett tag sen och väckte mig. Sitter vid datorn just nu, men tänkte fixa mig snart. Efter det blir det att träffa Fia, ta en sväng på stan och sedan sola, vilket blir mysigt, inte sant? :) Så vi hörs sen, puss på er!

Me, myself and I

2008-12-21 20:45:38
Gissa vem som har börjat blogga? ;) *blink*

RSS 2.0