[email protected]

Saturday evening

2009-02-28 23:14:42



Nu är jag hemma och jag har till och med varit det en stund. Kvällen har bestått av självaste Carro (of course) och istället för att ut och springa så gick vi till hemköp, köpte godis, kollade på melodifestivalen, satt vid datorn and so on. Toppen dag och kväll, supermysigt! :)

Nu ska jag äta något (min mage bestämmer) och sen blir det antingen the OC eller kolla film med pappa. Klockan börjar bli ganska mycket visserligen och jag börjar bli trött, jag gick ju upp tidigt idag ni vet.. Men jag är ännu inte tillräckligt trött för att sova så nu ska jag ta del av dem sista minutrarna av denna lördagskväll!

Over and out ;)

Update

2009-02-28 18:22:35
Hej på er allihopa! För tillfället så sitter jag vid datorn (at Carro's place) medan hon äter. Tidigare gick vi på stan en sväng och kollade runt lite, efteråt gick vi hit, vi kollade på high school musical 3 som var superbra och sedan spelade vi lite kort och Carro gjorde lite korttrick bara för att hon är så himla cool. Vi har även suttit lite vid datorn och nu innan hon gick och åt så spelade vi självklart DF, it's our thing you know! ;)

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, förutom att vi ska springa en runda och vara aktiva, fast det blir inte fören senare. Det är lördag och det ju super härligt sen så har jag även frisknat till. Jag känner mig inte de minsta sjuk förutom möjligtvis pyttelite i halsen men annars så är det superbra! Hoppas att ni mår lika bra som jag, because you worth it :)

Vad ska ni göra denna lördag?

Creative clothes

2009-02-28 12:12:41





Sådär kreativ har jag varit, den söta vita saken är någon tygbit som jag fixade till. Visst blev det supersött? :)


Saturday morning

2009-02-28 11:35:25
Hej och god morgon allihopa. Klockan är bara tjugo över elva men ändå är jag vaken och har redan duschat och snart ätit klart min frukost. Carro ringde nämnligen och väckte mig vid tjugo över tio (tror jag) men det var faktiskt härligt att  gå upp vid den tiden. Jag och Carro dealade att om jag skulle svara på mina kommentarer så fick jag inte duscha och tvärtom, men guess what? I did both, herregud jag kan ju inte bara dissa er som har kommenterat och jag tänker inte gå runt och se skabbig ut/lukta illa, eller hur? Jag är så himla busig, hoppas hon läser min blogg också, fast det vet jag att hon gör ;)

För tillfället så sitter jag i min säng med en stilig turban på huvudet, lyssnar på musik och äter frukost. Så snart jag har ätit klart så ska jag börja fixa mig. Påtal om något annat så hittade jag en strumpa nyss i min kudde, den var nytvättad och jag har jag ingen som helst aning hur den hamnade där, spännande..

Nu ringde Carro och sa att hon var halvklar så det är nog bäst att jag skyndar mig nu så hon inte får vansinnesannfall *blink*. Puss på er!


Friday night

2009-02-28 01:05:09
Haha alltså gud vilken natthumor jag har, klockan är inte ens mycket men ändå sitter jag och storgarvar när jag driver med folk och säger att jag fyller år (fast jag inte gör det) plus att jag kollar på roliga klipp på youtube, man kan nog inte ha roligare än mig just nu..

Förövrigt så hittade jag någon tygbit innan och självklart så blev jag kreativ igen. Det blev faktiskt sjukt snyggt men resultatet får ni inte se fören imorgon. Exciting huh? ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på OC och sedan sova, godnatt på er!


22:11

2009-02-27 22:11:54

Ett glas med vatten, ett glas med mjölk, apelsinklyftor och ananasskivor.

Nyttig? I just can't help it! ;)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan framför TVn,  puss så länge!

Kedja + rosett = skärp

2009-02-27 21:26:54




Egentligen skulle jag kollat på the OC men istället
så råkade jag hamna i min kreativa bubbla.

Mer rosetter till folket, am I right? ;)


Friday evening

2009-02-27 19:57:06
Nu är jag hemma igen efter en snabb tripp till hemköp. Jag köpte tre apelsiner och en ananas så nu kommer jag garanterat att överleva kvällen. För tillfället så sitter jag i min säng och kollar på TV men snart blir det älskade OC och senare ska jag kolla på en film tillsammans med pappa. Det blir ingen tjejkväll ikväll för jag mår fortfarande lite dåligt, det känns som om jag febersvettas trots att jag inte ens har feber (eller?) och sen så värker min hals och förkylningen vägrar att försvinna. Det blir istället en lugn hemma/myskväll och det funkar alldeles utmärkt det också. Vad gör ni denna fredagskväll? :)


Photos

2009-02-27 14:47:27


Kollade igenom lite fotoalbum igårkväll, så himla söt!!
Snacka om top model och mina outfits var ju high fashion, right? ;)

Friday I'm in love

2009-02-27 13:57:27
Jag är vaken och för tillfället så sitter jag i min säng och äter frukost. Det blev ingen skola idag heller för jag mår ännu inte särskilt bra, men jag är på bättringsvägen (thanks god!!!). Det värsta är borta, de vill säga febern och mensvärken men däremot så är förkylningen + halsontet tyvärr kvar. Idag blir det antagligen att bara ta det lugnt, jag, Fia och Emma skulle haft tjejkväll ikväll men jag vet inte ännu om jag orkar det, jag vill ju självklart inte missa det men vi får se hur det blir.

Nu ska jag äta klart och kolla på OC!


En varmvåfflad macka med kyckling och ett glas med mjölk.
(Ser inte så gott ut, but it really was!)

We love TV series, right?

2009-02-26 21:31:54
Just nu sitter jag i min säng med mjukisar och en stor tröja och känner mig minst fräsch i hela världen. Mitt hår är flåtigt och jag luktar inte det godaste precis men jag skyller på att jag är sjuk och lat..

Nyligen så kollade jag på den rätte för Rosing och det var faktiskt riktigt underhållande. Påtal om något annat som är underhållande så är det endast är några dagar kvar tills desperate housewives börjar igen, helt klart en av det bästa serierna, and I can't wait! När det ändå snackas om TV serier så har jag fixat säsong 1 & 2 av the OC och gud vad det är bra. Det var ju ett tag sen det gick på TV och jag saknar det verkligen, det skadar ju knappast att se om det hela igen, eller hur? Jag är verkligen helt såld för TV serier skulle jag tro ;)

Snart ska det ätas lite mat men innan dess blir det duschen!


(yourtopseries.com)
Ni missar väl inte desperate housewives på tisdag kl 21:00?

Compassion accept

2009-02-26 11:16:02
Hej på er och god morgon. Fast egentligen är inte denna morgonen speciellt god..

Klockan är snart elva och jag kan inte sova längre. Jag har vaknat flera gånger både inatt och imorse och somnat om igen men nu sista gången jag vaknade så försökte jag somna om men det gick verkligen inte.

Det blev ingen skola för min del idag heller eftersom att jag fortfarande inte mår bra. Igårkväll hade jag världens mensvärk och jag fick ligga med en varm vattenflaska på magen i flera timmar. Det var därför jag inte kunde blogga mer igårkväll (även om jag verkligen ville), för jag kunde knappt röra mig och jag var till och med nära på att bryta ihop flera gånger bara för att det värkte som f*n och då är det illa kan jag lova.

Nu är det hyffsat bra i magen och min feber är nog i stort sett borta, men däremot värken min hals som bara den. Jag kan liksom knappt äta bara för att det gör så j*vla ont när jag sväljer.

Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt så ni vet hur det ligger till. Vi får se om jag orkar skriva mer senare, men håll tummarna!

Krya på mig?

Sick wednesday

2009-02-25 14:50:16
Förlåt för att jag inte uppdaterat fören nu, men idag mår jag verkligen skit så min sömn har verkligen varit viktig. Jag la mig inte särskilt tidigt igår och när jag vaknade vid halv sju imorse så hade jag feber så jag bestämde mig för att stanna hemma. Jag har sjukt ont i halsen, huvudvärk, feber, mensvärk, förkyld och kan ni tänka er? jag har till och med, fortfarande träningsvärk. All in one skulle man väl kunna säga och det känns verkligen inte som jag har mått sämre..

Jag satte mig vid datorn för att få mig själv på andra tankar, jag tänkte att om jag inte tänker på att jag mår så j*vla dåligt så kanske jag mår lite bättre. Jag vet inte riktigt om det funkar för jag mår ungefär lika dåligt som jag gjorde för några minuter sen när jag inte satt vid datorn. Så nu ska jag kolla på andra avenyn (det blev självklart inte av igår), tycka j*vligt synd om mig själv och äta mig rund, semledagen var egentligen igår men det blev faktiskt inget semleätande då så det tar jag igen idag istället.




Poor me

2009-02-24 23:50:54
För tillfället så ligger jag i min säng, jag tycker sjukt synd om mig själv och mår riktigt kasst. Jag har ännu inte kollat på andra avenyn, istället så skrev jag ett inlägg om hur man får en signatur i slutet på varje inlägg och hur man gör. Det var nämnligen en tjej som bad mig att förklara hur man gjorde och jag lovade att jag skulle göra det ikväll, så jag kunde ju inte svika henne. Min blogg blev helt wierd när jag la in massa koder i inlägget så allt blev helt upp och ner och hamnade på helt fel ställe, jag drabbades av panik men det löste sig tillslut och jag fick förenkla det lite men jag hoppas att ni som behöver hjälp med det förstår ändå. Ikväll skulle jag egentligen även förklarat hur man kan ändra rubrikerna i menyn (senaste nytt, kategori, arkiv..) men det orkar jag verkligen inte med ikväll så förhoppningvis skriver jag det imorgon om jag mår bra och orkar.

Nu ska jag ta bort mitt smink, borta tänderna, ta mig en tablett och sedan kolla på andra avenyn och försöka sova. Jag hade lite feber innan så jag tror inte att det blir skola imorgon för min del, men för säkerhetens skull ska jag ändå ställa väckarklockan så får vi se om jag mår tillräckligt bra.

Eftersom klockan är mycket antar jag att dem flesta redan sover, eller det bör man gör vid den här tiden åtminstone. Men w/e, godnatt på er <3


Blogghjälp

2009-02-24 22:46:13
Hur skapar man en signatur och lägger in den i varje inlägg?

1. Det första man måste göra är självklart att skapa sig en signatur i form av en
bild. Man kan göra en signatur i olika program så som photoshop och liknande men
jag själv har inte det så istället gick jag bara in på den här sidan. Det är en sida där
det finns  massor med olika textstilar som man kan ladda ner, men eftersom
jag är så lat så skrev jag bara in det jag ville att det skulle stå (Evelina Carlson),
valde någon snygg text i topplistan och kopierade den.

Så här ser hemsidan ut och detta är printscreenat ifrån topplistan.
(1.) Skriv in det du vill att det ska stå (i mitt fall Evelina Carlson).
(2.) Välj vilken storlek du vill ha på din text, du kan välja mellan tiny, small, medium och large.

Den text som jag har valt till min signatur ser ut så här, den heter Chopin Script.


2. När du sedan har skapat dig en signatur så laddar du upp bilden i din blogg
och kopirerar adressen till den (det vet förmodligen dem flesta hur man gör).

3. Gå nu in i dina kodmallar och leta upp koderna som ser ut så här:

Mellan dessa raderna ska du lägga in adressen till din bild/signatur.
Skriv av den här texten nedanför och lägg sedan in den texten mellan raderna.


Där det står adressen till din bild klistrar du in adressen till
bilden som du tidigare laddade upp på bloggen (din signatur).



4. Om du vill ha din signatur i en annan position är det bara att byta ut center
( <div align="center"> ) till left (vänster) eller right (höger) beroende på vart du vill ha den.


5. Nu är det bara att spara allting och sedan är det klart!


OBS!! - All ändring som ni gör, görs på egen risk.
Alltså tar inte jag något ansvar om det skulle råka bli fel!

Tisdagskväll

2009-02-24 21:15:23
God kväll på er!

Just nu sitter jag i min säng och tar det lugnt. Jag vaknade för ett tag sen, jag skulle ju vila innan men somnade direkt och så sov jag i flera timmar. Det var superskönt och jag behövde det verkligen. Jag mår inte särskilt illa nu längre i alla fall, nu är det mest bara halsen som värker som bara den(!).

Det var visserligen kanske inte så smart och sova sådär jättelänge, eftersom att klockan är nio nu och det betyder att jag måste sova snart igen om jag ska orka upp imorgon och jag kommer verkligen inte kunna sova nu, men vi får se hur det blir med det. Jag mår i alla fall lite bättre nu så det är ju åtminstone en fördel.

Nu ska jag äta lite kycklingnudlar som är toppen för min hals och kolla på andra avenyn!






Bad day

2009-02-24 16:19:04
Hej på er!

Nu har jag precis svarat på en massa kommentarer (tack så himla mycket för dem), det är alltid så roligt när man får kommentarer (både positiva och negativa), superroligt att läsa är det också så tack till alla er som kommenterar!

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, eller ja ett bra tag sen faktiskt, jag slutade vid tjugo över tre och då gick jag hem direkt. Idag mår jag verkligen inte alls bra och speciellt inte nu. Jag mår jätteilla, jag har ont i magen, jag har träningsvärk plus att det gör så j*vla ont i min hals när jag sväljer. Det känns faktiskt inte som om det kan bli värre just nu! Usch och fy..

Förlåt för ett tråkigt och kort inlägg, men nu måste jag vila och hoppas att det blir bättre, ni får gärna tycka synd om mig under tiden. Det kanske hjälper, who knows? ;)


Today I'm wearing this

2009-02-24 07:18:39


Tänkte inte använda kjol idag egentligen som förväxling liksom,
men jag lyckades inte, det gömmer sig nämnligen en kjol under mitt linne men den syns ju åtminstone inte i alla fall.

Det ser ut som linnet är jättekort och mina ben ser helknas ut,
men det ser bara ut så på bilden,  jag är söt, jag lovar :)


Tired tuesday

2009-02-24 06:55:31
Jag är vaken, jag har till och med varit vaken en stund faktiskt. Jag gick upp vid 06.30 och var galet trött, hade sjukt ont i halsen, superhungrig och en j*vla träningsvärk från igår. Nu sitter jag och äter lite flingor med mjölk och äppelmos så nu är jag inte hungrig i alla fall. Klockan börjar närma sig sju och idag börjar jag ju tio över åtta så jag borde nog sätta igång nu. Jag gick upp en halvtimme senare idag än vad jag brukar göra när jag börjar vid 08.10 och jag vill inte riskera för att behöva stressa som en galning, det hade varit underbart att inte behöva göra det.

Igårkväll så letade jag efter kläder att ha på mig idag och jag hittade givetvis något, men sedan började jag göra massa andra grejer och somnade tillslut vid tjugo i tolv, riktigt j*vla dåligt. Vet inte hur det gick till, jag gjorde liksom ingenting och hade sagt hur länge som helst att jag skulle lägga mig snart sen när jag kollade på klockan var hon redan 23.40, jag slängde mig i sängen och satte på avslappningsskiva, jag somnade runt tolvtiden i guess. Alltså har jag bara sovit 7½ timme och det är way to little för mig.

Men nu måste jag skynda mig, har nog lite brådis trots allt.

Evening

2009-02-23 22:35:08
Herregud, klockan är redan halv elva och här sitter jag med smink och alla mina kläder på. Jag har precis ätit nyttig vs onyttig "kvällsmat", apelsinklyftor + chokladboll men det var alldeles underbart.

 Imorgon börjar jag 08.10 alltså en timme tidigare än idag och jag har inte ens somnat ännu, fast jag funderar på att inte gå upp så överdrivet tidigt, för idag hade jag hur mycket tid över som helst och kunde ta det superlugnt, det är ju galet skönt men jag föredrar nog att sova lite extra istället. Imorgon behöver jag ju inte heller duscha mitt hår på morgonen, eftersom jag duschar mitt hår varannan dag, men nu återstår det bara att välja kläder och just nu har jag ingen som helst aning..

Nu har jag brådis, måste hitta något som jag kan ha på mig imorgon, tvätta mitt ansikte/ta bort mitt smink och göra mig redo för att sova.



Godnatt allihopa :)

Creative

2009-02-23 22:05:13



Nu har jag varit kreativ och sprättat upp min rosett från min klänning/tagit bort den och istället satt dit en säkerhetsnål. Det är ju aldrig fel att kunna rosett-pimpa sina kläder, right?

På bibiloteket

2009-02-23 18:34:06
Hej på er!

Just nu så sitter jag på en dator på biblioteket, svarar på lite kommentarer och tänkte bara uppdatera en liten snabbis. Fia och jag kom hit vid kanske kvart i fem, vi fikade och pratade och sen efter en stund så åkte hon hem och jag började plugga. Så jag har pluggat en del och sen var jag tvungen att låna en dator, så jag tog en tid från 18.00-20.00 men jag vet inte riktigt hur länge jag ska sitta, vi får väl se när jag börjar bli klar helt enkelt. Jag mår ganska illa nu också, jag har visserligen "bara" ätit 3 ½ chokladbollar och druckit en kopp varm choklad men gud min mage pallar verkligen inte mer alltså. Jag älskar chokladbollar så jag kommer förhoppningsvis kunna äta dem när jag kommer hem (can't wait, right?)

Nu måste jag fortsätta plugga så jag får det gjort, det är ju väldigt viktigt!

Skriver mer senare, puss på er <3



Update

2009-02-23 16:17:25
Goddag på er allihopa :)

Just nu är jag och Fia hos mig och vi har precis varit på hemköp och köpt apelsiner och chokladbollar. Sista lektionen var idrott och vi hade styrketräning, so now i'm stronger than yesterday. Idag ska jag gå till biblioteket och plugga, jag måste ju ta igen det jag egentligen skulle gjort på lovet men som icke blev av. Nu har jag laddat upp med sex chokladbollar och två apelsiner så jag kommer ju i vilket fall överleva. Men nu måste jag byta om och bege mig till biblioteket, hörs senare :)



Måndagsmorgon

2009-02-23 07:27:42
Hej och god morgon :)

Just nu sitter jag i min säng med en turban på huvudet och dricker lite cappucino och kollar ut i det "fina" snöovädret..

Jag duschade nyligen och gjorde lite cappucino för att lindra min hals, den är alltid som värst på morgonen. Klockan är snart halv åtta och idag börjar vi 09.10 så jag hoppas att jag inte behöver stressa. Ska snart klä på mig, sedan sminka mig och tillsist fixa håret, tror ni jag hinner det på 1 h och 40 min?

Men först blir det cappucino och en halstablett.


Badness

2009-02-22 20:35:31
Åh jag känner mig som en dålig människa.

Jag som tänkte plugga och vara duktig, men icke. Istället ringde jag Fia och pratade med henne en stund, sedan åt jag mat och klockan sju så började gossip girl som jag verkligen inte kunde missa. Nu är klockan halv nio och sen gossip girl slutade har jag varit på toa, svarat på kommentarer och tagit fram kläder inför morgondagen. Imorgon är det ju första dagen i skolan efter en veckas lov och jag vill vara utvilad. För att inte få panik och behöva stressa imorgon så tog jag fram första bästa plagg som jag bestämde att jag skulle ha på mig imorgon. Jag funderar även på att gå och duscha mitt hår nu så jag har det gjort, jag orkar inte gå upp en halvtimme tidigare imorgon för att duscha håret liksom..

Nu ska jag i alla fall tröstäta en banan och se om det blir bättre (inte för att jag tror att mina läxor skulle kunna bli klara av sig själva), tänk om det ändå vore så?


Funkar detta imorgon? (självklart med ett par tights till).

Study

2009-02-22 17:29:26





Ett glas med nypressad morotsjuice, en tallrik med bananskivor/äpplebitar och godis.
Tyvärr så lyckades jag inte att vara 100% nyttig för nu när jag ska plugga så måste jag ju ha tankegodis, right?


Söndag

2009-02-22 16:34:33
Hejsan och god eftermiddag får man väl säga.

Ursäkta mig för dålig uppdatering men jag har inte haft tid för att blogga tyvärr. Igårkväll så åkte jag ju till mormor och morfar och det var supermysigt. Kvällen bestod av god mat, melodifestivalen, en deckare, massa onyttigheter/nyttigheter, en perfekt lördagskväll alltså. Jag sov även där och vi somnade runt tolv någon gång och gick upp vid tio. Vi åt frukost, sedan kollade jag på totally spice och vid tolv tiden så åkte jag hem. När jag väl var hemma fixade jag mig hur snabbt som helst och sedan skulle jag, min käre far och min käre bror åka till Ronneby. I Ronneby så åt vi , fikade och pratade, vi var där i några timmar och nu kom jag hem för ett tag sen.






Just nu så sitter jag i min säng, äter lite godis och är hur trött som helst. Imorgon är det skola så jag borde verkligen plugga lite nu, pratade med Ida igår i telefon och hon sa allt som stod på pappret, snacka om räddaren i nöden. Men eftersom jag är så onyttig nu så tänkte jag göra lite morotsjuice och ta en banan först, nyttig som jag är, right? ;)

Saturday evening

2009-02-21 17:18:17
Hej på er :)

Just nu sitter jag i sängen och kollar på lite film. Jag har tagit det lugnt hela dan och inte gjort något särskilt och det börjar bli ganska tråkigt nu. Så nu ska jag fixa mig klart, har redan sminkat mig och klätt på mig så nu är det  bara håret kvar och sedan ska jag åka till mormor och morfar och ha det mysigt! Hur ser era lördagsplaner ut? :)

Dagens outfit

2009-02-21 15:06:41

Pain in the ass

2009-02-21 11:11:30
Hej och god morgon på er :)

Klockan är elva och jag vaknade för precis en timme sen, fast lat som jag är så har jag inte orkat gå upp ännu. Jag har legat i sängen en timme och bara tagit det lugnt, mysigt faktiskt. Något som inte är lika mysigt är att jag har sjukt ont i halsen och känner mig förkyld, det är så himla tråkigt och sjukt jobbigt.  Alltså jag orkar verkligen inte bli sjuk igen, det är ju hur tråkigt som helst. Sen nu börjar ju skolan på måndag och jag vill inte hamna efter ännu mer!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag och Fia hade planer på att lana ikväll men jag vet inte riktigt hur det blir med det, jag hade verkligen behövt plugga också ju, men jag har ju fortfarande inte det där pappret så det är ganska svårt. Jag måste lösa det på något sätt, för jag måste bli klar med det, herregud alltså panik big time :( .. Ingen bra idé att drabbas av panik egentligen, för det gör ju faktiskt inte saken bättre, så nu ska jag försöka lugna ner mig, tänka på något annat och äta lite. Föresten så har det snöat också, så himla tråkigt och jag bara ryser så fort jag ser det. Jag vill ha sommar nu, eller åtminstone vår(!).

I-landsproblem as usual! Det är så himla synd om mig..

2 in1

2009-02-20 20:55:36


Ett vanligt linne med knappar (1) förvandlas till en minikjol med hög midja (2

Varför ska man tänka på någon annan än sig själv? Ego...

2009-02-20 17:55:00
Det är fredagskväll, det händer inget roligt alls och jag är trött och ofräsch. Så vad passar bättre än att ta hand om mig själv och endast tänka på me, my self and I?

Nu ska jag ta hand om själv med ett varmt och härligt bad, hemmagjord ansiktsmask, ångbad för ansiktet och allt som hör till ett eget litet hemma-spa!

Vad gör ni denna fredag?

Sugarcake

2009-02-20 16:05:01
För tillfället så sitter jag i min säng och äter sockerkaka som jag nyligen bakat. Den blev liten, gullig och supergod, och jag som bara hällde i lite ingredienser efter magkänsla, jag är verkligen duktig, right?



Attempt to study

2009-02-20 13:28:39
Just nu sitter jag i sängen, lyssnar på musik och försöker plugga. Jag har letat som en j*vla galning efter pappret där det står allt man ska göra, men självklart så hittar jag det inte och jag misstänker att det faktiskt hade varit en fördel om jag hade haft det så jag hade vetat allt vad jag skulle göra. Jag får panik, jag hittar det verkligen inte någonstans, det finns inte på internet och skolan är stängd, jag är så klyftig.. Visst är jag?





(http://www.stylebystars.com)
Så himla söt kjol, and I really needto wear it!
Men självklart så finns den inte i min storlek(!)

Fredag

2009-02-20 10:48:01
God morgon!

Just nu så ligger jag i min säng, jag har sjukt ont i halsen och är fortfarande lite trött. Igår la jag mig inte fören tre tiden, inte bra alltså, jag lyckas alltid lägga mig så himla sent, bara för att jag alltid fastnar vid datorn! Anyway, jag ställde i alla fall klockan på 10:05 så jag inte skulle vakna allt för sent idag men busig som jag är så la jag mig i sängen och somnade om i typ 25 minuter, men nu är jag vaken och tänkte fixa lite frukost nu.

Idag är det fredag! Fast ändå inte äntligen fredag, eftersom att det bara är en helg kvar på detta lovet och sen börjar skolan igen. Så himla tråkigt att loven går så fort, man hinner ju inte göra någonting fören skolan börjar igen. Och jag som skulle hunnit med att plugga en hel del och än så länge har jag inte gjort någonting, känns ju verkligen inte bra..

Usch och fy, det känns inte som jag har speciellt mycket till val, idag måste jag plugga(!)

Vad ska ni göra idag?

Gossip

2009-02-20 00:38:13



3 in 1

2009-02-19 23:49:16


1. En lång klänning med söt rosett under bysten.
2. En supersöt minikjol med hög midja.
3. En kort tubklänning dekorerad med en söt rosett över bysten.

Tom & Jerry

2009-02-19 18:59:50


Nu har jag precis fixat lite nudlar och cappuccino,
inte särskilt passande men w/e, min hals really need it!

Nu blir det Tom & Jerry :)

Evening

2009-02-19 18:26:45
Hej igen, nu är jag åter igen hemma. Jag gick ut en snabbis för att jag skulle möta min käre far och ge han en sak, det var fortfarande lika kallt ute och jag frös lite halvt ihjäl. Men nu är jag äntligen inne i värmen och tänkte göra mig något varmt!

Haha btw, nu när jag var på väg hem så gick det några tjejer framför mig, en av tjejerna kollade bak och såg mig och precis efteråt så viskade hon något till sin tjejkompis så hon också vände sig om och kollade på mig, hon fnissade och viskade till en annan tjej, hon kollade självklart bak, fnissade och så viskade hon vidare till en annan tjej, alla tjejerna viskade, fnissade, skrattade och kollade bak på mig. Herregud alltså, inte visste jag att det var så underhållande att bara se mig ;)

Nej nu måste jag fixa något att äta och dricka, hörs senare :)

Mini shopping

2009-02-19 17:26:45
Nu är jag äntligen hemma ifrån kylan. För tillfället så sitter jag och suger på en strepsils sugtablett med smak av honung & citron, super god faktiskt, hoppas bara att den lindrar min lilla hals också.

Det blev en väldigt snabb liten shopping, först gick jag till Åhléns och köpte en foundation, jag stod i minst 5 minuter för att hitta rätt färg, jag var sjukt osäker men tillslut blev det # 4 (sand). Jag är fortfarande lite osäker på om det är rätt färg, för den känns lite för orange men i vilket fall så är den betydligt bättre än den jag hade sist som var nummer # 6 (Amber). However, efter Åhléns så trippade jag vidare till Apoteket och köpte mig en deodorant och sedan så bestämde jag mig för att gå hem. Det var alldeles lagom kallt ute för att få mig att känna mig ännu mer förkyld, så nu ska jag ta det lite lugnt och dricka något varmt! 



Today

2009-02-19 16:24:59
Hej allihopa! Jag kom hem nyligen och just nu sitter jag vid pappas dator och äter en macka. Ska snart gå till Åhléns och köpa mig en foundation och sedan får jag se om jag orkar kolla runt lite mer på stan. Det är så härligt att gå på stan själv ibland men jag vet inte om jag orkar idag faktiskt, jag har nämnligen lite ont halsen och är snuvig, så jag funderar på att bara köpa mig en foundation och sedan mysa ner mig i sängen och kolla på film. Men vi får se hur det blir, nu så ska jag i alla fall ut i kylan igen, hörs senare! :)





Dagens outfit

2009-02-19 14:40:57


Vita kläder och "brunbränd" kropp, gud vad jag vill ha sommar..
Tänk om man kunde gå ut i endast detta liksom!

 Nej eftersom vädret inte tillåter det så får tightsen åka på nu,
två tights till och med (bara för att det är så j*vla kallt!).

I-landsproblem big time, right? :(

Quick update

2009-02-19 14:31:50
Just nu så håller jag på att fixa mig, jag har sminkat mig lite och klätt på mig. Nu ska jag fixa mitt hår som för tillfället är en bulle på huvudet, jag ska sminka mig klart, ta på mig tights eftersom det hade varit aningen kallt att gå barbent (på tal om barbent, så vill jag ha sommar eller åtminstone vår, NU!) och sedan ska jag bege mig till bussen och åka in till stan. Snabb uppdatering var det här ja, men nu vet ni hur det ligger till och så skriver jag mer senare när jag kommer hem. Puss så länge!

Morning

2009-02-19 13:01:49

Hej allihopa :)

Just nu så sitter jag och Fia i sängen och lyssnar på musik. Vi åt nyligen lite god frukost som bestod av mackor, juice och ägg! Idag ställde jag min mobil på 11:00 eftersom jag inte vill vakna allt för sent, vi somnade ju ganska sent igår pga all energidryck vi drack, sjukt jobbigt. Jag testade en hel del olika sovställningar men jag kunde verkligen inte somna, men efter ett bra tag när jag hade spelat fiskspelet ganska länge och kollat klart på filmen så gick det tillslut (thanks god).

Idag händer nog inget speciellt, jag är forfarande hos Fia (som ni kanske vet) och nu så ska jag fixa mig, bara ta det lugnt och sedan lite senare ska jag bege mig hemåt, jag ska även ut på stan en sväng  senare och köpa mig en foundation, sen vet jag inte mer vad som händer, så vi får se helt enkelt ;)

Hur ser eran dag ut idag? :)





Myskväll

2009-02-18 23:25:11
Hej och god kväll! :)

Hur har kvällen varit? Min har i alla fall varit toppen! Jag och Fia började kvällen med att gå till MAXI och sedan hem igen, fast självklart så gick vi inte dit bara för nöjets skull, utan vi köpte även lite gott inför kvällen. Det tog minst två timmar att bara gå dit, vi spelade nämnligen fotboll med snöbollar, snacka om underhållande!  Att gå hem gick aningen snabbare, det tog kanske 20 minuter eller något i den stilen, men det var mysigt och vi fick oss garanterat motion eftersom att det faktiskt är flera km dit. Kvällen har även bestått av att sitta lite vid datorn, sen har vi kollat lite på Stockholm boogie och ätit lite chips med dipp (onyttigt, jag vet!) och druckit massa energi dryck, smarta som vi är? Så vi kommer antagligen inte kunna sova fören ganska sent inatt! Men det har varit en myskväll så jag ska inte klaga :)

Nu ska vi antagligen kolla klart på filmen och ha det trevligt, vet inte om jag skriver mer ikväll så godnatt på er :)








Today I'm wearing this

2009-02-18 18:53:42




This is it

2009-02-18 13:47:53

God morgon!  (lite sent kanske men w/e)

Just nu sitter jag i Fia's säng och Fia spelar guitarhero. Vi lirade lite innan samtidigt som vi åt frukost men nu vart jag tvungen och blogga tyckte jag :)

Gårddagen blev kortfattad men jag hann inte skriva så mycket, jag lovade ju mig själv att lägga mig senast 11 igår men så blev det ju självklart  ändå inte, jag vet faktiskt inte riktigt när vi somnade men alldeles för sent i alla fall. Men för att beskriva gårddagen lite mindre kortfattat så började det med att vi var hos Fia och chillade lite, vi skulle ut och åkt pulka egentligen men så blev inte fallet, istället for vi hem till Emma och lånade hennes guitar (till guitarhero) sen gick vi hem igen, alltid trevligt med en lång promenad med mycket skratt och prat (även om jag endast hade supertunna tights as usual). Jag och Fia lirade guitarhero stor del av kvällen men sedan bestämde vi oss för att vara lite busiga och gå ut och bada i snön med inte alltför mycket kläder. Det var hur j*vla kallt som helst, men det var en rolig upplevelse så det var ju helt klart värt det ;)


Nu borde jag nog gå till Fia och vara lite social, hörs senare :)





Ps. Om ni undrar varför jag bara har bilder på mig så är
det för att jag inte fick lägga ut några på bilder på fia! Ds.

Tonight

2009-02-18 00:22:23
Hej på er :) Förlåt för ganska dålig uppdatering men jag har haft fullt upp. Just nu sitter jag och Fia och kollar på andra avenyn och ska äta lite skorpor. Kvällen har bestått av Fia, promenad, guitar hero, chill, skratt och bad i snön! Klockan börjar bli ganska mycket och vi måste ju kolla klart på andra avenyn innan det blir för sent, så det blir en snabb uppdate nu, så bilder får förklara kvällen istället! Hörs imorgon, godnatt :)
















Fia's place

2009-02-17 17:40:55
Nu är jag hos Fia och jag har till och med varit här ett bra tag. Innan vi kom hit så gick vi på stan en sväng och sedan tog vi bussen hit, på vägen hem köpte vi även med oss lite mat. Just nu sitter vi och lyssnar på musik och smaskar i oss lite godis. Kvällen planer ser ut som så att vi ska ut och åka pulka, kan ni tänka er? Jo men det blir säkert super kul :)

Nu ska vi ta det lite lugnt och bara leva livet! :)



Panic big time(!)

2009-02-17 14:13:49
Herregud, jag har så himla bråttom! Jag ska möta Fia om typ sex minuter och jag har inte fixat mig klart ännu. Självklart så måste jag stressa som en galning nu, ser jag verkligen fram emot..


Detta har jag på mig idag i alla fall!

Nu måste jag stressa, stressa, stressa!

Changed plans

2009-02-17 12:48:33
Det blir inget Tom & Jerry idag heller, vi får hoppas att jag överlever ändå..

Just nu sitter jag i sängen och mitt hår är helt wierd, jag satte håret i en bulle på huvudet igår när det var blött och nu är mitt hår helt krulligt och lockigt! Anyway, så måste jag börja fixa mig nu, jag vet inte riktigt när Fia kommer in till stan, men eftersom jag är så seg ändå så är det nog bäst att jag börjar i god tid. Jag vill ju knappast stressa i slutet för att jag inte kommer igång, right? ;)

Nu ska jag dansa, lyssna på musik och självklart fixa mig!



Rise and shine

2009-02-17 11:59:09
Jag är vaken och min geniala plan funkade såklart. Jag steg upp vid 11.05 som jag hade ställt klockan på och jag var faktiskt ovanligt pigg. Fast däremot så har jag lite ont i halsen, men jag tror det håller på och försvinna, hope so! Just nu sitter jag vid datorn (som ni kanske förstår) och sen så fixade jag även lite frukost nyligen (flingor med mjölk).

Usch jag har satt datorn i fönstret nu och sen när jag kollar på datorn ser jag självklart ut genom mitt fönster och så snöar det. Man blir ju typ deprimerad på hög nivå, jag trodde verkligen inte att det skulle komma mera snö, men självklart så har jag fel! Plus att det ser ruskigt kallt ut :( Usch och fy säger jag bara..

Har ni sovit gott föresten? Jag har i alla fall sovit alldeles ljuvligt, vad jag minns. Superskönt med nya sängkläder, sen somnade jag nog rätt fort och det är ju alltid trevligt. Jag lyssnade på några låtar med Lasse Lindh sen somnade jag, alldeles underbart!

Idag ska jag träffa Fia och möjligtvis sova hos henne ikväll, men nu ska jag nog kolla på lite Tom & Jerry eftersom jag inte gjorde det igår.


Night

2009-02-17 03:11:17
Just nu sitter jag i sängen och har precis borstat tänderna och kissat, klockan är redan tre och det är inte bra! Jag som skulle kolla på film eller lyssna på avslappningsskiva och somna någorlunda tidigt ikväll/inatt, men icke, självklart så fastnade jag vid datorn som vanligt istället, jag kunde liksom inte ens slita mig ifrån datorn och kissa. Alltså jag var nog kissignödig i en halvtimme tills jag tillslut kunde gå ifrån datorn, vilket liv va?! Men för att inte göra det till någon vana (att lägga mig sent då alltså) så ska jag ställa min väckarklocka imorgon på 11.00 för då kommer jag förhoppningsvis kunna lägga mig tidigare imorgon. Ska flytta min väckarklocka nu och ställa den i min hylla istället, för då måste jag resa mig upp och gå dit, så då är det ganska säkert att jag kommer upp vid den tiden som jag ska, förhoppningsvis. Jag är så smart och min plan är genial, right? ;)

Nej nu måste sova, jag vill faktiskt vakna upp någorlunda utvilad, plus att jag inte orkar vara kinkig imorgon och det blir jag verkligen om jag inte får tillräckligt med sömn. Så håll tummarna nu va? ;)


God natt kanske?

2009-02-17 01:23:47
Hej på er, klockan börjar ju bli mycket! Som jag alltid säger, tiden bara rusar iväg..

Ikväll så har jag kollat på TV (two and a half men, my name is earl och scrubs) sen har jag ätit lite, suttit vid datorn och bäddat/bytt sängkläder (duktiga jag). Superlugn kväll och det är ju skönt ibland, men det har blivit alldeles för mycket lugna dagar nu. Det känns ju som jag inte gör någonting, bara sitter vid datorn/TVn och blir fet.. Okej jag erkänner, jag har inte mycket till liv, tyvärr! Nej nu vill jag bara ut, träffa massa nya människor och ha superroligt, fast det kommer ju förmodligen inte ske!

Just nu sitter jag i min nybäddade och fräscha säng och funderar på att kolla på någon film och bli trött. Jag orkar verkligen inte sitta vid datorn mera, det är så sjukt tråkigt efter ett tag, bara sitta och göra ingenting. Nu vill jag verkligen bara sova, men the problem is, jag är inte ett dugg trött. Så jag får hoppas att jag blir någorlunda tröttare av att äta lite flingor med mjölk, kolla på en film eller kanske lyssna på avslappningsskiva.


More visitors?

2009-02-17 00:07:35
Vill du ha fler besökare till din hemsida/blogg?

Allt du behöver göra är att bli medlem på Viraltrafik och sedan värva andra så att dem också bli medlemmar.

Att bli medlem går ganska fort och det du ska göra är att besöka sju sidor och för varje sida du besöker får du en kod som du sedan ska ange, när du har besökt alla sidor kan du äntligen bli medlem. Den första sidan man ska besöka är en sponsorsida och dem andra sex sidorna är medlemmar (oftast bloggare). När du väl har värvat en medlem så hamnar du själv bland dem där sex hemsidorna och då måste nästa som blir medlem besöka bland annat din blogg.

Det står att man kan få upp till över en miljon besökare och det är rent teoretiskt, men då måste man verkligen lyckas med sina värvningar. Vem vet hur många fler besökare man kommer att få, lyckas man värva någon så får man ju åtminstone några fler besökare och det är ju hur bra som helst!

Jag tycker i alla fall att det är värt att testa, det förlorar man ju inte någonting på, right? :)

Så är du lika modig som jag, testa det hela och bli medlem här !


Relaxation

2009-02-16 21:18:05
Just nu ligger jag i sängen och äter nudlar, lånade även precis om min avslappningsskiva eftersom jag skulle lämnat in den idag egentligen, men nu kan jag ha den i en månad till och det är ju superbra! Ikväll blir det såklart chill, det blir två avsnitt med 2½ men och sedan blir det två avsnitt med my name is earl, efter det vet jag men det lär vi märka senare! Nu är det reklam paus så nu borde jag byta lakan, eftersom det hände en liten olycka innan (missförstå mig inte), jag spillde mat, promise! Tragiskt nog så var det mitt rosa lakan och nu måste jag ha ett vitt lakan istället, i-landsproblem big time :(


Vilken tur att jag kan behålla min barbie kudde i alla fall, kvällen är räddad ;)


19.12

2009-02-16 19:12:37
Det blir nog inte att träffa Carro ikväll, så nu har jag bara chillat i flera timmar. Jag har suttit lite vid datorn, fixat mitt rum, lyssnat på musik och innan så tog jag en dusch och ett bad, superhärligt. Jag älskar att sjunga högt & falskt när jag duschar/badar, gör ni? ;)

Just nu sitter jag i sängen med en turban på huvudet (även om det var ett bra tag sen jag duschade), tar det lugnt, lyssnar på musik och så. Funderar på att ta något att äta snart, börjar bli lite hungrig. Sedan ska jag väl kolla på film och möjligtvis plugga lite. Hur ser kvällen ut för er? :)


Pimp my room

2009-02-16 18:53:55


Mysigare stämning - fem värmeljus och två små söta krukor med platsväxt i.



Trevligare miljö - En stor grön växt och tre röda plastrosor hängda på väggen.



Bättre självförtroende - "jag är bra"-lappen fastklistrad på spegeln.

Eftermiddag

2009-02-16 16:41:52
Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, snackar med lite folk och tar det lugnt. Det blev minsann inget Tom & Jerry innan, istället så fick jag värsta rycket och började städa mitt rum (även fast jag gjorde det igår). Ja, man är ju som man är, right?

Jag hade ju ingen musik på min dator innan, eftersom att jag formaterade om den för ett bra tag sen, så jag tog tag i saken och laddade ner lite musik, men sen fick jag spotify (ännu bättre), ganska smart uppfinning det där! Tack <3

Det blir nog att träffa Carro senare, men först måste jag fixa i ordning mig, jag luktar inget vidare och ser inte allt för bra ut, okej ska jag erkänna så är jag sjukt skabbig, usch! Men eftersom jag inte ska träffa Carro fören om ett bra tag så hinner jag nog ta de lite lugnt, det behöver man ju också ibland ;) Speciellt när man är så duktig som jag är!


Morning

2009-02-16 13:57:37
Jag är vaken och sitter just nu i min säng med lite halsont och känner mig lite småförkyld. Kanske kan det bero på min lilla promenad igår när det var fruktansvärt kallt? Jag är så smart, jag går och blir sjukare hela tiden, och det förvånar mig inte ens. Men för att inte låta alltför negativ, det är ju lov och så skiner solen, alldeles underbart :)!

Nu ska jag äta något och sen ska jag kolla på Tom & Jerry,
 härlig start på dagen, right? ;)

Deep freeze

2009-02-16 00:14:45
Brr, nu är jag hemma igen efter en snabb promenad. Smart som jag är så hade jag endast supertunna tights på mig, så det kändes som jag ungefär gick barbent i minusgrader, ganska kallt om jag får säga det själv. Så det blev en snabb promenix för jag ville hemskt gärna inte frysa ihjäl eller bli sjukare än vad jag redan är! Förövrigt så var det skönt att ta en liten promenad, det var alldeles dött ute, och där gick jag alldeles själv, mysigt faktiskt! :)


Dagens outfit

2009-02-15 23:27:24



Useful and healthy

2009-02-15 23:22:11
Ojdå, klockan är redan kvart över elva. Förlåt för dålig uppdatering men tiden bara rusar iväg, you know? Idag har jag åtminstone varit duktig och städat, damsugit, torkat/dammat av och sånt där som behövs ibland. Jag har även hunnit med att gå till Carro och kollat på två filmer,  "save the last dance" och "sweet home Alabama", mysigt! Självklart har jag även tagit det lugnt, det behövs ju också ibland! Just nu sitter jag i sängen och äter ett knäckebröd, funderar på att gå ut och gå en snabb liten promenad, det hade varit skönt!  Sen kan jag ju bara inte låta bli att vara så nyttig och hälsosam, right? ;)


Helt klart en favorit på den nyttiga fronten!

Lillie dissar..

2009-02-15 17:18:46


• Vädret!
För det första så är det sjukt j*vla kallt och som om det inte skulle vara nog så måste det självklart vara massa snö, slask och is. Snö kan vara lite mysigt ibland (typ på julafton) och det var ju jätteroligt när man var liten men nu är det bara jobbigt, kallt, äckligt och onödigt. Speciellt när snön blir till slask och is istället, det är det allra värsta. Slask är superäckligt och isen gör bara att man halkar runt, inte en enda fördel här inte.

Stress!
Jag hatar att stressa, det är bland det värsta som finns. Alltså ibland kan väl stress vara bra, eller alltså inte för mycket men lite? Anyway, det är verkligen hur jobbigt som helst och sen blir allt så mycket sämre, till exempel om jag ska skynda mig att fixa mig, då blir jag alltid mycket fulare än vanligt och om man ska stressa när man gör en läxa så blir läxan mycket sämre gjord. Jag är alltid så himla seg, typ på morgnarna då tar det väldigt lång tid innan jag kommer igång och då får jag alltid stressa i slutet istället, för att jag ska hinna, verkligen alltid!  Och det suger, big time!

Goddag people

2009-02-15 14:33:21
Jag är vaken och utvilad, det har jag faktiskt varit ganska länge nu. Vad härligt att jag slapp sova bort hela dan, inte för att jag ska göra något speciellt, men ändå! Idag är det the day after Valentine's day, did we make it so far?

Nu ska jag äta frukost och kolla på film. Idag händer inget särskilt, möjligtvis plugga lite sen också. Jag ska ta dagen som den kommer helt enkelt, hur ser dagen ut för er?


Sova big time

2009-02-15 03:46:41
Klockan är snart fyra redan och här ligger jag i min säng, hyffsat pigg med en bulle på huvudet. Herregud, kändes som om klockan var tolv aldeles nyligen, men icke, tiden bara rusar iväg i ljusets hastighet (nästan).. Fast visserligen så har jag ingen tidsuppfattning för den delen heller, men jag har ju inte hunnit med nånting under dem här timmarna liksom. Jag har kollat klart på en film, ätit lite, snackat lite på msn och försökt fixa lite med min blogg, och det har gått flera timmar. Wierd, isn't it?

Nu borde jag antagligen sova, för jag inte vill sova bort halva dan och vakna med världens största påsar under ögonen.. Fast det kommer jag nog göra ändå! Vilket liv va?





Tonight

2009-02-15 00:26:21
Nu är jag hemma, eller ja, jag kom hem för ett bra tag sen faktiskt! Kvällen har bestått av Carro, god mat, it's a boy girl thing, promenad, snack och skratt - all in one ungefär. Super mysigt, så min kväll har varit toppen! Alla hjärtans dag är ju ganska överskattat egentligen, man borde ju visa kärlek och uppskatta dem man älskar och tycker om varje dag på året, eller? Nåja det blir ju vad man gör det till och jag har haft det mysigt, så jag är nöjd. Hur har eran kväll varit? :)




Tack Carro för en fin kväll :)

Update

2009-02-14 19:00:40
Hej allihopa!

Just nu håller jag på och fixar mig, sitter här med en turban på huvudet och tänkte bara uppdatera lite snabbt. Jag har fortfarande lite ont i halsen och lite huvudvärk men jag orkar verkligen inte sitta hemma ikväll så nu ska jag ta en tablett och hoppas att det blir bättre snart. Det blir ändrade planer för kvällen av olika skäl, så istället ska jag gå till Carro och bara ta det lite lugnt. Nu har jag precis duschat, klätt på mig och borde fortsätta fixa mig, jag är ju så himla seg och har ingen tidsuppfattning alls, men jag hoppas att Carro inte får vänta alldeles för länge.


Anyway, så här ser kvällens outfit ut ;)


Ps. Hoppas ni alla får en toppen kväll! <3
Puss på er :)

14/2 Till er, från mig

2009-02-14 13:01:25




Goddag och ännu en gång glad alla hjärtans dag på er <3

Just nu sitter jag i sängen med halsont och huvudvärk, jag vaknade för ett tag och nu har jag precis fixat lite frukost. Nu ska jag ta en tablett och sedan krypa ner under täcket, kolla på film, äta frukost och förhoppningsvis bli frisk.

Alla hjärtans dag?

2009-02-13 23:09:58
Till alla singlar där ute, ligg inte hemma imorgon och tyck synd om er själva för att ni inte har någon pojkvän/flickvän att fira alla hjärtans dag med. Gör något åt saken istället, är det så att ni är trötta på att vara singlar? Ja men flörta på då ;). För antagligen är det ju så att dem flesta som redan har en pojkvän/flickvän kommer att spendera dagen med sin tjej/kille imorgon och då kan du som singel flörta med alla andra singlar där ute, till exempel gå på en fest där det förhoppningsvis kommer finnas en hel del singlar, eller bjud hem alla singlar hem till dig och ha en egen fest.
Givetvis så behöver man inte fira alla hjärtans dag med sin pojkvän/flickvän, varför inte umgås med sina kompisar? Samla ihop några stycken och hitta på något roligt, kanske ha en tjejkväll där ni kan måla naglarna på varandra, sminka varandra, smörja in era tjusiga ansikten med olika ansiktsmasker, göra hårinpackningar och allt som en tjejkväll hör till. Medan ni killar kan ha en killkväll, där ni dricker öl och kollar på fotboll eller varför inte nightgibba/lana hela natten, it's up to you guys. Eller så kan man ju alltid ha en mysig filmkväll eller videovaka, kolla på några romantiska komedier eller varför inte en riktig skräckis? Om ni inte har någon lust att sitta hemma så kan ni ju gå ut och festa, träffa massa folk, gå en promenad and so on. Vill du hellre endast umgås med din bästa vän så kan ni två laga mat och ha en alldeles underbar middag, gå på bio eller gå ut och ät. Är det kanske så att du hellre vill fira alla hjärtans dag med din familj, hela familjen samlad på en hemmakväll låter ju också supermysigt.
Kom ihåg, endast din fantasi sätter gränserna!

Nyttig as usual

2009-02-13 20:26:53
Nu har jag precis laddat upp med en skål med lättfil och flingor, ett knäckebröd och en tallrik med apelsinklyftor. Såklart att jag är nyttig as usual, right? *blink*



Eftersom att jag är sjuk så tänkte jag bara ta det lugnt,
krypa ner under täcket, vara nyttig och kolla på lite filmer.


(bild tagen från imdb.com)
"The house bunny" är filmen jag ska börja med att se,
jag tycker åtminstone att den ser sjukt bra ut ;)

Alla hjärtans dag

2009-02-13 19:03:30
Imorgon är det alla hjärtans dag, och jag hoppas verkligen att jag blir någorlunda frisk tills det. För imorgon så ska isåfall jag, Fia och Carro ha en supermysig middag på mitt tak, hur mysigt hade inte det varit liksom? Vi ska äta något gott tillsammans med massa prat, massa skratt, en trevlig utsikt, levande ljus och massa filtar och kläder.

Hur underbart som helst! :)


Tävlingen är avslutad

2009-02-13 18:58:26
Heh, glömsk som jag är så glömde jag helt bort att tävlingen skulle avslutas igår, men istället så drog jag en vinnare på måfå idag.

And the winner of a biocheck is..... Jenna!
(Har kontaktat henne via mail)

Grattis till dig, och tack till er alla som har medverkat i tävlingen.
för er som inte vann så  kommer det självklart fler chanser för er.





Sminktips

2009-02-13 18:31:35
Jag har fått några kommentarer om att jag ska skriva lite om smink eller ge lite sminktips och bara för att jag älskar er läsare så himla mycket så tänkte jag göra det.

Idag tänkte jag skriva om hur man får läpparna att se större ut, here we go.



Först ut så har jag a little confession to make!
Till er som följer min blogg så vet ni kanske att jag skrev för några veckor sen att jag förstorade mina läppar, men dessvärre så är det inte sant.  Bara för att jag är så otroligt rolig och full av humor och ironi (precis som min blogg) så tyckte jag att det var så passande att skoja till det lite.

Men jag har alltså inte förstorat läpparna utan det jag gjorde
var att använda en lip plumper och en läppenna!



Jag använde mig utav Dior's lip maximizer, läpparna blev alldeles varma och det sticktes lite. Jag vet däremot inte om det blev något synligt resultat utav denna möjligtvis lite kanske, men det som gjorde att mina läppar såg större ut var den smarta uppfinningen läppenna.

Egentligen så har jag jättesmå läppar men när jag sedan tog en läppenna och målade konturen på mina läppar och även utanför konturen så såg mina läppar genast större ut. Visserligen kan man inte rita hur mycket utanför som helst eftersom det bara kommer se konstigt, overkligt och inte alls snyggt ut, så man måste vara noga och måla alldeles lagom. Sen gäller det även att färgen på läpparna och läppennan inte ska skilja allt för mycket utan läppennan ska endast vara lite mörkare. Självklart kan du välja om du vill göra underläppen, överläppen eller båda läpparna större!




Så här såg resultatet ut på mig!
Mina läppar såg större och fylligare ut, det var till och med så trovärdigt
att många faktiskt trodde att jag hade förstorat läpparna ;)

Sickness

2009-02-13 15:48:32

Nu ska jag äta nudlar, krypa ner under täcket, kolla på TV
och bli lite friskare, i hope so i alla fall.


Fredag den 13:e

2009-02-13 15:06:45
Förlåt för dålig uppdatering, men jag är tyvärr sjuk och jag vaknade bara för en stund sen. Just nu sitter jag i sängen med halsont, förkylning och huvudvärk och inte nog med det så har jag i stort sätt ont i hela kroppen. Idag är det fredag och idag börjar även sportlovet, superhärligt med lov men ingen speciellt bra början på lovet direkt, jag sitter hemma och är sjuk, inte speciellt roligt plus att  Fia fyller år idag och jag kommer antagligen inte ens träffa henne.

Det sägs att fredag den 13:e är otursdag, and it really is for me.


Nu måste jag fixa något att äta, under tiden kan ni ju tycka synd om mig!

GRATTIS <3

2009-02-13 14:56:37
Ja, må hon leva! ja, må hon leva! ja, må hon leva uti hundrade år! javisst ska hon leva..

Idag fyller minsann Fia älskling 16 år.
Jag älskar dig hjärtat och jag hoppas att du får en alldeles toppendag :)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS :)



PS. Jag har inte köpt någon present till henne ännu, vad tycker ni jag ska köpa?

Stackars lillie

2009-02-12 19:48:40

Min ring som jag har ringat in is gone! :| Jag glömde den i förklädet som jag hade på mig när jag hade hemkunskap, jag är så klyftig, verkligen!  Den va ju så himla söt liksom, och den finns inte att köpa längre..

 Jag deprimerad på hög nivå och inte nog med det,
jag lider även av huvudvärk och mår inte särskilt bra.

Stackars mig!

Nyttig var ordet

2009-02-12 18:25:03
Just nu så ligger jag i sängen och på min överkropp bär jag en tshirt med en sverige flagga på och så står det SWEDEN under flaggan, glamouröst va? ;)

 Jag har precis laddat upp med en skål morötter och en tallrik med apelsinklyftor samt äppleklyftor som jag ska smaska i mig samtidigt som jag kollar på andra avenyn. Gud vilket tjat om andra avenyn känner jag, men jag säger hela tiden saker som jag ska göra men det blir inte av helt enkelt.

Jag är även lite överlycklig, när jag var på väg hem så stötte jag på Mårten, snacka om att jag blev glad :) För er som inte vet, så är Mårten min gamla lärare som tragiskt nog slutade i fredags, och jag saknar honom verkligen supermycket (!). Han var/är helt klart den bästa läraren någonsin. Värst vad djupt det blev nu va?

Förövrigt så känner jag mig som en ny människa, jag är så himla nyttig (visst är jag?) och innan när jag var på hemköp så skänkte jag faktiskt några slantar i "en sån där burk där man skänker pengar". Jag är så snäll ibland :)







I'm so bad

2009-02-12 14:37:01
Heh, okej jag ångrar mig, först ska jag ta en dusch, i really need it! Sen funderar jag på att gå och köpa lite frukt.. Eller kanske godis, åh I'm so bad (or am I?). Hur vågar jag ens tänka tanken!? Jag måste stoppa mitt godisberoende, innan var jag helt galen och åt godis hela tiden men jag har bättrat mig jätte mycket och äter inte godis så ofta, men nu börjar jag få godissug igen (!), noway att jag tänker börja om på ruta ett alltså. Nej frukt får det bli minsann, och sen ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på andra avenyn.

PUSS!



My day

2009-02-12 14:21:16
Hej kära läsare :)

Nu är jag hemma och har varit det en stund. Idag åkte jag först ut till Rosenholm och hade hemkunskap i några timmar och sedan åkte jag, Fia och Emma in till skolan och gjorde flexibla studien. Denna torsdagen var flexibla studien att vi skulle göra "rörelse till musik", man ska göra ett pass som till exempel kan innehålla uppvärmning, kondition och styrka och hitta på olika rörelser/moment och hitta musik som passar in till det. Så jag, Emma och Fia har börjat på vårt pass, och det var faktiskt riktigt roligt!

Idag ska jag bara ta det lugnt, jag är sjukt trött eftersom jag inte sov speciellt länge inatt, sen är jag bara allmänt slut och mår lite sådära halvdåligt. Nu tänkte jag ta något att äta och sedan kolla på andra avenyn, eftersom det självklart inte blev av igår heller, hopplös jag är va? :)


.

12 februari

2009-02-12 06:37:00


Update: Jag har namnsdag idag !

Grattis? ;)

"God" morgon..

2009-02-12 05:46:42
För tillfället så sitter jag i min säng, med halsont, en toffs på huvudet och mycket kläder. Det var så himla kallt när jag vaknade, men nu börjar det bli lite varmare (thanks god). Jag vaknade för tjugo minuter sen ungefär, jag va så himla givmild mot mig själv och gav mig 20 minuters extra sovmorgon, men tyvärr så är jag trött ändå. Jag förstår faktiskt inte själv att jag orkade gå upp, jag har väl fått si sådär fem timmars sömn max, och jag är egentligen krävande.. Känns verkligen inte som om jag kommer klara av den här dagen alltså, jag kommer vara så sjukt trött.

Nu är min stackars mage väldigt hungrig också, så nu måste jag definitvt göra något åt det och äta, can't wait!

Design

2009-02-11 23:42:20

FÖRE


EFTER

Heh, min design ändrar sig sakta men säkert. Vilket är bäst (än så länge)?

Ibland är jag bara så pinsam..

2009-02-11 23:04:18
Nu är jag hemma igen, och snacka om jag är helt slut eller vad. Jag sprang typ hela vägen till Ida och sen hem igen, med jeans (och jag hatar jeans!), en toffs på huvudet och utan smink dessutom(!). Plus att det var snö, is och slask, så egentligen förstår jag inte riktigt hur jag vågade springa med världens fart. Herregud vad pinsam jag är ibland alltså!

Men för att inte låta allt för negativ och komma med något positvt istället så har jag varit lite nyttig idag trots allt (springa är väl nyttigt?), dem där ostbågarna och chokladbollarna är nog som bortblåsta nu, eller vad säger ni? Förövrigt, lite lucky me ändå, jag halkade faktiskt inte, även om jag sprang där det var is. Det hade faktiskt kunnat gå riktigt illa och tänk att det hade kunnat bli ÄNNU mer pinsamt än vad det redan var.. Men det bästa av allt är ju ändå att jag har foundation tills imorgon, så nu kan jag åka till skolan imorgon och vara lika duktig som vanligt :)

Heh, nu slinker det snart ur något negativt igen, can't help it! Klockan är elva och jag ska upp FEM imorgon för annars hinner jag inte. Eftersom vi ska vara ute på rosenholm imorgon och jag måste ta bussen vid tjugo i åtta ungefär så måste jag gå upp ännu tidigare än vanligt. Jag sover inte ännu (som ni kanske vet) och jag kommer säkerligen inte somna på ett tag så jag kan ju inte räkna med speciellt många timmars sömn inatt, fy bubblan!

Nu är det verkligen meningen att ni ska tycka synd om mig..

Och så här snygg var jag när jag var ute och sprang,
"tyvärr" får ni inte se mitt ansikte, men där går faktiskt gränsen..

Panik

2009-02-11 22:18:35
Herregud, jag märkte precis att min foundation är helt slut. Och om jag inte har någon foundation så kan jag inte åka till skolan(!). Imorgon ska vi ha hemkunskap och det är ganska viktigt eftersom jag försöker höja mina betyg, så det hade varit ganska surt om jag inte hade kunnat vara med på det på grund av att jag inte har någon foundation. Men så ringde jag Ida, räddaren i nöden, verkligen!  Jag ska få låna foundation av henne, tack så himla mycket <3!

Just nu är jag överlycklig, fast det varar nog inte så länge eftersom jag nu måste bege mig ut i den kalla vinterkylan och gå till Ida. Men jag får skylla mig själv helt enkelt och nu hade jag sån himla tur att Ida är snällast i hela världen.

Nu måste jag rusa!

Jag har syndat

2009-02-11 21:54:32
Min käre bror hade ostbågar och jag blev så sugen och ville självklart smaka (glupsk som jag är)! Om jag hämtade ett glas med vatten åt honom så skulle jag få några, so i did. Jag fick några ostbågar och sen efter ett tag var det dags för påfyllning, jag hämtade ett glas vatten åt han och jag fick några ostbågar till i utbyte. Vad håller jag på med liksom? Jag har ätit både chokladbollar och ostbågar idag, hur nyttigt är det på en skala? Nej inte speciellt nyttigt..

Nu har jag varit onyttig vilket inte är bra, och på köpet fick jag världens "godaste" andedräkt! Yey for Lillie huh?




How lovely..

2009-02-11 21:18:14


LILLIE in bh skandal, vad tycks? ;)


Jag är så smart?

2009-02-11 19:30:10
Uh, här ligger jag i sängen och smaskar i mig en chokladboll, kan det bli bättre? Okej det är visserligen onyttigt som få, och jag börjar känna mig lite rund om magen, men det är ju så himla gott. Chokladbollar är helt klart  my favourite just nu. Och jag antar att jag har ätit alldeles för mycket onyttigheter på sistone.. Plus att jag bara ligger i sängen och sitter vid datorn,  vad har hänt med mig liksom?Jag får minsann skärpa till mig lite, men det får bli efter jag ätit upp min chokladboll, vilken suverän idé, right :)? Heh, smart som jag är *blink*!

Alltså på tal om något helt annat, det är snö ute, är inte det bara sorgligt? Och som om det inte räckte med bara snö, självklart så ska det vara slask också(!). Man blir ju liksom deprimerad av sånt här väder, kanske är det därför jag ligger i sängen och latar mig? Vilken snilleblixt!

Guess what? Jag har inte sett hela andra avenyn avsnittet ännu, så kan ni lista ut vad jag ska göra nu? Jo kolla på andra avenyn ;)




Eftermiddag

2009-02-11 16:57:46
Hej allihopa :)

Vad gör ni?  Själv så sitter jag för tillfället i sängen och ska precis äta lite mat (magen kallar you know). Jag har faktiskt varit hemma ett bra tag och bara chillat. Slutade vid 15.10 kanske, för vi slutade minsann några minuter tidigare än vad vi skulle, härligt :) Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, möjligtvis plugga lite också. Skulle egentligen solat idag men det blev tyvärr inte så, och jag som vill bli brun & fin(!).. Men det får bli en annan dag :)

Nu ska jag äta klart och sen får vi se vad som dagen har mer att bjuda på.


Today I'm wearing this

2009-02-11 16:49:07

Deprission

2009-02-11 06:51:25
Hej och godmorgon!

Inte särskilt god morgon egentligen. Min fot sover, jag är trött, jag känner mig småförkyld och jag har lite ont i halsen. Och som om det inte skulle vara nog, det har snöat också!? Jag hatar snö! Jag som trodde det var på väg att bli varmare nu, men icke.. Gah, jag blir ju deprimerad på hög nivå(!).

För tillfället så sitter jag i sängen med en turban på huvudet, min fot sover och jag har precis svarat på lite kommentarer (tack<3). Jag gick upp för ungefär 45 minuter sen och än så länge har jag ätit och duschat. Skolan börjar 08.10 så jag borde nog börja fixa mig, jag har ju inte ens en blekaste aning om vad jag ska ha på mig..



About mitt dilemma

2009-02-10 21:32:18
Nu har jag tvättat mitt ansiktet fritt från make up och återfuktat huden mjuk och len. Jag är inte speciellt trött längre och så himla sugen på att se andra avenyn, ni vet jag såg ju bara några minuter innan så nu känner jag mig lite halvt tvungen att se fortsättningen. It's sooo good! Men det blir perfekt, mitt dillemma är löst (tack och lov)!

Nu ska jag äntligen krypa ner under täcket, njuta av andra avenyn och sedan sova.. Can't wait! :)

Godkväll

2009-02-10 21:01:38
Det blev endast några minuter av andra avenyn innan för sen dog min dator tråkigt nog.. Jag orkade inte starta om datorn (lat va?) så istället satte jag mig vid TVn och kollade på 2½ men och SATC, sjukt bra det också! Men busig som jag är så somnade jag. Helt trött och slut vaknar jag av att TVn är på och det är något annat program så då hamnade jag vid datorn istället, and here I am!

Jag har fortfarande lite make up kvar på mitt kära ansikte som jag genast tänkte gå och ta bort, sedan funderar jag på om jag ska kolla på andra avenyn, läsa min supersöta bok eller lyssna på avslappningsskiva och sedan sova! Spännande..


Ang dagens outfit

2009-02-10 20:54:02

Dresscode:
Tubtopp : Egentligen en hög kjol från Ginatricot som jag dragit upp!
Kjol: Lindex


Sweet as sugar

2009-02-10 18:46:04
Hej igen sötnosar!

Vad gör ni? Själv så tänkte jag krypa ner under mitt mysiga täcke och kolla på andra avenyn. Klockan är bara tjugo i sju, hur härligt som helst! Jag som trodde klockan var mycket mer, det känns verkligen som det, fast det är ju ganska mörkt ute så det kan ju faktiskt bero på det. Men ännu är inte kvällen slut, jag ska försöka lägga mig tidigt idag visserligen (ni får gärna påminna mig), men det blir ju tidigast vid nio, halv tio så det är superlugnt. Nu blir det andra avenyn, puss så länge :)


Ungefär så här ser jag ut at the moment.
Mysigt klädd och inte mycket smink, how cute huh
? :)


Självklart så tänkte jag vara sund och äta lite müsli med fil samtidigt som jag njuter av andra avenyn. Okej jag erkänner, jag har socker på(!). Men visst är jag värd att bli lite sötare nu när mitt självförtroende inte är på topp?

Ang tävling

2009-02-10 17:32:29
Föresten! Glöm inte att delta i tävlingen där man kan vinna en
biocheckför det vill du inte gå miste om, am I right?
Tävlingen hittar du några inlägg här nedanför!


17.09

2009-02-10 17:09:23
Hejsan :)

Förlåt att jag inte uppdaterat fören nu men alltid är det något.. Efter skolan så gick jag och Fia först hem till mig och sedan direkt ut på stan en sväng och tyvärr så hann jag inte blogga emellan det, men nu är jag hemma och jag har varit det en stund!

För tillfället så sitter jag vid datorn, och jag är deprimerad(!). Helt allmänt har det varit en dålig dag, till och med utseendemessigt! Jag hade matteprov idag och jag trodde det skulle gå superbra men det gick raka motsatsen. Jag glömde bort en hel del saker och så gick det bara dåligt helt enkelt, det var sjukt mycket svårare än vad jag trodde det skulle vara. Så nu är jag faktiskt lite deprimerad över det, och sen ser jag bara så äckligt skabbig ut idag. Det kan bara komma så där helt plötsligt, från ingenstans, mitt självförtroende bara sjunker till botten och jag blir galet deprimerad. Usch och fy huh?
Nu ska jag nog fixa lite mat för jag är hungrig som bara den. Det kan faktiskt vara en liten anledning till varför jag är deprimerad, jag blir alltid på dåligt humör om jag inte ätit. Så bäst jag rusar och fixar mat nu, eller hur?

Today I'm wearing this

2009-02-10 07:31:30

Tisdagsmorgon

2009-02-10 06:15:44
God morgon!

Klockan är sex och jag sitter i sängen och orkar inte riktigt gå upp, jag är sjukt trött kan jag tillägga! Jag la mig definitvt för sent igår, sen var jag vågad och bytte ut min avslappningsskiva och testade att läsa lite istället. Det funkade det också, men jag vet bara inte vilket som gör att jag somnar fortast. Heh, angående min nya bok så var den bra, jag läste ju lite igår och det visade sig att boken snart är slut, så den var kanske liite för smal och liten, men vad gör det? Jag kan läsa den flera gånger istället, eller varför inte låna en till bok om kanske "Tova torsdagsälva" istället? ..Spännande!

Nu blev jag kissig så jag antar att jag det är bäst att jag stiger upp nu, right? Fast jag orkar verkligen inte, det är kallt också(!). Men okejdå, jag får väl ta mig tjockismjukisar och en tjockis så blir det nog bra, I really hope so.


Blogghjälp

2009-02-09 22:20:44
Hur lägger man in en video från youtube på bloggen?

1. Börja med att gå in på youtube, leta sedan upp videon som du vill lägga in.
Markera och kopiera koden som finns där det står: "Bädda in" eller "Embed
(inringat med rosa på bilden nedanför).



2. Forsätt med att skapa ett nytt inlägg. Antingen kan du skriva texten först,
då skriver du din text tills där du vill lägga in videon eller så kan du också
vänta och skriva texten senare.  I vilket fall så trycker du på den lilla ikonen
som heter "HTML" (inringat med rosa på bilden nedanför).



3. Nu öppnas det ett nytt fönster. Om du inte redan skrivit din text som
du vill ska finnas med innan videon kommer så kan du skriva det nu!
Sist i texten
klistrar du in koden som du kopierade från youtube och
sedan trycker du på uppdatera (inringat med rosa på bilden nedanför).



4. Nu kommer det synas en gul ruta i inlägget, det är alltså din video.
Skriv klart ditt inlägg om det var något mer du skulle skriva och
sedan trycker du bara på knappen "Spara och publicera".



OBS!! - All ändring som ni gör, görs på egen risk.
Alltså tar inte jag något ansvar om det skulle råka bli fel!

TÄVLING(!)

2009-02-09 20:51:06
Nu är det äntligen dags för tävling här på min blogg :)!

Vill du vara med och tävla om ett presentkort på bio?

Presentkortet är laddat med 80 kr och giltligt till och med 2010-04-24.

Om du är sugen på att vinna ett presentkort läs följande..

1. Ge tips på vad man kan äta på alla hjärtans dag. Det är nämnligen så att jag och Fia tänkte ha en mysig middag på mitt tak. Det är ännu oklart vad vi ska äta, så kom med era smarta idéer!
2. Länka till min blogg! Skriv vad du tycker om min blogg eller mig, eller bara att du är med och tävlar, it's up to you.

OBS! Glöm inte att skriva din mailadress så jag kan kontakta dig.

Tävlingen stängs på torsdag den 12 februari klockan 20.00 :)

Måndagskväll!

2009-02-09 19:54:43
Hej igen, nu är jag hemma! Snacka om att jag kände mig så snygg när jag gick från biblioteket, gick med mjukisar och inga särskilt passande skor till det plus att jag såg allmänt skabbig ut hela jag. Självklart så var jag även absolut tvungen att gå in på hemköp och köpa mig ett äpple, bara för att jag är så nyttig :) Men nu är jag äntligen hemma och för tillfället så äter jag lite risgrynsgröt, en macka och ett äpple.

Vad som händer mer ikväll är oklart, inget särskilt antagligen eftersom klockan redan är åtta (snart). Jag ska väl ta det lugnt, plugga lite till och läsa min nya supersöta bok såklart! ;)

Hur ser måndagskvällen ut för er?





Här ser man boken lite bättre, (även min superfula tumnagel som är überkort!)..
Men visst ser boken så himla söt ut? :)
Jag föll åtminstone för den, ytlig som jag är, right?

Still on biblioteket!

2009-02-09 18:58:47
Innan smet jag även in på barnavdelningen här på biblioteket och hittade en söt bok som hette "Olivia onsdags-älvan" den sågs så himla söt ut så jag kände mig bara så himla tvungen att låna den! Jag är ingen storläsare precis och denna boken var inte speciellt tjock och sen var det även med stor text, bara massa plus! Men nu får vi hoppas att den är bra också ;)

Föresten så dör jag lite, inside information gillar vi, eller hur? För tillfället så sitter det en snubbe och sover här på biblioteket(!). Han sitter vid datorn egentligen men sen nu har han suttit och sovit vid datorn i några minuter, plus att han snarkar super högt och slumrar till lite då och då, gah, lite skrattretande faktiskt!

Men nu måste jag rusa, puss på er <3

Update: biblioteket!

2009-02-09 18:25:22
Godkväll allihopa! (eller är det kväll nu?)

För tillfället så sitter jag på biblioteket, med mjukisar, håret i en slarvig toffs, inte mycket smink och allmänt skabbig. How bad huh? Men det är faktiskt okej att inte vara supersnygg när man håller på att plugga, inte sant? Än så länge har jag övat på matteprov och skrivit lite på mitt referat. Fia var även här en stund innan och vi tjockade i oss chokladbollar och varm choklad, supergott, men kanske inte allt för nyttigt

Ursäkta för dålig update men jag har faktiskt haft ganska fullt upp, först skola, sen hem och sen direkt till biblioteket! Men jag hoppas att ni förstår att jag måste plugga och gå i skolan osv, så ni godtar säkert min ursäkt :)

Jag ska bege mig hemåt om 40 minuter ungefär så nu måste jag fortsätta plugga! Ska hitta lite fakta om ABBA till mitt ABBA-projekt, så puss så länge, hörs snart!



Föresten, hade den (bilden nedanför) varit tjusig som bakgrund? As you allready know, jag älskar rosa(!) och blommor går alltid hem, eller? :)


Fortsätt så!

2009-02-09 07:51:33


Igår låg jag på 28:e plats men nu 27:e, härligt :)

Ny vecka

2009-02-09 07:19:10
God morgon!

Just nu sitter jag i sängen och har precis vaknat, jag är ganska trött, my bad. Jag la mig inte speciellt tidigt igår, men jag piggnar nog till snart, förhoppningsvis! Idag börjar jag 09.10, alltså om två timmar så nu ska jag snart börja fixa mig och börja fundera på vad jag ska ha på mig.

Nu är det en ny vecka, jobbigt men samtidigt otroligt härligt! På fredag fyller Fia år, på lördag är det "alla hjärtans dag" och sen är det sportlov nästa vecka, hur undertbart som helst!

Denna vecka ska jag vara en duktig tjej, så kan man se t.ex. sportlovet som en belöning, right?

Söndagskväll

2009-02-08 22:47:15
Här ligger jag i sängen och tiden bara rinner iväg. Klockan är minsann redan 22.45, vilket betyder läggdags för längesen, right? Usch då, känns som klockan var åtminstone tio alldes nyligen! Fia ringde nyss och vi pratade i någon enstaka minut.

Kvällen har bestått av gossip girl, trollkarlens hemligheter, sängen och scones.

Men nu ska jag lyssna på avslappningsskiva och sova, puss!



Försenad videoblogg!

2009-02-08 22:22:30
Lite försenad videoblogg till er tjänst. Puss!


Vilka TV serier kollar jag på?

2009-02-08 22:11:41


Det var en läsare som frågade vad jag kollade på för
TV-serier så självklart tänkte jag svara på det!

Dem TV serierna som jag följer är:
Desperate housewives
Ugly Betty
Gossip girl
Andra avenyn

Dem TV serierna som jag kollar på ibland är:
• One tree hill
The Simpsons
• Vänner
Joey
• Top model
• Gilmore girls
• Scrubs
• My name is Earl
• CSI
• Sex and the city
• Seinfeld
• 2½ men
• How I met your mother

Osv, osv, osv :) !

Vilka TV serier brukar ni kolla på/följa?

Gossip girl

2009-02-08 18:46:35
Jag ligger i sängen och min stackars mage är hur hungrig som helst. Så nu tänkte jag ta något att äta och om drygt 15 minuter börjar gossip girl som jag självklart ska se. Jag har pluggat lite idag så nu är jag värd att få koppla av och njuta! Det är så galet bra, helt klart en av mina favoriter! Jag är verkligen ett fan av det, är du?

You know you love me, xoxo, Lillie ;)

Lillie hissar..

2009-02-08 15:48:12


Kjolar
Jag verkligen ÄLSKAR kjolar! Det finns så himla många olika varianter, så det kan vara supergulligt, sött, snyggt eller sexigt, det är upp till en själv! Man kan ha det till vardags, i skolan, på fest eller always! Vissa kan tycka att det är lite för kallt för det nu, men det är ett måste till våren och sommaren!

Rosa
Det händer ofta att jag kommer in i rosa perioder, då jag bara älskar rosa. Och nu är den kommen, rosa, rosa, rosa.. I love it! Man ska inte överdriva så det blir för mycket, men lagom är bäst och rosa är totally supersött plus att det är såå moi!

Rosetter
Rosetter är också så himla supersött. Piffa upp en tråkig outfit med accessoarer så som en rosett-ring, ett rosett-band i midjan and so on. Den kommer definitivt inte vara tråkig längre! ;) I totally LOVE rosetter!

Pluggtime

2009-02-08 14:27:14
Nu har jag precis installerat word på min dator, jag antog att det skulle vara en fördel att ha det om jag ska plugga. Smart va?

Klockan är redan 14.25 vilket betyder att jag gott och väl måste börja plugga så jag hinner plugga något idag det hade ju också varit en fördel, eller hur?


Söndag

2009-02-08 13:23:32
God morgon, eller det är inte någon speciellt god morgon för min del, jag har så sjukt ont i halsen och känner mig förkyld. Eller visserligen så är det kanske inte morgon för den delen heller, men i alla fall. Jag vaknade nyligen av att telefonen ringde, jag kollade på klockan och det var verkligen på tiden att gå upp. Jag vill ju inte sova bort hela dan!

Idag har jag inte planerat något speciellt, förutom att jag tänkte plugga lite. Söndagar är så tråkiga ändå så det är ju lika bra att göra saker som man behöver eller utnyttja söndagarna på bästa sätt. För min del behövs det pluggas, men sen behöver jag även koppla av och ta det lugnt, imorgon är det ju en ny vecka och då måste man vara utvilad och redo!

Hur ser eran söndag ut?


Jag är så nyttig!

2009-02-08 00:25:34


Efter en onyttig kväll passar morotsjuice alldeles utmärkt!

Melodifestivalen

2009-02-07 23:41:26
Någon som kollade på melodifestivalen ikväll? Jag och Carro kollade i alla fall lite på slutet så vi såg åtminstone vilka som gick vidare. Själv så är jag ingen hejare på melodifestivalen, det är inget som jag tycker är särskilt roligt längre, när jag var liten så var det ju typ superkul. Så nu för tiden är det väl mest överskattat, tycker jag i alla fall.

Men något som är helt sjukt är att Caroline af Ugglas gick vidare till andra chansen, helt seriöst är hon hur dålig som helst! Hon sjunger inte ens bra och låten var ju ingen vidare hit. Liksom alla, verkligen alla(!) var ju så mycket bättre än henne, håller ni inte med?

Anyway, dem som gick vidare till finalen var ju Alcazar och Emilia och dem låtarna var faktiskt hyffsat bra, dem som var bäst av dem som var med i alla fall.

Vad tycker ni om kvällens melodifestival? Brukar ni kolla på melodifestivalen?


Hur som helst så ska jag göra lite morotsjuice nu och ta mig ett härligt bad, tjingeling!


(bild tagen från svt.se)

Hur har eran dag/kväll varit?

2009-02-07 23:19:56
Nu är jag hemma, det var sjukt kallt ute vill jag lova och där gick jag med supertunna tights och frös lite halft ihjäl.

Som ni kanske redan vet så har jag umgåts med Carro idag/ikväll och det var mysigt. Vi har kollat på film, föräldrafällan, fucking åmål och wild child. Alla filmerna är jätte bra men föräldrafällan och fucking åmål är ju gamla filmer så dem har man sett så himla många gånger så den jag älskar mest är wild child (ganska ny), jag har sett den några gånger och den är lika bra varje gång. Så den filmen tipsar jag garanterat om! Plus att killen i wild child är galet snygg, och Carro är hemligt förälskad i han, heh woopie nu för sa jag mig.

Dagen/kvällen har även bestått av "den försvunna diamanten", "vändtia" och "papegoja", duktig som jag är så vann jag på alla spelen, förutom på schack.. Men det var ju ganska uppenbart eftersom jag aldrig har förstått mig på det eller aldrig spelat det. Vi åt chips och blev lite extra tjocka, mysade, kollade på TV och mycket mer. Så det har varit en alldeles toppen dag/kväll som innehållt lite av varje.

Klockan börjar närma sig tolv, så nu ska jag ta det lite lugnt i min ensamhet. Funderar på att göra lite morotsjuice och ta mig ett varmt bad, låter det som en bra idé? :)






Så här ser jag ut idag!

2009-02-07 14:11:34



Efterbliven bild, men jag bjuder på det :)

Lördag!

2009-02-07 13:12:16
Goddag allihopa, nu har jag nyligen stigit upp eller ja det kanske var ett tag sen. I vilket fall ringde Carro alldeles lagom och väckte mig, så nu ska jag börja fixa i ordning mig och sedan gå till henne. Ska börja med att mätta min stackars mage som är hungrig och sedan fixa mig lite söt! Blev bara en snabb liten update nu, men jag vill inte låta carro vänta för länge, för jag har ingen tidsuppfattning för fem öre. Men nu vet ni i alla fall att jag lever, bra va? ;)

Puss på er så länge :)

Sova <3

2009-02-07 01:05:11
Nu börjar jag bli trött igen, ligger i sängen och ser sjukt fram emot att få sova. Efter en vecka med skola, plugg, nationella prov och mycket mer är jag ju helt slut, inte så konstigt kanske. Har även gått upp typ sex varje morgon och gått och lagt mig hyffsat sent!

Men nu är det helg och det är så galet skönt, imorgon har jag ingen aning om vad som händer så jag kan gott och väl sova ut. Jag vill visserligen inte sova bort hela dan, så bäst att jag lägger mig nu, klockan är ju faktiskt redan ett!


Nu ska jag njuta av min avslappningsskiva och sedan sova gott!

Godnatt <3


Är det fest eller?

2009-02-06 23:57:43

De här är vad min kväll hade att bjuda på ;)!


Happy moment

2009-02-06 23:18:49
Godkväll på er mina kära läsare! Jag kom hem för ett tag sen och nu är det värsta happy moment, jag märkte att jag hade fått en hel del kommentarer, blir så himla glad verkligen, så det tackar jag så hemskt mycket för :)! Pratade även med min käre bror när jag kom hem, var social i några minuter och jag blev på superbra humor, den där killen vet minsann hur man gör mig glad, fast bara när han fått i sig alkohol.. Nejdå han är fin han! (Nu var jag gullig, hoppas bara han läser min blogg) :*

Dagen/kvällen har bestått av Carro, Pettson & Findus, Rosa pantern, raise your voice, massa prat och tillsist hamnade jag i hennes säng och hon på golvet och vi sov som små söta barn. Jag har haft en alldeles förträfflig fredagskväll, alldeles lugn, mysig och härlig! :) Hur har eran fredagskväll varit?

När jag var på väg hem var jag supertrött men nu är jag pigg som bara den, så vad händer nu egentligen? Kvällen är ännu inte slut, så vi får väl se vad kvällen har mer för härligheter att bjuda på!

PUSS! <3


Fredag, äntligen!

2009-02-06 14:39:04
För tillfället så tar jag det lite lugnt, kom hem från skolan för ett tag sen. Sist ut så hade jag NO prov och jag har ingen aning om hur det gick, det var några frågor som jag inte kunde, faktiskt flera stycken men jag hoppas att jag åtminstone får G. Hade ju helt glömt bort att jag skulle ha prov så fick jag veta det igår, så jag skyller på det. Jag pluggade ju visserligen järnet igår men det är klart att jag inte lär mig allting på en dag. Nej jag får se till att skärpa mig, jag har skärpt mig men jag behöver bli ännu duktigare! Föresten så fick jag veta mitt resultat i läsförståelsen som vi hade i tisdags (np) och jag fick VG så det var ju bra i alla fall.

Idag ska jag träffa Carro, det var ju sjukt längesen vi träffades nu så det ska bli trevligt!
Vad ska ni själva göra en sådan här härlig fredag?:)



Puss på er så länge!

Dagens outfit

2009-02-06 07:32:35


Linne: Bikbok
Kjol: Lindex
Tights: H&M

Så här ser jag ut idag!

Good morning sunshine

2009-02-06 06:23:35
God morgon på er allesammans:) Saknat mig?;)

För tillfället så ligger jag och plugggar NO, hur roligt som helst.. Snart tänkte jag ta en dusch, hade ju självklart hellre velat ta ett bad men jag får väl nöja mig med mig en dusch istället. Jag är trött och har sjukt ont i halsen och det gillar vi absolut inte! Hur mår ni idag? Vi får hoppas att ni mår bättre än mig i alla fall.

Idag börjar vi 08.10, som vanligt och jag vet inte riktigt när vi slutar. Idag efter skolan ska nämligen alla få sitta av sina kvarsittningar och jag har en kvart, men sen vet jag inte om vi skulle göra NO provet efter skolan eller under någon lektion, men det märker vi nog.

Nu blir det duschen, see ya! <3

Det är synd om mig..

2009-02-05 22:05:20
Mitt varma härliga bad har ännu inte blivit av och jag som såg fram emot det så väldigt. Efter en jobbig dag som denna så förtjänar jag definitvt att koppla av en stund. Jag har ju haft nationella prov och skrivit en hel del, sen pluggade jag massa på biblioteket. Jag fick även ta konsekvenserna över att jag inte har mitt NO häfte som jag ska ha prov på imorgon, så jag fick kolla igenom i drygt tio böcker och skriva ner det jag antog att vi skulle ha prov på, sammanlagt fem sidor för hand endast där!

Det är nu ni ska tycka synd om mig, för även om jag har jobbat så hårt får jag ändå inte mitt varma härliga bad.. Klockan är redan tio och det betyder ju läggdags big time. Sen är jag även så himla sugen på att klä upp mig, bli oerhört snygg, festa loss, ha super kul, umgås med trevligt & roligt folk och leva the time of my life (alkoholfritt såklart). Men sånt skulle ju knappast existera i karlskrona, right? Nej jag trodde väl det..

Vilka i-landsproblem jag har, och det kommer ni också få snart för nu ska jag nämnligen sova och ni kommer inte ha något att göra på hela natten(!). Fast visserligen kan ni sova för då går det snabbare tills jag skriver ännu ett inlägg i bloggen! Ett smart drag vill jag lova ;)

Puss och godnatt <3

Folk bryr sig kanske lite för mycket?

2009-02-05 20:33:32

(man kanske inte ser så mycket, men det är värt ett försök!)
Folk bara älskar att lägga sig i :) inte sant?

Guess what?

2009-02-05 19:59:44

Barbie fyller 50 år idag, helt otroligt :)
GRATTIS!

Dagens outfit

2009-02-05 19:53:28

Visst älskar vi rosa och rosetter? ;)

Jobbig dag slutar med chokladbollar

2009-02-05 19:50:32
Hej på er :) Jag kom hem för ett tag sen nu, har varit en hård dag som har bestått av nationella prov, stan och plugg på biblioteket. Kunde inte låta bli att slinka in på hemköp på hemvägen och köpa chokladbollar till mig, jag är värd att unna mig några nu efter allt pluggande. Visserligen åt jag några chokladbollar på biblioteket också, men det är min favorit just nu och chokladbollar är väl ändå bättre än chips och godis? I alla fall så har jag ätit ett äpple, två bananer, två apelsiner och lite morötter under dagens gång så jag tycker minsann att det jämnar ut sig!

Nu ska jag äta lite mat och sedan mumsa i mig några chokladbollar, kanske blir jag lite tjock på köpet, who knows? Sen tänkte jag ta mig ett varmt mysigt bad och plugga IGEN(!). Men med chokladbollar klarar man ju allt.. Nästan! Puss så länge :)


Torsdagsmorgon

2009-02-05 06:46:25
Hej på er, nu har jag precis vaknat. Jag är supertrött för tillfället, la mig verkligen för sent igår. Sen syns inte ens min design ännu, fattar inte vad felet är!? Men jag orkar inte tänka på det just nu.

Idag är det en chill dag fast ändå inte, det enda vi ska göra i skolan är att nationella provet. Vi börjar 08.30 och sen ska vi hålla på 2 h och 40 min, plus en paus sen slutar vi för dagen. Skönt att sluta tidigt, men jag vill inte ha nationella prov. Jag är sjukt nervös nu, och känner mig inte alls taggad, jag är ju hur trött som helst..  Men wish me luck och håll tummarna nu är ni sötast!

See ya!

Sleep well

2009-02-04 22:38:00
Herregud jag har suttit och försökt ändra min design i ett väldigt bra tag nu och jag får panik. Jag är inte speciellt duktig så först blev det helknas, men jag fixade det till slut, tack och lov. Det tar även så himla lång tid innan designen uppdateras så nu vet jag inte riktigt hur det blir, har inte ändrat speciellt mycket för den delen heller, men jag har ändrat färg på menyn, tagit bort klockan, ändrat lite andra små inställningar och det får duga så länge för jag orkar inte mer just nu. Klockan är redan halv elva också så jag måste sova i vilket fall. Jag vet ju inte hur det ser ut ännu, så det blir en överraskning, förvånar mig inte om det är kaos imorgon när jag kollar.

Usch vad jobbigt allting blev nu, klockan är mycket och jag har inte ens tagit bort mitt smink eller nånting.. Stackars mig!!

Onsdagskväll

2009-02-04 19:35:27
För tillfället så sitter jag och käkar massa pommes med ketchup *blink*, supergott! Men vilken tur att man har bra ämnesomsättning, right?

Nu tänkte jag smörja in min (inte speciellt) brunbrända kropp med hudlotion och bara ta det lugnt. Eller inte föresten, först måste jag illa tvunget bege mig till Hemköp och köpa lite frukt till mig och Fia som vi ska ha imorgon, imorgon är det nämnligen nationella prov (sista delen i svenska/skrivdelen), så då ska man sitta och skriva i 2h och 40 min + en paus, så givetvis behövs det tankefrukt då, eller hur? :)






Uh nu blev jag genast deprimerad, jag ser f*n inte det minsta brun ut på dem här bilderna(!). Gah panikångest eller vad!? :(

I'm back

2009-02-04 17:19:19
Hej igen :) Jag kom hem för en stund sen och nu är jag lite brunare och lite snyggare! Fast jag har världens fulaste linje däremot, men det tyder ju bara på att jag blir brunare, så jag ska inte klaga! ;)

Just nu är jag är trött och luktar stekt kött insmord i hudkräm, jummy. Så nu ska jag ta mig ett glas med nypressad morotsjuice, can't wait(!) och vila! Hörs sen <3




Sola <3

2009-02-04 15:18:27
Hej allihopa :) Nu har jag och Fia precis kommit hem från skolan, slutade några minuter tidigare, härligt som bara den! Tänkte bara göra en snabb update, men jag återkommer självklart senare. Nu ska nämnligen jag och Fia gå och sola, vi tänkte bli ännu tjusigare och brunare än vad vi redan är, visst låter det bra? Det tycker åtminstone jag.

Skriver mer senare när jag har fått lite fin färg, puss <3

Ang min design

2009-02-04 07:02:30
Alltså jag tycker att min bloggdesign ser så himla överdriven ut, håller ni inte med? Det är liksom så mycket rosa och brunt, så jag borde typ tona ner det en aning. Jag måste göra en förändring men jag vet inte vad liksom. Kanske borde minska på det bruna och det rosa och byta ut det till vitt istället? Jag är inte speciellt bra på att göra design så jag kan ju bara göra något enkelt och det är ju lite tråkigt visserligen. Men har ni några idéer får ni gärna droppa en kommentar :) Tack på förhand!

Onsdagsmorgon

2009-02-04 06:44:09
God morgon på er :) Hur mår ni idag? Själv så mår jag hyffsat åtminstone, känner mig lite förkyld men annars så är det bra. Känner mig utvilad och pigg vilket är super skönt! Jag gick upp för 40 minuter sen ungefär, vid sex tiden i alla fall och än så länge har jag inte gjort så mycket, fixade lite frukost nyss så nu ska jag äta när som.

Klockan börjar närma sig sju så jag måste nog även börja fixa mig snart så jag hinner med allt jag ska göra. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig idag ju(!).. Men visserligen kanske jag bara kan ta på mig mjukisar nu eftersom vi ska ha idrott andra lektionen, först har vi matte i en halvtimme-40 minuter sen idrott så det blir ju mycket enklare och bättre. Jag är lat och smart eller hur? ;)

Idag börjar jag 08.10 så det är ju en stund tills jag börjar, så vi får hoppas att jag hinner med allt, vilket jag måste göra. Slutar skolan idag vid 15:20 tror jag,  sen får vi se vad som händer!

Ha en bra dag allesammans :)

Hide and seek

2009-02-03 21:19:13
För er som inte kan sova så kan ni ju alltid kolla på Hide and seek som går på trean nu och håller på till 23.00. Dem flesta vet antagligen vilken det är och jag har själv sett den, mesig som jag är tycker jag faktiskt att den är riktigt läskig. Det är en thriller från 2005. "Vissa lekar är otäckare än andra... Hide and Seek är en gastkramande thriller om en flicka som efter sin mammas död drar sig undan från omvärlden och skapar en ond låtsasvän. Hennes pappa, spelad av Robert De Niro, försöker desperat nå fram till sin dotter men märker sakta att det kanske inte rör sig om ett barns fantasier utan någonting långt mer skrämmande..."

Bra film förövrigt!

Nu säger vi godnatt

2009-02-03 21:00:36
Hej igen, här sitter jag med två kvällsmackor och har precis tagit bort mitt smink. Jag kollade ju på andra avenyn innan och gud vad det är bra, det är så himla spännande och sorgligt också. Kollade ni på andra avenyn ikväll? Om inte så borde ni definitivt göra det!

Klockan är bara nio och jag kände att jag lika gärna kan sova nu för jag har ändå inget speciellt att göra. Hur bra är inte det liksom? Om det nu blir som jag har tänkt mig då och somnar nu snart, så lär jag vara riktigt utvilad imorgon och få min skönhetssömn som jag behöver, hur härligt som helst! Håll tummarna för att jag kan sova nu, isåfall blir jag faktiskt stolt över mig själv, att jag faktiskt kan lägga mig i tid någon dag känns ju alldeles underbart.

Imorgon ska jag sola, just love it. Solade i torsdags, drygt en vecka sen så nu behöver jag sola igen. Vill ju verkligen inte förlora min fina färg, om jag nu har någon sådan, heh. Det ser jag i vilket fall fram emot, och något annat jag ser fram emot nu är att sova. Känner inte ni också det?

Nu ska jag minsann sova, så det borde ni också göra!
 Puss och godnatt :)

Fika + andra avenyn

2009-02-03 19:27:27

Nu blir det apelsinklyftor, chokladbollar och andra avenyn!
Vad gör ni en sådanhär tisdagskväll?

(ps. det ser ut som en smiley)

Så här har min dag sett ut

2009-02-03 18:45:13
• Skola (klassråd, nationella prov sv/läsförståelse, lunch, kärnämne, matte och engelska)
• Jag gick hem till mig och fixade mig med Fia.
• Jag och Fia gick en sväng på stan.
• Vi gick till biblioteket och fikade (chokladbollar, varm choklad och baguette).
• Fia skulle åka hem så jag gick också hem.
• Var hemma i några minuter sen gick jag till Ginatricot.
• Jag gick hem och nu är jag hemma!

(kortfattat)

Rosa <3

2009-02-03 18:32:58
Hej allihopa :) Vad händer? Själv så kom jag hem för en stund sen, vid tjugo i sex fick jag nämnligen värsta rycket och kände mig så himla tvungen att gå till Ginatricot, jag vet inte varför men så blev det i alla fall, jag gick dit i rask takt och fick med mig
en supersöt rosa tröja hem.



Endast 49kr på Ginatricot!

Dagens outfit

2009-02-03 18:09:32

God morgon

2009-02-03 06:11:26
Hejsan allihopa och god morgon! Nu har jag precis duschat håret och nu snart så tänkte jag äta lite frukost! Känner mig ganska utvilad idag, hur härligt som helst. Förövrigt så har jag sovit gott, eller kanske inte, jag drömde värsta mardrömmen, den va så sjukt läskig. Jag drömde att jag skulle ta självmord och när jag skulle göra det så "förvandlades" jag till Fia så då tog hon självmord istället. Snacka om läskigt :( Heh, emo varning?

Idag ska vi ha nationella prov i svenska (läsförståelse) kommer antagligen bli sjukt nervös sen, men wish me luck och håll tummarna så kanske det går bättre!

Idag har jag sjukt ont i halsen, och jag har nysit flera gånger sen jag vaknade. Gissa vad som är på g? Jo en förkylning! Alltså det är ju helt sjukt, jag måste ha typ världens dåligaste immunförsvar.

Usch och fy, nu ska jag äta frukost och bli tjock, det är jag värd. Puss!

Godnatt <3

2009-02-02 22:01:56
Nu har jag precis tvättat bort mitt smink och så åt jag även en liten pizzabit, tycker faktiskt att jag var värd det :) Klockan är nu tio, vilket är alldeles lagom för att lägga sig. Tack och lov att jag inte lägger mig sent idag, för gud vad trött jag har varit hela dan. Känner på mig att jag kommer sova alldeles underbart inatt, sen så får vi hoppas att jag vaknar upp utvilad. Imorgon ska jag upp vid halv sex/sex sen börjar jag vid 08.10!

Nu ska det sovas(!)
Så om ni inte har lagt er ännu, do it now!




21.31

2009-02-02 21:31:10
Hejsan, vad gör ni? Själv så gör jag inte så mycket, eller jo jag hjälper min käre bror med hans läxa, haha, vad skulle han gjort utan mig alltså?

Förövrigt är jag så sjukt j*vla trött, så nu tänkte jag ta bort mitt smink och sedan sova. Skriver nog innan jag går och lägger mig, puss så länge <3

& lägg er inte för sent ikväll hörrni!

Jag <3 kjolar

2009-02-02 20:26:23


Köpt på Lindex.



Köpt på Lindex.



(den är grå med vita stjärnor i olika storlekar)
Köpt på H&M.

Såhär ser mina nya kjolar ut! Bilderna ser lite knas ut, men jag orkade inte ta flera bilder, heh. Jag tycker i alla fall att dem är superfina, och dem ser till och med ännu snyggare ut in real life :)

.. Okej jag erkänner jag är lite smått förälskad i kjolar :$

Måndagskväll

2009-02-02 19:30:26
Hejsan :) Förlåt att jag inte bloggat fören nu, om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt varit hemma i typ 1½ timme, men jag har haft både det ena och det andra för mig. Gick ju som sagt på stan innan, ensam till och med, fast det var faktiskt härligt, då kan man liksom gå runt och kolla överallt och ta den tid man behöver. Jag hittade tre kjolar och tre par tights, jag letade och kollade även efter läppstift/läppglans men jag kunde inte bestämma mig för vilket jag ville ha. Jag kom hem vid sex tiden, sen så har jag ätit lite, pratat i telefon med Fia och varit lite social med min käre bror.

Jag skulle egentligen till biblioteket idag efter jag hade varit på stan, men jag var så himla trött när jag kom hem, verkligen helt slut så jag tyckte det var bättre att ta det lite lugnt hemma istället. Hade även lite mensvärk innan, liksom precis när jag kom ut på stan så fick jag mensvärk, sjukt jobbigt men jag överlevde. Nu är det bra igen(tack och lov), förutom att jag har ont i halsen, jag börjar till och med bli hes(!). Nej usch, nu ska jag nog kolla på TV eller något, vi hörs senare :)!

Och just det, om ni vill se kjolarna jag köpte så kommer det bilder på det sen,
puss på er <3

Hektisk dag?

2009-02-02 16:47:41
Nu är jag hemma igen :) Åt precis en köttbullemacka, det satt fint alltså, jag var faktiskt hungrig nu. Alltså gud vilken hektiskt dag känns det som, nu har jag precis varit i skolan igen och nu ska jag ut på stan en sväng och sedan hem och efter det till biblioteket och plugga. Kommer ju knappast hinna med allting känns det som, klockan är ju redan fem, snart i alla fall och stan stänger klockan sex och biblioteket stänger åtta. Nåja för att risken ska bli större att jag hinner med allting så är det nog bäst att jag försöker ge mig iväg nu så fort som möjligt :) Vi hörs senare! Puss <3


Lite gammal bild, från när jag och Fia hade picknick på taket :)
Har världens snyggaste kläder på mig också *blink*!



Hemma en snabbis

2009-02-02 15:41:44
Hejsan allihopa :) Nu är jag hemma, jag kom precis hem typ. Vi fick sluta lite tidigare idag och det var ju härligt, visserligen var det bara 20 min tidigare, men ändå. Nu ska jag byta om och sedan ner till skolan igen och läsa häftet (till nationella provet), efter det ska jag ut på stan en sväng och sedan plugga. Men vi hörs mer senare :)

Update från skolan

2009-02-02 13:01:49
Hej allihopa, just nu sitter jag i skolan och har kontaktgrupp. Än så länge har vi haft tema, där vi hade svenska och NO fast under NO'n så hade jag, Fia, Emma och Ida nationellt prov (muntligt) istället, eftersom vi inte hade gjort det innan. Så lucky us, vi slapp göra läxförhöret i NO så nu hinner jag plugga lite på det tills på onsdag istället. Sen så har vi även diskuterat häftet till nationella provet som vi ska ha i morgon (läsförståelse). Snacka om att jag är nervös eller, herregud! Men vi får hoppas att det går bra..

Här efter ska vi ha matematik och sedan idrott. Slutar ju 15:50 som jag har sagt tidigare och sedan blir det nog stan en sväng och efteråt blir det att plugga, möjligtvis på biblioteket :)

Men vi får se hur det blir med det, nu ska jag fortsätta ha lektion.

Puss på er så länge <3

Vad ska jag göra med mitt hår?

2009-02-02 08:42:06
Alltså jag får panik, mitt hår är cp. Jag måste verkligen göra något åt det, det är hur slitet som helst sen ser det helknas ut! Det har ju gått av lite här och där också, superfult. Sen vill jag inte ha så vitt hår längre, eller ja mitt hår är ju inte vitt typ,
det är bara vitt precis efter man färgat det sen blir det bara vit/gult/blondt och det är inte lika snyggt precis. Jag vill göra en förändring, men jag vet inte vad.. Jag är lite sugen på att färga håret blondt med lite mörkare slingor och så, så det ser mer naturligt ut. Men jag måste vänta med att färga mitt hår eftersom det är så galet slitet, jag kan inte ens färga min utväxt ännu och hur snygg är inte den nu liksom? Borde beställa en ny hårförlägning också.. Gah, vilka i-landsproblem va! Byta hår någon?


Den här bilden är inte så jätte gammal, någon månad typ, men kolla mitt hår liksom, hur fult är det inte? Bara hänger där och är alldeles för långt och fult.

Tack och lov att det finns saxar <3
Håller ni inte med?

Trött_Lillie

2009-02-02 06:52:49
Hej och god morgon :) Hoppas ni alla har sovit gott och är utvilade. För det är inte jag! Jag känner mig vekligen hur trött som helst just nu, har inte sovit många timmar alls. Men vi får väl hoppas att jag piggnar till snart, vilket jag antagligen kommer göra. 

Jag har även ont i halsen, usch & fy. Det förvånar mig inte om jag kommer få en fet förkylning snart alltså!

Dagens planer ser ut så att jag ska till skolan och sen vet jag inte riktigt faktiskt, slutar 15:50 och det är ju ganska sent. Jag hade behövt plugga så det kanske blir biblioteket, men vi får väl se :) Vad ska ni göra idag?

Nu ska jag äta något tror jag, eller kanske duscha.. Nåja, puss på er <3


Spännande?

2009-02-02 00:46:05


... Jag har gjort en blogg vars namn är "karlskronagossip" ?

Spänningen är olidlig, inte sant? Kan det vara jag som ligger bakom denna bloggen eller inte?



Jag vill egentligen inte göra er besvikna, men tro det eller ej, så är det faktiskt inte jag som har gjort bloggen. Jag har ju redan denna blogg och jag tycker det räcker gott och väl med en blogg. Jag ska inte säga att jag har något liv, men inte är jag så no life att jag skaffar mig två bloggar varav en är jag anonym på och skriver massa skit om folk?

Tyvärr gott folk :)

Kommentarer från "karlskronagossip"-bloggen.

Stackars mig!

2009-02-02 00:00:50
Klockan är redan tolv, jag skulle sovit för längesen alltså. Kommer inte få många timmars sömn inatt kan jag lova, jag ska upp vid halv sju/sju och än så länge har jag ju inte somnat och jag ska hinna lyssna på min avslappningsskiva som är 30 minuter lång också. Gissa vem som kommer vara galet trött imorgon? Jo jag..

Jag behöver ju min skönhetssömn, tänk annars hur jag skulle se ut imorgon? Äsch det löser sig nog ;) Vi får hoppas på det i alla fall, eller hur?

Godnatt på er och sov gott, <3



Ang gymnasieval

2009-02-01 22:50:43
Föresten så har jag gjort mitt gymnasieval nu :)
För er som vill veta så blev det:

1. Naturvetenskap med inriktning matematik/datavetenskap - Emmaboda.
2. Samhäll med inriktning ekonomi - Emmaboda.
3. Teknik med inriktning informationsteknik - Emmaboda.

Gårdagens outfit

2009-02-01 22:21:06

Can we bring yesterday back around?

2009-02-01 22:18:19
Föresten, här kommer lite bilder ifrån gårdagen :)


Jag är ju bara för söt med den blicken och världens plattaste hår :)






& jag är ju bara så snygg med ett hippieband i pannan, visst är jag? ;)


«3

Längesen

2009-02-01 22:03:53
Hej på er :) Ursäkta mig så himla mycket verkligen, jag har inte bloggat mycket alls i helgen men det har varit lite strul. Så jag hoppas ni förlåter mig för den väldans dåliga uppdateringen. Jag har ju sovit hos Fia i helgen, eller ja jag åkte ju till henne i fredagskväll. Men hennes dator har kraschat och sen funkade inte internet igår osv så jag kunde inte blogga. Fick typ abstinensbesvär när jag inte bloggade på hur länge som helst, sjukt jobbigt!

Men annars så har helgen varit bra, igår så nightgibbade vi, lirade guitar hero nästan hela natten. Riktigt roligt, haha, sen har vi bara tagit det lugnt, sutitt lite vid datorn, spelat ännu mer guitarhero.. Sen igår så åkte vi in till stan en sväng, hem till mig, sen köpte vi lite godis och sen åkte vi tillbaka till Fia igen. Men det har i alla fall varit en härlig helg :) Hur har eran helg varit?

Usch föresten, min mensvärk har kommit och gått hela helgen. Det är helt sjukt, i fredagskväll så mådde jag lite dåligt, även lite igårnatt och idag så hade jag sjukt ont i magen. Brukar inte ha så mycket mensvärk, men denna helgen har verkligen varit förjävlig när det gäller det. Men nu mår jag bra och tur är väl det :)

För övrigt så kom jag hem för ett tag sen, klockan är nu tio och jag tog bussen ifrån Fia vid 21.17. Nu tänkte jag äta något och sedan ta bort mitt smink och sist men inte minst sova (jag är trött).

Vi hörs senare <3





RSS 2.0