[email protected]

Late update

2009-01-31 15:59:30
Hej allihopa :) Förlåt att jag inte skrivit något idag, men har inte haft tid till det, så ursäkta :) Jag och Fia vaknade vid 11 och så åt vi en nyttig frukost som nästan innehöll allt i kostcirkeln, det enda som fattades var rotfrukter. Jag har duschat, fixat mig osv, så nu ska jag och Fia åka in till stan. Men vi hörs senare :)
Puss på er <3

Milkshake

2009-01-31 00:31:22

En tjusig chokladmilkshake dekorerad med ananas och ett rosa sugrör.
Visst blir man sugen? ;)

Hos Fia

2009-01-30 23:38:36
Hej på er :) Nu är jag hos Fia och jag har varit här i några timmar. Hann inte skriva något innan jag skulle hit vilket jag skulle gjort egentligen, men jag hade så bråttom att jag fick springa till bussen nästan :) Men nu är jag här och vi har bara chillat lite, suttit vid datorn och så. Haha, vi kollade på ett hur roligt klipp som helst innan på youtube :D Och det var inte på mig.

Men nu ska vi göra milkshake, så puss på er så länge <3
Skriver kanske mer sen :)

Happy

2009-01-30 19:33:11
Nu har jag fikat och kollat på andra avenyn, det var sjukt bra som vanligt! Min mensvärk börjar försvinna och jag är hur glad som helst. Jag ringde Fia nyss och jag ska sova hos henne ikväll så nu tänkte jag fixa mig lite och sedan bege mig till henne :) Är jättetrött, har legat i sängen ett tag nu men nu måste jag banne mig piggna till och fixa till mig. Hörs senare <3

Wannabe

2009-01-30 19:06:12

Har sett på en hel del bloggar att dem har en sån här, så att folks läsare kan få synas på deras bloggar. Så då tänkte jag att jag också kunde lägga upp en sån här, bara för skojs skull :) Alla andra har ju gjort det, så då kände jag att jag också var tvungen att göra det, jag är ju bara så wannabe alla andra eller hur?

Om det är någon som vill synas på min blogg så kostar det 10 kr och då får man synas på min blogg i sex timmar. Det är bara att följa instruktionerna :)

Puss på er <3

Fika <3

2009-01-30 17:39:21
Ringde Fia nyss men hon svarade inte, jag ska ju sova hos henne ikväll men hon smsade och skrev att hon färgade håret nu så hon ringer säkert senare. Eftersom jag har sån extrem mensvärk så har jag plockat fram lite fika till mig som jag ska mumsa samtidigt som jag kollar på andra avenyn. Ska krypa ner under täcket också, hur mysigt som helst :) Nu vill jag bara att mensvärken ska försvinna. Men puss på er (l)


Vila i frid!

2009-01-30 17:23:44
Hej på er, nu är jag hemma, jag kom hem för bara ett litet tag sen.

Usch alltså, jag lyckades bli av med mensvärken en stund (tack och lov), men sen nu är den tillbaka. Hur jobbigt som helst verkligen, fy bubblan! Har aldrig haft så långvarig mensvärk, hate it!

Begravningen var liten och det tog inte mer än en halvtimme kanske. Men usch, det är så himla sorgligt, just när man sitter där i kyrkan och prästen pratar, när man sjunger olika psalmer, då kan man bara inte förhindra tårarna att rinner. Liksom alla minnen bara kommer upp helt plötsligt, från ingenstans. Nej begravningar är verkligen riktigt sorgligt.

I alla fall, efter begravningen så åkte vi och fikade lite och efteråt så åkte vi hem.

Nu har jag precis tagit en tablett och hoppas att mensvärken försvinner så fort som möjligt. Tänkte nog äta något nu tror jag, eller kolla på andra avenyn för det gjorde jag aldrig igår. Vi hörs senare, puss på er <3



Klar för begravning

2009-01-30 11:50:21
Nu har jag precis klätt på mig, det blev en hög svart kjol och en svart skjorta med ett vitt band till det, även leggins såklart. Vi åker om några minuter så nu ska jag göra klart det sista, och sedan är jag klar för begravning.

Vi hörs senare, vet inte riktigt när jag kommer hem men jag skriver så fort jag är hemma.
Ha det bra så länge, <3

Vad är era dagens planer?

2009-01-30 10:54:16
Mina dagens planer ser ungefär ut så här:
• Klä på mig och sminka mig.
• Få min mensvärk att försvinna.
• Åka till begravningen.
• Begravning.
• Åka hem, fixa mig, äta and so on.
• Åka till Fia och sova där.

Vad har ni för planer idag, det är ju trots allt fredag? :)




Det är synd om mig på hög nivå!

2009-01-30 10:33:13
Hejsan allihopa :) Idag gick jag upp vid tio, hur skönt som helst med lite sov morgon. Jag är utvilad även fast jag har sovit hur dåligt som helst, la mig igår vid halv tolv och hade lite mensvärk så jag tog en tablett, jag somnade en stund och sen vaknade jag efter 1½ timme kanske, med världens mensvärk och kunde inte somna om. Så jag tog en tablett och försökte sova, men alltså jag trodde jag skulle dö, jag grät till och med (heh), jag hade sån j*vla värk alltså.. Det tog ett tag innan jag kunde sova men jag somnade till slut och vaknade några gånger till sen på natten. Nu imorse när jag gick upp hade jag mensvärk och jag mår hur dåligt som helst. Tänkte äta lite frukost nu och sen fixa i ordning mig, vi åker klockan tolv så jag har lite tid på mig.

Vi får hoppas att mensvärken försvinner för annars vet jag inte vad jag gör! Mensvärk är typ bland det värsta som finns, alltså gash jag dör!

Men nu har jag precis kokt ett ägg och så ska jag ta mig en macka, skriver mer sen :)

Puss på er <3

Chill

2009-01-29 22:38:01
Just nu ligger jag i sängen, snacka om chill kväll alltså :) Jag har bara legat i sängen och kollat på MTV och suttit här hela kvällen. Nu så tänkte jag kolla andra avenyn, eftersom jag inte sett veckans avsnitt ännu och efter det blir det att sova, är sjukt trött.

Träffade aldrig Fia ikväll för hon blev klar vid åtta och då skulle hon åka hem, så alltså har jag inte sett hennes hår ännu. Snacka om spännande va? Men jag får väl försöka hålla mig tills imorgon eftersom jag ska till henne imorgon efter begravningen.

I helgen blir det att plugga stenhårt, så vi får hoppas att det blir så också. Har lite arbeten jag måste göra klart :)

Nu blir det andra avenyn, tack för idag och godnatt på er!  <3

En glad Lillie :)

Pics

2009-01-29 20:37:41




Bra självförtroende?

2009-01-29 18:39:00
Idag när jag gick en sväng på stan med Fia och vi hade gått runt och kollat en stund. Sen helt plötsligt när jag kollade mig i speglen så kände jag mig som typ världens skabbigaste person. Jag kände mig hur ful som helst och på mindre än en sekund blev jag helt deppig. Liksom bara sådär, jag hade ju kollat mig i speglen flera gånger innan det, (heh självklart, *blink*.) Men just då när jag kollade mig i spegeln så tänkte jag bara "usch hur f*n ser jag ut?" och mitt humör ändrades helt plötsligt.

Ibland känner jag mig söt och ibland känner jag mig hur ful som helst. Att det kan variera så egentligen, rätt konstigt! Tidigare hade jag inget självförtroende alls men sen jag började blogga, vilket endast var för typ en månad sen så har jag faktiskt fått bättre självförtroende. Jag vet inte riktigt hur det kan komma sig, eller det kan kanske bero på att ibland så skriver jag t.ex "tyckte jag var så söt på denna bilden" och sånt där, ni har säkert sett det ibland. Och det har blivit som att ge mig själv en komplimang liksom. Man blir så glad av komplimanger och när jag skriver själv att jag är söt så har det faktiskt fått mig att få ett bättre självförtroende. Jag skriver att jag är söt och sen helt plötsligt så känner jag mig faktiskt söt på riktigt.

När jag har skrivit att jag är söt och sånt, har meningen inte varit att ge mig själv ett bättre självförtroende, för inte visste jag att man kunde bygga upp ett självförtroende så enkelt. Men på det här sättet så har jag faktiskt byggt upp mitt självförtroende!

Kan det kanske vara så att om man får höra att man är söt ofta, så blir det automatiskt att man själv känner sig söt. Eller, vad tror ni?




Hur trött som helst

2009-01-29 17:24:00
Hej igen :) Vad gör ni? Själv så sitter jag i min säng och kollar på TV. Kollade på one tree hill innan och det är ju bara så sjukt bra, gud vad jag älskar den serien alltså :) Men ja as usual så lyckas jag alltid gråta en skvätt när jag kollar på det.

Klockan är bara fem och jag är helt slut, jag är verkligen hur trött som helst. Varit en jobbig vecka, har lagt mig sent och gått upp tidigt, så ja det är inte så konstigt att jag är trött egentligen. Är så sugen på att sova men Fia kommer nog snart, hon är hos frisören just nu och sen skulle hon komma hit, jag vill ju självklart se hur snygg hon är med sitt "nya" hår.

Imorgon ska jag på begravning, och vi ska åka ungefär vid tolv kanske. Så då får jag åtminstone lite sovmorgon och det ser jag fram emot. Sen är det fredag, liksom kan det bli bättre? Okej visst, begravning är aldrig roligt, men det är skönt att det är helg i alla fall.

Nu ska jag kolla på The hills och vila, vi får hoppas att jag inte somnar bara, puss på er «3


Bilden är inte tagen idag, men jag bara älskar bilder där jag ser så sött efterbliven ut :)

Nu har jag solat

2009-01-29 15:56:40
Hej på er mina kära vänner! Nu kom jag precis hem, jag har varit och solat med Fia, hur härligt som helst :) Jag verkligen älskar att sola, det känns så himla härligt och man blir brun och fin! Fast jag blir visserligen aldrig nöjd, känner mig alltid så blek, fast ja blek är jag väl kanske inte men jag blir aldrig så brun som jag vill. Men jag får se till att sola lite oftare, för det var faktiskt väldigt längesen jag solade om man inte räknar idag.



Nu börjar jag bli lite hungrig så nu tänkte jag ta något att äta, skriver mer senare! <3

Föresten..

2009-01-29 07:13:32
Heh, jag blev bara så sugen på att blogga igen :) Får tvångstankar om att jag ska blogga hela tiden tycker jag, liksom precis efter jag redan bloggat ett inlägg så vill jag bara skriva mer.

Föresten så får ni gärna följa min blogg med bloglovin tack på förhand <3

Men nu tänkte jag sminka mig klart, har än så länge bara ätit och tagit lite mascara! :)


 

Puss på er, vi hörs senare :)

God morgon :)

2009-01-29 06:40:05
Idag har jag vanligt vänlig mot mig själv, jag gav mig själv en sov morgon på en kvart! Så idag gick jag upp kvart över sex, istället för hel. Tänkte bara blogga nu en snabbis och sedan äta lite frukost.

Hur mår ni idag då? Själv så mår jag ganska bra, är lite trött och hungrig men förövrigt så är det ganska bra :)

Idag är det torsdag och dagens planer ser ut såhär:
• Äta, sminka mig och klä på mig.
Fia kommer hit och sedan går vi till skolan.
• Skriva ut en ledighetsansökan och göra om gymnasievalet.
• Ta bussen till rosenholm och ha hemkunskap.
• Lämna ledighetssansökan och gymnasievalet.
• Sola.
• Göra flexibla studien.

Så här ser dagen ut ungefär, eller ja det återstår ju att se :) Men vi får väl se hur det blir!

Något som jag ska göra nu är i alla fall att äta frukost, så puss på er :)
Vi hörs senare!


Jag är omöjlig..

2009-01-28 23:22:12
Herregud alltså. Jag som skulle lägga mig tidigare ikväll, nu är klockan redan kvart över elva alltså lägger jag mig ännu senare idag. Har sagt nu i flera dagar att jag ska försöka lägga mig tidigare, men nej jag fastnar vid datorn hela tiden. Hoppas inte ni är lika omöjliga som jag, och att ni redan sover, för det borde man faktiskt göra vid den här tiden. Jag skärper mig ett tag, men det håller inte allt för länge kan jag inte påstå. Men det ska det bli ändringar på, heh, någon gång :)

Imorgon ska jag upp vid sex tiden, som vanligt.. Så för att få åtminstone några timmars sömn borde jag sova nu och om ni inte sover nu, borde ni också lägga er nu! :) Sömn är viktigt, kom ihåg det!

Men godnatt på er och sov gott :)
Vi hörs imorgon <3

Följ min blogg med bloglovin

Vilka är vi att döma?

2009-01-28 21:47:41
Fördomar har vi allihopa, vare sig vi vet om det eller inte. Även fast man kanske inte vill döma människor så är det väldigt lätt hänt. Så till exempel: bara för att man är blond är man korkad då? Bara för att man har väldigt bra självförtroende, är man egoistisk och bitchig då?

Är inte det helt sjukt vilken syn vi har på människor idag? Jag menar, är det inte fel att döma någon på grund av hur den ser ut? Att man kan ha så starka fördomar mot folk som man inte ens känner, eller inte ens vet någonting om. Folk tänker ju sällan på vad som gömmer sig på insidan, det behöver ju inte alls vara så att någon som har bra självförtroende är bitchig och egoistisk, för egentligen är det ju bara bra att ha ett bra självförtroende, eller hur? Visst det kan gå till överdrift, men man behöver ju inte klanka ner på någon för att den är självsäker och är nöjd med sig själv eller tycker om sig själv? Lika så att alla blondiner är korkade, det behöver ju verkligen inte alls vara så.

(Nu känner jag på mig att jag kommer få massa trevliga kommentar såsom att jag är blond och korkad, och att det är pga av
sånna som mig som det är att folk har fördomar mot blondiner. Men det återstår att se)

Nu tillbaka till ämnet.. Tänk egentligen vad vi går miste om när vi dömer folk för fort, t.ex. alla underbara människor som vi vägrar att lära känna pga en fördom? Vi alla är ju människor, vi är som vi är, det är bara att inse att alla inte kan vara likadana. Eller hur ligger det till egentligen? Måste man vara som alla andra för att bli omtyckt?

Det kan ju handla om vad som helst, bara för att man är emo så skär man sig? Bara för att en tjej ligger med "många" så är hon en hora? Men när det gäller en kille som ligger med "många" så är han en cool player?

Jag klandrar ingen, för vi alla har ju fördomar som sagt. Men när man själv varit med om att folk dömt en, det är då man förstår hur sjukt det egentligen är. Att man kan tro så mycket, som i själva verket kanske inte stämmer alls!



Nu till dagens fråga som lyder:

Om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt väldigt fördomsfull, tyvärr. Jag försöker att inte vara det, för jag vill verkligen inte vara det. Det känns ju så otroligt fel, men ändå kan man inte hjälpa att det blir så.. För visst är det lättare att hitta fel hos andra än att erkänna sina egna? Visst är de lättare att döma andras misstag än sina egna?

Idag har jag ingen fantasi

2009-01-28 19:25:14
Usch vad jag känner mig seg just nu, jag är hur trött som helst, jag har huvudvärk, jag fryser och jag är bara allmänt seg. Jag har suttit vid datorn nu ett bra tag, har kollat runt på massa bloggar osv, men nu är jag verkligen uttråkad. Det är trots allt inte så kul att sitta vid datorn för länge, men såklart så kan man blogga och det är ju nästan det enda som är roligt på datorn nu för tiden :) Jag älskar att blogga, men idag har jag verkligen inte fantasi at all. I alla fall inte för tillfället, det står helt still i min hjärna.

För övrigt så blev inte dagens planer riktigt som dem skulle, efter skolan så skulle jag och Fia pluggat på biblioteket. Vi gick till biblioteket och jag tänkte börja plugga men så märkte jag att jag hade tagit med mig allt förutom det jag tänkte plugga på. Sen hann vi inte vara på biblioteket särskilt länge för att Fia skulle hem. Visserligen så är det inte så jätte mycket jag behöver plugga på, för det dära läxförhöret i musik som jag trodde att jag skulle ha idag var tydligen på fredag och då är jag inte i skolan så det kommer väl bli nästa vecka. Sen var det något läxförhör vi skulle ha i NO men det är inte fören på måndag och det är inte så svårt.

Anyway, när jag kom hem sen efter jag varit på biblioteket så har jag bara drygat sönder. Suttit vid datorn, ätit lite och gjort ingenting! Men nog om min dag, hade ju kunnat skriva hur mycket onödig information som helst, jag är bara så bra på det, visst är jag?

Nej nu ska jag nog lämna datorn för en stund, vi hörs senare :)



Vad ska man ha på sig på en begravning?

2009-01-28 17:20:29
På fredag blir det begravning för min del, det är så att min pappas kusin dog för någon vecka sen..
Så, vad borde man ha på sig på en begravning?

Frukosttime!

2009-01-28 06:17:56
Nu har jag duschat och nu börjar jag bli ganska pigg :) Börjar istället bli väldigt hungrig så det jag tänkte göra nu är att äta! Det blir nog en macka och lite fil med flingor, vad äter ni till frukost idag?


Dagens planer:
• Äta, sminka mig, klä på mig (fixa mig)!
Fia kommer hit och sedan går vi till skolan.
• Ha matte, idrott, lunch och tema.
• Slutar skolan vid 15.20.
• Plugga på biblioteket med Fia.

Ungefär så kommer antagligen min dag att se ut, men det återstå att se :)


Nu blir det frukost!


Slänger in en lite såhära halv gammal bild, bara för att jag är så söt :)

Jag är trött..

2009-01-28 05:48:55
Hej på er :) Idag gick jag upp så tidigt som 05.40, alltså för tio minuter sen ungefär. Jag är sjukt trött och fryser som en galning, så nu tänkte jag ta en dusch och piggna till lite. Skriver mer snart <3

Kunde inte låta bli..

2009-01-27 23:01:41
Slänger in en fråga till nu så här till kvällstid. Ingen speciell fråga här inte, men jag kom bara och tänka på det nu när jag borstade tänderna och fick en tvångstanke och var bara tvungen att återigen gå tillbaka till datorn helt enkelt.

Okej, jag erkänner, jag är beroende av att blogga(!)




Själv så har jag en grön tandborste och självklart en rosa :)



Godnatt

2009-01-27 22:49:01
Nu är klockan kvart i elva och jag som skulle lägga mig tidigt ikväll, yey for lillie. Nej usch. Imorgon börjar jag 08.05 så imorgon måste jag upp vid sex, om inte tidigare, för jag måste hinna duscha också. Nu blev det jobbigt helt plötsligt, men jaja vi får se hur det blir med det.

Idag har jag pluggat lite (för er som vill veta), gick till biblioteket as usual :) Var där i någon timme och pluggade lite på musik och så, har nämnligen läxförhör på det imorgon, wish me luck! :D

I helgen ska jag förhoppningsvis också ägna lite tid åt att plugga, jag har lovat mig själv att skärpa mig och jag är på god väg. Halkade efter i början men jag är på g nu, och det känns jättebra.

Nej men gud vad jag måste sova nu, behöver min skönhetssömn you know!

Puss på er och godnatt, vi hörs mer imorgon <33

Visst är jag bara för söt när jag ser så efterbliven ut? :)

SURPRISE!!!!

2009-01-27 20:34:48

JAG HAR FÖRSTORAT LÄPPARNA!!!!! :D :D :D :D :D :D

Mycket sex/onani kan leda till prostata cancer?

2009-01-27 19:59:49
Var precis inne på aftonbladet och kollade lite..

"Män som onanerar ofta och har mycket sex när de är unga löper större risk
att drabbas av prostatacancer enligt ny forskning
." Låter inte det helt sjukt?

Klicka här och läs mer!

Sugen på Obama?

2009-01-27 19:51:41




Dagens fråga, this or that

2009-01-27 19:18:23

I skolan

2009-01-27 14:52:40
Hejsan :) Just nu sitter jag och i skolan och har engelska. Vi jobbar med något projekt om ABBA men jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Så jag tänkte att jag kunde blogga lite när jag ändå satte mig vid datorn.

Svarade på lite kommentarer nyss, och det glädjer mig att ni kommenterar :) Det glädjer mig ju självklart också att någon läser min blogg över huvudtaget :) Så det tackar v för «3

Men finns det något speciellt som ni vill att jag ska skriva om? Det är bara att droppa in en kommentar isåfall! Det är ju alltid roligt med förslag och så får jag kanske lite egna idéer när ni skriver något :)

Vi hörs senare, nu ska jag plugga vidare! Puss på er :)



Har inga bilder här ju så jag lägger in den här igen :)


God morgon

2009-01-27 06:51:36
Hejsan allihopa :) Igårkväll så lyckades jag trots allt ställa klockan rätt, så idag är jag uppe i god tid, vilket är skönt. Jag får ju sova mindre, men det är mycket härligare att ta det lugnt på morgonen än att stressa. Fast igår försökte jag hitta lite kläder som jag kunde ha idag men jag visste verkligen inte, så jag kommer säkerligen få panik snart om jag inte vet vad jag vill ha på mig, så ett tips: välj ut kläder dagen innan så slipper ni stressa och oroa er för det på morgonen.

Även fast jag gick upp tidigare idag och la mig ganska sent igår så är jag hyffsat pigg nu faktiskt :) Känns bra! Men ikväll ska jag verkligen försöka att lägga mig tidigare, så kan det bli ännu bättre!

Jag antar att jag inte är själv om att inte vara morgonpigg, så här nedanför kommer några tips :)

Har du problem med att stiga upp?


Ställ din väckarklocka/mobil i andra sidan rummet.Om du har en väckarklocka eller mobil som ska väcka dig, ställ den i andra sidan rummet. Kom ihåg: välj den absolut jobbigaste ringsignalen. När du då på morgonen hör den irriterande ringsignalen måste du gå upp och gå till andra sidan av rummet och stänga av den, och vips du är uppe. Nu ska du bara bli pigg också!

Här kommer några tips på att bli pigg!

Tänd lampan/lampor, det första du gör på morgonen! Tänd en lampa (gärna flera lampor) så fort som möjligt när du vaknat, för då kommer din "inre klocka" veta att det är morgon och du blir alltså pigg. Även dina ögon blir piggare när det är ljust!

Sätt på musik! Stig upp och sätt på musik precis när du har vaknat, det kan hjälpa vissa att piggna till, men funkar det inte på dig kan du ju försöka att dansa lite och hoppa omkring!

Ta en dusch! Är du fortfarande inte pigg borde du ta en dusch, varm eller kall spelar nog ingen roll. Men om du inte orkar duscha direkt kan du ju åtminstone tvätta ansiktet med kallt vatten då lär du vakna till någorlunda i alla fall! Varmt vatten funkar säkert också!

Drick någonting.. Till exempel kaffe eller te. Det är varmt och innehåller koffein, du lär piggna till!

Gör morgongympa. Du kan ju alltid börja dagen med ett litet gympapass. Kom på ett eget eller så finns det skivor för det. Hade ju varit härligt att morgongympa först och sedan duscha och du blir garanterat pigg efter det!

• Gå en morgon promenad!
Börja med att gå upp ur sängen och slänga på dig lite kläder. Sedan är det dags för att gå en morgonpromenad. Du får frisk luft, du rör dig, du piggnar till, du får motion osv, osv.. Ser ni? Endast positiva saker, hur bra som helst!



Oj klockan har blivit ganska mycket, nu måste jag fortsätta fixa i ordning mig och sen vid sju ska jag ringa Fia och påminna henne så hon inte glömmer min foundation. Vi hörs senare :) Puss på er <3


Läggdags!

2009-01-26 22:51:04
Hej igen sötnosar :) Just nu sitter jag i min säng och har precis fixat mig i ordning, tänkte bara blogga klart och efter det lyssna på avslappningsskiva och sova. Klockan är ju snart redan elva, borde sovit för längesen. Igår la jag mig sent och och det märkte som bara den idag eftersom jag verkligen var helt slut. Nåja vi får göra det bästa av situationen, vilket betyder att jag inte kan skriva så mycket mer.

Men vi hörs ju självklart mer imorgon, godnatt och sov gott på er nu :)
Lägg er inte för sent! ♥


Slänger in en bild också, från tidigare idag när jag var på väg till biblioteket :)
Ingen skönhet där direkt, men man kan ju inte vara söt hela tiden, eller hur?

Dagens outfit

2009-01-26 22:15:41


Gör en sjukt konstig min, men jag bjuder på mig själv och ni gillar't!

Godkväll allesammans!

2009-01-26 22:04:02
Hej på er :) Vad hittar ni på? Själv så har jag precis druckit lite te och ätit scones. Tog även bort mitt smink nyligen och snart så ska jag antagligen sova :) Imorgon börjar jag klockan 08.10, och har jag tur så kommer jag förmodligen inte behöva stressa lika mycket imorgon. Sen får vi verkligen hoppas att Fia tar med min foundation och inte glömmer den, för då blir det inte roligt kan jag lova! I morse när jag skulle sminka mig märkte jag nämnligen att jag inte hittade min foundation och sen kom jag på att jag hade glömt den hos Fia, men som tur väl är så var ju hon hos mig imorse så jag fick låna hennes foundation, typ dagens "räddare i nöden", tack så mycket älskling :)

Men nu ska jag fika klart, vi hörs senare babes <3


Så här söt var jag i alla fall imorse innan jag gick till skolan :)

Såhär såg jag ut igår

2009-01-26 21:51:31




Update från biblioteket

2009-01-26 18:16:01
Hej igen :) Nu sitter jag på biblioteket. Ovanligt va? Jag är stammis här nu för tiden (om ni inte visste det), haha.. Kom hit för någon timme sen tillsammans med Fia, läste lite NO och sedan vid fem så åkte hon hem. Jag stannade kvar och gjorde lite hemkunskap, kollade runt på lite recept osv. Just nu sitter jag lite här vid datorn, bokade en tid från sex till sju, så jag hinner kolla runt på lite recept och andra saker som jag behöver göra, även blogga, ofcourse :)

Jag har ju självklart en dator hemma men jag får mer plugg gjort när jag är här så det är anledningen till varför jag sitter vid datorn på biblioteket.

Nu ska jag plugga vidare, vi hörs senare när jag kommit hem :) Puss på er så länge <3

Update från skolan

2009-01-26 13:39:08
Hej på er :) Just nu sitter jag här i skolan och har kontaktgrupp. Här efteråt ska vi ha matte och sista lektionen är idrott. Innan idrotten ska vi bara hem till mig först och byta om och äta en banan. Behövs lite snabba kalorier innan idrotten ju ;) Tänkte bara uppdatera lite för skojs skull, men nu är denna lektionen slut och jag ska ha rast i några minuter, så puss på er. Vi hörs senare <3 

Hej och god morgon

2009-01-26 07:52:46
Alldeles herregud, klockan är redan tio i åtta och jag vaknade för typ tio minuter sen. Jag skulle gå upp tidigare idag för Fia kommer hit snart och vi tänkte plugga lite på morgonen innan skolan började, men självklart så är jag helt dum i huvudet och ställer min väckarklocka på tjugo i åtta, när jag egentligen skulle gått upp vid sju (eller tidigare). Gah nu har jag sjukt bråttom alltså, men jag har sovit gott åtminstone och vi får hoppas att ni också har det :)

Vi hörs senare, nu ska jag stressa sönder, vi får hoppas att jag hinner bara! Puss «3

Sovdags snart!

2009-01-25 22:33:10
Hej på er :) Just nu sitter jag och dricker lite te. Kollade igenom och svarade på era frågor för ett tag sen, det var visserligen inte alla, utan det är några kvar som jag ska ta så småningom, sen var det även liknande frågor som kanske är lite onödiga att svara på. Men då var i alla fall frågestunden slut för den här gången och vi får väl se när det kommer någon ny :) Tills dess kan ni ju komma på ett par frågor så det kanske blir lite fler tills nästa gång.'

Klockan är redan halv elva, inte bra, inte bra! Men jag ska dricka upp mitt te nu, har faktiskt redan tagit bort mitt smink och sedan blir det förhoppningsvis att sova. Vi får hålla tummarna att inte datorn håller mig uppe för länge bara! Men godnatt på er och sov gott :)
Vi hörs imorgon «3

Frågestund!

2009-01-25 21:55:05

Nu är det dags för mina svar i frågestunden, here it comes! ;)

Du har väll löshår va? (: Isåfall vilken sida köper du det på? och hur sköter du det ?

Ja, tyvärr så har jag ju det, mitt hår är jättekort egentligen. Jag har köpt mitt löshår på Tajmahal, finns bl.a i Stockholm men även att beställa på internet vilket jag har gjort. Jag skulle mer säga (miss)sköter det, för jag plattar det dagligen, fönar och duschar det ibland. Jag "sköter" inte mitt löshår på något speciellts sätt, men det händer att jag sprutar på lite balsamspray ibland. Jag har clips, alltså spännen som man kan sätta dit och ta av när man vill, så jag sover inte med det och då slits det ju inte lika fort. Tidigare hade jag lim i några månader men det sliter på sitt egna hår och även själva hårförlägningen slits fortare, sen är det så äckligt med limklumpar osv, så jag slutade med lim och skaffade clips istället vilket var ett bra val. Så ska ni skaffa hårförlägning rekommenderar jag starkt clips!

Heej, du verkligen verkligen som en jättesnäll tjej och typ det sötaste jag sett? ;O <3 Asså jag menar det verkligen. Vart bor du i sverige?


Hejsan, tack så jätte mycket :) Tyvärr så bor jag i Karlskrona, men antagligen så ska jag och Fia flytta när vi börjar gymnasiet :) (Hoppas verkligen)

hejjsan :) varför valde du att heta lillie.blogg.se?

Hejsan :) Jo det är såhära att min kompis Fia, har väldigt många smeknamn på mig, ett utav dem smeknamnen var Lillie. När jag sedan bestämde mig för att börja blogga, så ville jag ha något enkelt och kort namn så då blev ju Lillie perfekt!

åh frågestund är kul :P
- favoritaffär?
- När började du blogga?
- Om du fick vara kändis för en dag, vem skulle det då vara ?


- Hum, min favoritaffär, jag vet faktiskt inte riktigt, jag har väl ingen särskild favoritaffär men jag gillar Ginatricot, H&M, Kicks osv.
- Jag började blogga för omkring en månad sen kanske :)
- Jadu, det var en svår fråga. Helt seriöst så har jag faktiskt ingen aning.. (Tråkig som jag är va?)

Vad vill du säga att din blogg handlar om?

Min blogg handlar om mig, mitt liv och min vardag. Jag piffar upp det med humor, smink och skönhet, bilder, videobloggar, ironi, samtidigt som jag ger tips om allt möjligt och bjuder på mig själv. Jag har inte bloggat särskilt länge, men min blogg kommer säkerligen att bli utförligare så småningom och handla om mera saker, det är upp till er helt enkelt :)

Tar du den i 2an? Isåfall, kan jag få din msn?


Haha, detta är ingen dejting/sex -sajt, tyvärr.. Denna sidan kanske passar dig bättre! ;)

vilken är din naturliga hårfärg?

Min naturliga hårfärg var mellanblond, men just nu vet jag inte riktigt, det var faktiskt flera år sen som jag såg min naturliga hårfärg. Tidigare när jag hade färgat mitt hår brunt så hade jag en jätteljus utväxt och nu när jag är blond så är min utväxt jättemörk, som ni kanske har märkt? (Svårt att missa!). Kan ju vara så att det bara ser ut som det beroende på vilken färg man har, men det kan också vara så att jag håller på att bli brunett eftersom båda mina föräldrar är/var mörkhåriga. Finner då ingen mening med att födas blond och sedan bli brunett?

vad har du haft för "stiler"?


Om du menar utseendemessigt så har jag väl aldrig haft någon direkt stil tror jag inte, jag har väl bara användt kläder som jag tyckt om, som var snygga/coola/bekväma eller så. Fast när jag gick i femman/sexan så var jag faktiskt lite "punk" och "emo" aktig. Jag rakade av nästan allt mitt hår där bak (hade bara några cm kvar) och sen hade jag lång lugg som hängde.

hej, när blev du av med din oskuld? :) lite pinsam fråga kanske, men endå intressannt
Hejhej, haha, vem har sagt att jag inte är oskuld? ;)

Hur ser din familj ut? Vem är du lik av dina föräldrar osv..

Min familj består av min pappa och min bror. Min riktiga mamma är död och jag har en styvmamma men henne räknar jag inte in i min familj. Min pappa är inte särskilt lång, brunhårig och smal medan min brossa är lång, även han brunhårig och smal. Folk har sagt att jag är lik min pappa men jag finner ingen direkt likhet!

Har nån av dina kompisar blogg? typ hon fia o så?

Fia har inte blogg, men några utav mina kompisar har blogg t.ex. Emma, hennes blogg kan ni hitta här och Ida, hennes blogg kan ni hitta här.

vem av dina snygga kompisar bor närmast dig?

Alla mina kompisar är snygga och dom bor i Karlskrona ;)

går du på gymnasium? isåfall vilken linje?

Nej det gör jag inte, jag går i nian och ska börja gymnasiet efter sommaren. Än så länge vet jag inte vilken linje jag ska välja men jag tror det blir samhäll eller natur.

Kan man få din msn?


Självklart gullet, [email protected]

Hej! Gillar verkligen din blogg! Hur gammal är du och vart bor du egentligen? Du har ju inte skrivit någonting om dig själv!

Hejsan, tack så jätte mycket :)! Jag är 15 år, alltså född 1993, jag fyller 16 år den 26 augusti. Jag bor tyvärr i Karlskrona men jag ska antagligen flytta när jag börjar gymnasiet.

gurka eller tomat?

Svårt val, får jag välja båda? :)

Gör mig redo för hemfärd

2009-01-25 19:58:03
Hejsan allihopa :) Jag har precis fixat mig och tagit på mig kläder så snart ska jag ta bussen. Den går 20.19 så jag är hemma vid kvart/tio i nio kanske, alldeles lagom för att svara på alla frågor från frågestunden! Frågestunden stänger ju som sagt 20.30 så passa på att fråga nu :) Men hur som helst så skriver jag mer när jag kommit hem, ha det så bra så länge :) Vi hörs snart, puss på er <3


Ang frågestund

2009-01-25 15:23:12
Frågestunden stänger ikväll klockan 20.30 så fortsätt fråga på! ;)

Söndagsförmiddag

2009-01-25 12:56:23
Hej på er allihopa, och goddag ska man väl säga. Jag och Fia vaknade för ett bra tag sen, har ätit frukost och spelat guitar hero hela morgonen, eller ja sen vi vaknade i alla fall ;) Sjukt roligt!

Hur mår ni idag då? Det är ju söndag, vilket är otroligt tråkigt. Ikväll kommer jag antagligen drabbas av panik, jag känner det på mig. För nu är det massa läxor som ska vara klara och prov osv. Nej usch inget jag vill tänka på nu, så förutom det så mår jag hyffsat, känner mig lite förkyld men det är nog ingen big deal.

Nu ska jag gå till Fia som håller på och spelar guitar hero, vi hörs senare :) Puss på er ♥


Vad har ni ätit till frukost idag? Så här såg i alla fall dagens frukost ut för min del! Två grova rostade mackor med ost, skinka, gurka och tomat. Två hårdkokta ägg och ett glas med juice! En bra start på dagen tycker jag.

En ansiktsmask senare..

2009-01-25 02:14:20
Hej igen på er :) Här sitter jag med min andra ansiktsmask för kvällen. Nyligen så hade jag och Fia en djuprengörande och återfuktande chokladmask applicerad i våra ansikten, vi sköljde av den och nu helt plötsligt så är våra ansikten prydda av en ansiktsmask som är återfuktande och som ska släta till huden, spännande. Under tiden så har vi ätit Ben & Jerry's och spelat lite bonusspel från spelet sommarlovskul, just lovely. Men nu måste jag gå och skölja av denna ansikts mask, vi hörs imorgon,
puss och återigen godnatt, gott folk :)


We Ben & Jerry ;)


Visst är denna foundation bara sååå min färg?
Eller oj jag menar.. Såhär snygg är jag med en choklad-ansiktsmask i ansiktet ;)

Godkväll :)

2009-01-25 01:12:24
Hej på er allihopa :) Nu sitter jag här i Fia's säng igen, lucky me va? ;) 

Ikväll så har vi varit hemma och Fia och inte gjort något särskilt, sedan gick vi världens längsta kvällspromenad. Först gick vi till stattis och köpte glass, sedan hem till Fia och lämnade glassen och efter det återigen ut och så gick vi en lång runda lite här och var. Så flera km har vi gått och jag är stolt!

Hur har eran kväll varit? Min kväll har varit bra som dålig, glad som sorglig. Men nog om det, nu är det snart läggdags tror jag, klockan är ju trots allt redan ett. Eller ja först så ska vi smeta in våra vackra ansikten i choklad-ansiktsmask, låter spännande va?

Nåja vi hörs kanske senare, det återstår att se, om inte så godnatt på er sötnosar :)

Dagens outfit

2009-01-24 19:39:38

Hos Fia nu!

2009-01-24 18:01:51
Hejsan allihopa :) Här sitter jag i Fia's säng, vi kom hem för 1½ timme sen kanske, spelade lite guitarhero när vi kom hit, och sedan har vi bara tagit det lugnt. Snart ska vi äta lite, och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på :)

Vi var på stan innan en sväng, unnade oss en chokladmunk och brände kalorierna på att kolla runt i alla affärer.

Om ni vill ha mycket uppmärksamhet på stan så kan jag tipsa er om att gå med hudfärgade strumpbyxor en kylig vinterdag! It's working, believe me *blink*. 
 
Men nu har jag inte så mycket mer att säga, så vi hörs senare! Puss på er (l)


Lördagsmorgon

2009-01-24 12:01:47
Hej och god morgon :) Just nu sitter jag här i sängen, vaknade för kanske 20 minuter sen, så ja runt halv tolv och det var ju en ganska rimlig tid att vakna, tycker jag i alla fall. Har ni sovit gott? Det har åtminstone jag :)

Så här ser dagens planer ut:
♥ Duscha, fixa mig och äta!
♥ Träffa Fia och gå en sväng på stan!
♥ Ta bussen hem till henne!
♥ Plugga, chilla, ha roligt!

Vi får väl se vad som händer mer, men först ut är duschen. Vi hörs senare :)


Nu ska det sovas!

2009-01-24 01:10:32
Huhu, klockan är redan ett, inte bra! Men nu är jag trött och tänkte sova nu. Hur skönt som helst, ja gud vad det ska sovas nu alltså. Imorgon är det lördag vilket betyder att jag kan sova hur länge som helst, fast trots det så ska jag inte sova allt för länge :) Morgondagens planer ser ut så att jag ska träffa Fia (surprised?) och sedan sova hos henne. Men mer om det imorgon för nu ska jag sova, godnatt och puss på er :)


Jag har huvudvärk..

2009-01-23 23:59:33
Jag kom på ännu en anledning till att tycka synd om mig idag, jag har nämnligen huvudvärk.

Just nu ligger jag här i sängen, på ett ganska så obekvämt sätt, har huvudvärk, är lite förkyld och har ont i halsen. Ikväll har jag inte gjort något speciellt, mest legat i sängen, suttit vid datorn och kollat på tv/film. Chill hela dagen för min del, och det kan ju trots allt vara skönt det också ibland! Inte sant? Speciellt när man är helt slutkörd efter en jobbig vecka i skolan..

Imorgon är det lördag, ännu en dag att se fram emot :) Nu återstår det bara att se vad lördagen har för härligheter att bjuda på *blink*

Nu ska jag ta en paus och dricka lite mer te, vi hörs senare ♥ Big love, your Lillie.

Dagens fråga

2009-01-23 18:24:02

Jag kollade på One tree hill innan och det var hur bra som helst, as usual. Jag satt och grät hur mycket som helst bara för att det var så sorgligt. Är inte det konstigt egentligen? Att både filmer och serier kan påverka en så mycket, att man lever in sig så mycket att man börjar storgråta bara för att något sorgligt händer. Jag tycker absolut inte att det är något fel på det, för min del så händer det otroligt ofta om jag ska vara ärlig. Men betyder det att jag är känslig eller bara blir det så, vad tror ni? :)



Äntligen fredag?

2009-01-23 15:51:06
Så himla skönt att det äntligen är fredag, helger är ju alltid något man ser fram emot :) Något som jag har inte har sett fram emot lika mycket är att jag har en förkylning på G, och det gillar vi inte! Något som också är otroligt segt är att jag nyss kom på att jag har massa läxor att göra. Jag som lovade att skärpa mig i skolan har ändå halkat efter, inte bra alls.. Vi får väl se om jag orkar plugga något idag, känns om jag måste.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på TV :) Har druckit massa te och ätit lite mackor. Kollade på andra avenyn innan, och det ju så sjukt bra! Men det ska alltid sluta så himla spännande, håller ni inte med?

Om ni inte kollar/följer andra avenyn är det något ni borde göra, ni kommer inte ångra er :)

Vi hörs senare, puss på er «3

Jag tycker faktiskt synd om mig själv..

2009-01-23 13:43:30
Hej på er :) Tänkte säga godmorgon men ja, goddag låter nog bättre. :)

Förlåt för att jag inte har skrivit något fören nu, klockan är ju trots allt redan halv två. Men det blev ingen skola för mig idag, vaknade vid sex och hade jätteont i halsen, så jag la mig och somnade om. Nu vaknade jag precis och tänkte att det var dags att gå upp. Märkte att min näsa är hur täppt som helst och bara sen jag vaknade har jag nysit massa gånger, förövrigt känner jag mig även allmänt förkyld, det suger. Alltså jag måste nog ha världens dåligaste immunförsvar, jag kan inte hålla mig borta från att bli förkyld alltså. Jag som har börjat äta mycket frukt och sova bättre, mitt immunförsvar borde bättrat sig, men sen är det ju vinter och kallt ute, kan ju bero på det. Nåja tycker att ni borde säga "krya på dig" så kanske det kan bli bättre, eller hur? Fick lite tips av er sen sist jag var sjuk, så vi får hoppas att jag blir frisk så fort som möjligt.


Nej nu är det dags för massa te och Andra Avenyn, puss på er «3

Mitt rum är skinande rent..

2009-01-22 23:18:59
Hej igen :) Nu har jag städat klart, eller ja för ett tag sen. Har tagit sin tid men jag har tagit pauser med jämna mellanrum, suttit lite vid datorn, bloggat, snackat med folk, ätit osv. Men nu är jag klar och det känns grymt skönt! Jag har damsugit, dammat, torkat av/torkat rent, flyttat min byrå, bytt växter, flyttat en lampa, ett skrivbord och ett annat litet bord ur mitt rum (som jag inte ville ha längre), lagt kläder i tvätten, lagt kläder i min byrå och kollat igenom massa gamla tidningar och grejer, hittade typ hur många gamla OKEJ, Julia och Frida - tidningar som helst som var några år gamla, sen hittade jag massa andra saker. Men det viktigaste är att nu är mitt rum klart och rent, skinande rent.. Nästan i alla fall, måste bara torka golvet också men det får bli imorgon eller någon annan gång. Mitt rum är i alla fall mycket finare än innan, fräschare och det ligger inte massa saker på golvet, så jag är helnöjd :)

På något konstigt sätt så skar jag mig på fingret under tiden som jag städade, jag vet inte när eller hur jag gjorde det men det bara började blöda på mitt finger och det jobbiga är att det inte vill sluta. Hur som helst så är klockan mycket och jag har inte ens tagit bort mitt smink ännu, suck.. Måste göra det väldigt snart sedan sova. Plus att jag mår väldigt illa och det vet jag inte heller anledningen till, nåja vi får hoppas att det försvinner snart.

Vi hörs mer imorgon, godnatt :) <3

Skönhetstips

2009-01-22 22:08:26
Hejsan igen. Innan när jag städade så kollade jag på lite gamla saker och hittade "Fridas tjejbok" från 2006. Det står lite olika skönhetstips och enkla ansiktsmasker man kan göra hemma, so here it comes :)!

För dig med fet hy
Denna mask ska rengöra på djupet och dra ihop porerna. Perfekt för dig med fet och oren hy!

Du behöver:
2 dl havremjöl
3 msk färskpressad citronsaft
2 msk mandelolja
vatten


Gör så här:
Blanda havremjöl, citronsaft och mandelolja. Tillsätt vatten och rör ihop till en jämnsmet. Applicera i ansiktet och låt den verka i 15 minuter, skölj sedan ansiktet med ljummet vatten.

För dig med "normal" hy
Denna mask ska göra huden silkeslen och är lätt sammandragande.

Du behöver:
1 dl rågmjöl eller grahamsmjöl
1 äggvita

Gör så här:
Rör samman mjöl och äggvita i en kastrull som du sakta värmer upp på spisen. Vänta tills det bliviut ljummet och applicera sedan masken på ansiktet. Akta så det inte är för varmt då du kan bränna dig! Låt masken verka i 10 minuter och skölj sedan med vatten.

För dig med torr hy
Denna mask ska fungera uppfriskande för dig med torr och känslig hy.

Du behöver:
1 msk honung
1 tsk citronsaft eller apelsinsaft

Gör så här:
Blanda ihop ingredienserna i en kastrull och värm upp de. Applicera på väl rengjord hy och låt verka i 15 minuter. Torka sedan av masken med en bomullstuss fuktad med vanligt ansiktsvatten.



Tyvärr så har jag inte testat någon själv ännu, eller i alla fall inte vad jag kommer ihåg, har ju ägt denna lilla boken ett bra tag och jag har säkert testat det någon gång. Men jag får se till att göra det snart och återkomma, så får vi se om dem är så bra som dem verkar :)

Gör det roligare att städa

2009-01-22 20:17:57
Hejsan allihopa, just nu håller jag på att städa för fullt :) Känner mig sjukt duktig faktiskt! Trodde inte jag hade någon ork till att städa, men så dog min dator några minuter senare så jag hade inget att göra, fick mig en snilleblixt och började städa :)

Några tips som gör det roligare att städa:

Sätt på din favoritmusik, eller någon rolig musik! Välj låtar som du kan dansa eller sjunga med till, det blir så mycket roligare då. Just nu när jag städar lyssnar jag på kids music, som är x antal år gammal, massa roliga låtar som gör mig på hur bra humör som helst. Jag sjunger och dansar med också såklart!
Dansa och sjung, säger det återigen, städning blir så mycket roligare då :)
Tänk på hur resultatet kommer bli efteråt, jag gillar i alla fall inte när rummet är stökigt, skabbigt och äckligt. Jag trivs så mycket bättre med ett rent och fint rum, det gör väl dem flesta.
Gör städningen till en lek, just nu kommer jag inte på hur, men det blir vad man gör det till, så bara kör på :)
Belöna dig efteråt, städa först och sedan kan du belöna dig själv med att göra något du tycker om eller äta något gott.

Home, sweet home

2009-01-22 18:42:24
Hejsan allihopa :) Kom hem för ett tag sen, har varit på biblioteket (idag också!) med Fia. Haha biblioteket är typ mitt nya ställe att hänga på, så gulligt. Gick dit en sväng efter skolan, men idag blev det inte så mycket plugg för min del, satt och snackade, fikade lite, och sen var jag hur trött som helst verkligen, så pinsam som jag är så la jag mig och sov en stund..

Funderar på att städa mitt rum men jag har ingen ork till det, men mitt rum är hur ostädat som helst. Jag brukar vara värsta pedant, eller prydlig eller vad man nu säger, men nu har jag inte städat på evigheter känns det som.

Har fått några frågor till min frågestund, men ni kan fortsätta fråga mer så får vi se när jag svarar på dem, roligare om det är lite fler frågor ju :)

Men jag är helt fantasilös just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, händer att jag bara skriver om vad jag gjort och så, långa tråkiga texter utan bilder och det gillar vi inte! Så det ska bli skärpning på det, jag lovar, men det får bli snart :) Puss på er så länge ♥

Flexibla studier

2009-01-22 07:42:17

God morgon allihopa :) Just nu jag sitter och käkar lite flingor och dricker te. Steg upp vid sju och kände mig lite trött, men jag börjar piggna till nu och jag känner mig ganska utvilad. La mig vid elva igår men somnade nog vid halv tolv skulle jag tro (lyssnade på avslappningsskiva), så 7½ timme sov jag ungefär, inte så jättelite men någon timme till hade kanske behövts.

Idag är det flexibla studier, för er som inte vet vad det är kan ni ju läsa här nedanför.
Istället för att gå i skolan på torsdagar och ha vanliga lektioner, så har vi flexibla studier varje torsdag. Då får man en slags läxa/uppgift som man ska göra som ska ta ungefär sex timmar. Det kan ju självklart variera och ibland tar en uppgift kortare tid/längre tid. Varje torsdag är det olika uppgifter, det varierar väldigt mycket, men ibland kan det vara att göra klart ett projekt eller ett arbete som man håller på med, öva på prov och sånt. En sånhär uppgift kräver mycket ansvar, och det kan vissa tycka är lite jobbigt. Tänk själva liksom, ingen skola på torsdagar,  visst hade man bara velat sova ut och ta det lugnt då? Men då är det ju lätt hänt att man glömmer bort den och det är mindre bra. Alltså måste man ta ansvar och ser till att det inte händer. Denna uppgiften kan man göra antingen i skolan, hemma, eller hos en kompis osv.

Nog om det, idag ska jag och Fia till skolan och plugga, jag vet inte vad den flexibla stuiden är ännu för den ligger inte ute på internet ännu, men vi får se!

Nu snart så kommer Fia så nu borde jag kanske börja fixa i ordning mig, haha. Puss på er, vi hörs senare :) ♥


Tiden bara rinner iväg..

2009-01-21 22:55:01
Oj, kollade precis på klockan, snart elva, kändes som om klockan var nio för bara några minuter sen..

Nåja sitter på pappas dator lite nu för min dator är helknas, alltså jag tror det var virus på den för den va ju helt konstig innan och alla filer bara försvann osv, så idag bestämde jag mig för att formatera om den. Jag har inte orkat göra det innan, även om det inte är speciellt jobbigt. Men nu efter jag hade formaterat om den har den ändå hållt på och varit helt konstigt, det har installerats massa saker och datorn har startats om hur många gånger som helst, sen skulle den göra någon diskkontroll och i en timme var den 0% klar, så jag startade om den och så hände det ändå ingenting, men jaja vi får väl se hur det blir med det!

Nu börjar klockan närma sig elva, jag har ätit mig mätt, tagit bort mitt smink så nu ska jag bara borsta tänderna och sedan sova :) Ska bli hur skönt som helst, för nu är jag riktigt trött.

Men vi hörs imorgon, och glöm inte att ställa frågor till frågestunden!
Puss på er & godnatt ♥

Frågestund

2009-01-21 21:34:21

Nu mina kära vänner är det dags för frågestund!
Har ni något ni undrar över/vill veta, så fråga på :) !

Sminktips

2009-01-21 19:18:12


Fick precis en kommentar om att min blogg nu på sista tiden mest har handlat om vad jag gjort under dagen, och det är ju faktiskt sant. Kan förstå att bara sånt kanske inte är så jätte roligt att läsa, så för att variera lite slänger jag in ett sminktips. Enjoy! :)



Concealer/Coverstick

Är inte concealer/coverstick en väldigt bra uppfinning :)?
Tänk om du inte har sovit så mycket, eller i vilket fall sovit för lite, och vips så har du fula påsar under ögonen/mörka ringar runt ögonen. Det är ju lätt hänt, inte sant? Jag lyckas tyvärr få påsar väldigt ofta, och det är ju inte snyggt alls. Vem vill se trött och tråkig ut? Inte jag åtminstone! Men har du en concealer så kan man göra att påsarna försvinner eller i alla fall inte syns lika mycket.

En concealer kan ju dölja mer än bara påsar under ögonen/mörka ringar runt ögonen, de kan även dölja finnar, kvisslor, utslag, ärr osv. Det finns väldigt många olika concealers, som är till för olika saker och som är olika bra.

Jag själv äger för tillfället två stycken olika coverstick's, ett som döljer och torkar ut finnar/orenheter och en som effektivt ska dölja mörka ringar. Den som ska dölja och torka ut finnar, döljer bra och torkar faktiskt ut finnarna. Denna kan man tydligen använda på både finnar och pormaskar (läste det precis) men har man mycket finnar/pormaskar och man tar detta coverstick på många olika ställen i ansiktet så är det viktigt att återfukta huden noga så huden inte torkar ut, för isåfall kan det leda till att huden producerar mer fett och det är då det kan uppstå fler finnar. Det andra coversticket jag har täcker bra, men det är klart att man kanske inte kan trolla bort allting precis men visst gör det att mörka ringar inte syns alls lika tydligt! Jag brukar ta mest under ögonen men även på andra ställen där jag har något att dölja. Något som är mindre bra med denna är att den tar slut väldigt fort, jag köpte mitt för 1½ vecka sen kanske och den är slut snart. Visserligen har jag användt den ganska mycket, några gånger om dan men ändå, jag tycker i alla fall att den borde hålla lite längre.




På bilden till vänster visas det coverstick som jag själv har, som torkar ut och döljer finnar/orenheter. Det är från märket ACO (som ni ser) som är apotekets egna märke. Detta coverstick finns endast i färg (vad jag vet) men jag tycker att färgen bra och den smälter in i huden! Denna köper man självklart på Apoteket och kostar 45.50 kr, vilket är väldigt billigt!



På bilden här nedanför visas mitt andra coverstick. Det är från Nivea Beauté och heter Stay on cover stick. Den ska effektivt och naturligt dölja mörka ringar (men även annat). Detta coverstick finns i två olika färger (Nude och beige). Man kan köpa den på bl.a Cubus, Kicks, Åhléns och sådana butiker och kostar runt omkring 80 kr!









På biblioteket

2009-01-21 17:53:03

Hejsan allihopa :) Just nu sitter jag på biblioteket. Fia åkte för kanske en timme sen men jag valde att stanna kvar. Jag vet inte varför men jag kan koncentrera mig här plus att om man kommer hit för att plugga så gör man ju det, speciellt om man är själv för det finns ju inte hur mycket saker som helst att göra här liksom. Hade jag gått hem hade det säkert inte blivit av att jag pluggade då hade jag säkert bara gjort något annat. Okej visst nu satte jag mig vid datorn, men jag har faktiskt pluggat också!

Idag började dagen med skola klockan 08.10, första lektionen var matte och jag gjorde några tal, blev inte så mycket mer gjort eftersom den lektionen bara är 30-40 minuter, kanske inte så jätte lite men de känns som det är mycket mindre tid och sen tar det en stund innan man kommer igång också ju. Efteråt hade vi idrott och idag var vi på lok&motion, man kunde välja mellan boxning, spinning och gym, och man skulle göra två utav dem grejerna. Så för min del blev det boxning och gym, jobbigt men roligt.

Jag och Fia sa ju tidigare att vi skulle börja träna så vi får hoppas att det blir så, hade faktiskt varit sjukt bra att träna ett par gånger i veckan, eftersom jag just nu inte tränar alls förutom skolidrotten då (om det ens räknas..). Men det återstår att se hur det blir :)

Anyway, efter idrotten så hade vi lunch och även idag så skippade jag skolmaten och istället så gick jag, Fia och Ida och köpte lite apelsinjuice, clementiner och bananer. Efter det så hade vi svenska, musik och till sist NO. På svenska lektionen så läste vi igenom häftet till nationella provet, och sen diskuterade även jag, Fia och Ida om häftet. På musiken skulle man ta reda på vart ackorden skulle vara eller ja när man skulle byta ackord och lite så till några enkla barnlåtar så som blinka lilla stjärna, björnen sover. Under NO timmen så "lekte" vi idag igen och det var faktiskt riktigt skoj, haha :) Ovanligt, NO brukar vara hur tråkigt som helst, och ja på tal om NO och något som är tråkigt så har vi ju NO prov på fredag, och jag måste plugga en hel del..

Efter skolan så gick jag och Fia hem till mig, sedan vidare till hemköp där vi köpte chokladbollar och frallor, sen hade vi även några clementiner, en banan och apelsinjuice kvar som vi tog med oss. Vi pluggade, snackade och åt lite. Efter Fia hade åkt så gjorde jag klart min mattediagnos och sedan satte jag mig här vid datorn. Haha alltså jag känner mig så no life, vilket liv och sitta på biblioteket hela dagarna.. Nej men det är faktiskt sjukt chill, men klockan är snart sex och jag ska bege mig hemmåt. Vi hörs senare när jag kommit hem, puss på er <3 :)
 


Idag är jag trött..

2009-01-21 06:45:44
Hejsan, jag är vaken :D Gick upp vid ungefär sex och var så sjukt trött. La mig ändå ganska okej igår, och jag somnade fort men jag kanske behöver mycket sömn, vem vet?

Nu har jag precis duschat håret så nu har jag piggnat till lite, har även ätit två mackor och snart ska jag dricka lite te. Sen ska jag fixa mig och klä på mig. Just det, min mascara är ju borta, antar att jag har tappat den. Hade liksom den i jackfickan iförgår och i går morse så hittade jag den inte, och det var lite synd faktiskt. Men som tur är så har jag fler mascaror!

Nu är mitt te klart, så nu ska jag piggna till ytterligare, vi får hoppas att det funkar bara.. Puss på er, vi hörs senare! :)

Sovdags

2009-01-20 22:47:15
Hej igen allihopa :) Klockan börjar närma sig elva vilket betyder att jag måste sova. Har redan tagit bort mitt smink, bytit kläder och ätit! Nu ska jag bara borsta tänderna och sedan är jag klar för att lyssna på min älskade avslappningsskiva.

Sov gott och godnatt på er, vi hörs imorgon <3 Puss.

Godkväll på er!

2009-01-20 21:38:54
Hejsan allihopa :) Förlåt för dålig uppdatering men man kan väl säga att jag har haft fullt upp hela dagen.

Dagen började med skola klockan 08.10, först hade vi forum, även kallat klassråd där vi diskuterade och kollade på olika förslag till skoltröjor. Efteråt hade vi tema och idag var det NO och svenska under tema tiden. På svenskan så läste vi igenom häftet till de nationella provet som vi kommer att ha inom snar framtid. På NO'n så "lekte" vi lite, eller ja vi höll på med el, så man skulle typ sätta ihop massa grejer så man t.ex skulle få en lampa att lysa och sånt.. Det påminner faktiskt lite om lego (eller något sånt) så det var ju roligt :)

Efteråt hade vi lunch och eftersom jag är så nyttig så gick jag och Fia och köpte frukt istället för att äta skolmaten (den var äcklig!) så lunchen för mig blev clementiner och bananer :) Anyway, efteråt så hade vi först kärnämne där vi återigen läste igenom häftet till de nationella provet, sedan hade vi matte och då hade vi någon mattetävling, var faktiskt ganska svårt, massa klurisar ni vet. Men efter det så var det sista lektionen kvar som var engelska, ska börja på något projekt om ABBA, hur kul som helst..

Slutade vid 15:30 tror jag, och då gick jag och Fia hem till mig, och sedan vidare till biblioteket. Eller ja först så stannade vi självklart till vid hemköp och handlade lite nyttigheter. Bananer, clementiner men även chokladbollar och frallor. Fast jag åt inte någon chokladboll, så alltså har jag i stort sett varit nyttig nästan hela dagen. Sammanlagt har jag ätit ett par bananer och ett par clementiner och det är ju bra, fast visserligen så drack jag även massa varm choklad på biblioteket, och det var kanske inte lika bra..

Väl på biblioteket så pluggade vi, snackade och hade trevligt. Carro kom även dit och gjorde oss sällskap. Vid halv sex tiden så åkte Fia hem men jag och Carro stannade kvar ytterligare en stund. Jag gjorde lite på en mattediagnos och även några mattetal ur matteboken. Efter en stund kanske vid sex så gick jag och Carro hem till henne, vi spelade DF, man blir verkligen helt beroende.

Nu är jag i alla fall hemma, kom hem för ett tag sen och just nu håller jag på att fixa lite mat. Är hur hungrig som helst vill jag lova!

Förövrigt hur har eran dag varit? Min har varit ganska bra, fast var så sjukt trött i skolan idag så var extremt nära på att somna flera gånger om.. Så ikväll måste jag lägga mig betydligt tidigare än halv ett, klockan är ju än så länge bara 21.37 så jag har ju lite tid på mig att äta klart och sedan ta bort mitt smink. Sedan blir det att lyssna på avslappningsskiva och sova :)

Vi hörs senare, nu ska jag käka! Puss <3

Tisdagmorgon 06.38

2009-01-20 06:38:16
Godmorgon allihopa :) Klockan är snart halv sju och jag är vaken. Först ställde jag klockan på kvart över sex men gud vad trött jag var när jag vaknade, ställde klockan och sov ytterligare fem minuter. Fast egentligen är det inte så bra att snooza har jag hört..

Men jaja just nu är jag trött och jag fryser lite smått, så tänkte ta mig en kopp te snart och sedan börja fixa mig. Idag börjar jag 08.10 så jag har ju en stund på mig i alla fall. Somnade med min avslappningsskiva igår och det funkade jättebra, men jag la mig lite för sent och skivan är i en halvtimme så somnade runt omkring halv tolv. Men jag har i alla fall sovit gott, har ni?

Nu ska jag dricka te, börja sminka mig och sedan väljer kläder för dagen.. Spännande.
Puss på er, och hoppas ni får en superbra dag :) Hörs senare!


Smile like you mean it

2009-01-19 22:27:01
Jag är nog segast i världen.. Har inte "hunnit" äta ännu, eller på något sätt så har det i alla fall inte blivit av. Jag har inte ens tagit bort mitt smink(!). Klockan är ju redan kvart över tio så det är nog dags att säga godnatt nu, måste ju ta bort mitt smink, äta och göra mig klar för att sova och det kan ju ta en stund..


Kom på att jag hade en cam på denna datorn, otroligt bra kvallis också.. Not! Men jag bjuder på det ;) Nu ska jag käka kyckling och ris med currysås, vi hörs imorgon :) Godnatt på er <3

Föresten..

2009-01-19 21:30:39


Haha, glömde säga det i förra inlägget..
Såg innan att jag är med på den hära "hatbloggen" återigen, ganska roligt :D

Idag har jag varit nyttig

2009-01-19 21:07:22
Om man bortser från all varm choklad med grädde och cappucino med socker som jag har druckit idag på biblioteket. Men har man ätit massa clementiner, bananer och apelsiner så tycker jag faktiskt att man får unna sig det.

Dagen idag började med skola, ovanligt va? Vi hade tema, och idag var det NO och svenska under tematiden, sedan hade vi lunch och efter det kontaktgrupp, matte och tillsist idrott. Slutade vid 15.50 och då gick jag och Fia hem till mig, fixade oss lite och så (eftersom vi hade haft idrott), sedan gick vi till biblioteket eller ja på vägen dit stannade vi på Hemköp och köpte vi lite bananer, clementiner och Actimel. Vi fortsatte till biblioteket och efter en stund senare kom också Carro. Vi pluggade lite, snackade och läste böcker. Jag fick i alla fall några mattetal gjorda och så förhörde jag och Fia varandra lite på NO:n. Vi var där i kanske 3½ timme och sedan vid nästan åtta tiden skulle Fia åka hem, så jag och Carro gick hem och på vägen hem passade jag även på att köpa mig en apelsin. Och just ja, jag lånade även en avslappningsskiva, har ju varit utan skiva i några dagar, har kanske inte haft några större problem med att sova men det känns ändå bra att ha, om det så skulle behövas.

Känner mig så nyttig nu för tiden, eller i alla fall ibland, jag har börjat äta massa frukt och det är ju hur bra som helst. Visst blir det kanske chips, godis och andra godsaker ibland men jag ska försöka att endast äta det vid helger, tror ni jag kommer lyckas? Det tror faktiskt jag! :)

Just nu sitter jag här och gör inte allt för mycket, sitter på pappas dator eftersom min dator är så seg så jag orkar inte ens sätta på den. Klockan är redan nio så det känns som om jag borde äta lite mat snart, har ju nästan bara ätit massa frukt idag, inte för att det är något dåligt men ändå. Nåja vi får se, borde möjligtvis plugga lite också.. 




Jag på biblioteket..
Kan ju inte påstå att det var världens vackraste bild,
men vad vore världen om inte jag bjöd på mig själv?



Jaja, puss på er så länge :) Vi hörs senare!
Kom ihåg, gud är med dig.

God morgon :)

2009-01-19 07:27:53
Hejsan allihopa :) Är ni vakna ännu? Det är i alla fall jag. Gick upp för tio minuter så jag håller på att piggna till just nu, är sjukt kallt också, fy. Har precis tagit mig en macka, har även plattat håret för det såg ut som värsta bombnedslaget eller något.. Snart ska jag börja fixa mig så jag kan göra det i lugn och ro :) Idag ser dagen ut så att jag ska plugga på biblioteket med Carro efter skolan, lättare sagt än gjort, heh, men vi får hoppas det blir det så :) NO-prov på fredag som jag måste öva på och sen är det säkert lite andra läxor. Men nu måste jag börja  fixa mig, klockan är redan halv åtta, puss på er <3

Läggdags för Lillie

2009-01-18 23:30:25
Hejsan allihopa :) Gissa vem som är hemma? Jo jag, och nu när jag kollar på klockan så var det kanske lite väl försent eftersom att det är skola imorgon.

Men nåja, kvällen har varit mysig :) Först gick jag hem till Ida och vi var där en liten stund, senare gick vi till Cityhallen och jag köpte två apelsiner, har ju unnat mig massa chips och godis i helgen så nu tyckte jag det passade att vara lite nyttig.

Vi satt inne på Wachtmeister och pratade lite, sedan gick vi en liten runda och sedan hem till Ida igen. Vi kollade på en sjukt bra film, Never back down hette den tror jag.. Jo det hette den och den var hur bra som helst :) Var typ en action film, och jag som mest gillar romantiska komedier tyckte faktiskt den superbra ändå, så den är något att se!

I alla fall efter filmen var klockan ganska mycket så då var det dags för mig att gå hem, Ida följde mig en bit, och det blev ju en liten promenad kan man säga, är ju faktiskt en bit ifrån henne till mig.

Nu är jag hemma och jag är verkligen hur kissig som helst, måste verkligen gå på toa nu, sen måste jag även ta bort mitt smink och sedan blir det läggdags. Så vi hörs mer imorgon, godnatt och sov gott. Puss ♥

Älskling jag är hemma nu!

2009-01-18 18:40:15
Hejsan igen, det var inte särskilt längesen jag skrev, men nu är jag redan hemma :) Åkte med Fia's pappa in till stan, för han skulle också in till stan så det var ju bra tajming. Hur bra som helst, då slapp jag ta bussen, så tråkigt och åka buss, speciellt när man åker själv, och så går det ju mycket fortare med bil också.

Men nu tänkte jag byta kläder och sedan ska jag till Ida, vi ska även gå en promenad senare också, mysigt.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, ringde Ida för en stund sen och sa att jag skulle gå till henne alldeles strax så jag vill inte vara elak och låta henne vänta alldeles för länge, så nu blir det byta kläder som gäller och sedan bege mig ut i det kalla vädret, vi hörs senare :) Puss! ♥

Dagens outfit

2009-01-18 18:03:55


Förövrigt så har jag duschat och fixat mig lite nu så nu ska jag bege mig hemmåt.
Vi hörs senare :)

Wakie, wakie

2009-01-18 14:01:01
Hej sötnosar, nu har jag vaknat, eller jag har varit vaken en liten stund faktiskt :) La oss ganska sent igår så det är därför jag vaknar rätt sent (smart va?), men vi får hoppas att jag kan somna tidigt ikväll (som jag alltid brukar säga), hah.

Idag vet jag inte vad som händer, men det märker vi nog senare. Idag är det söndag, tråkigt alltså. Söndagar är alltid så sega, vet inte varför.. Men jaja god morgon på er, eller goddag kanske man ska säga istället :)

Läggdags snart kanske?

2009-01-18 01:55:07
Hejsan, sitter vid datorn med Fia just nu och jag antar att ni inte är förvånade, blivit lite för mycket dator på sistone känns det som. Men i alla fall, så har vi mysat lite med varsin dator, ätit chips med dipp och druckit läsk, onyttigt, men man får väl unna sig det ibland. Åt ju faktiskt ett nyttigt bröd imorse så det jämnar nog ut sig, sen får vi se till att ta en promenad imorgon, så blir det kanon!  Ikväll har jag även kollat på ett avsnitt av "De tre vännerna och Jerry", det är faktiskt roligt tycker jag :D Men annars har det mest blivit chill vid dator och lite så!

Men nu börjar jag bli lite trött i ögonen alltså, lite allmänt trött också för den delen. Så vi ska säkert sova snart, liksom klockan är snart två och det är inte bra och lägga sig för sent. Vill ju inte vända på dygnet sådära lite halvt när det är skola på måndag. På tal om det, gud vad helgerna går fort.. Dem bara försvinner iväg, imorgon är det redan söndag, hur tråkigt som helst, håller ni inte med?

Usch när jag ändå tänker på skolan, så borde jag nog plugga imorgon, har NO prov på fredag som handlar om ellära, magnetism och så. Nu känns allt sådära jobbigt, har säkert ännu fler läxor och grejer som jag inte vet om..

Nej men nu är jag ännu i tröttare ögonen, så nu säger vi godnatt :)
Vi hörs imorgon, puss på er!

Svar på kommentar

2009-01-18 00:56:08

Det är en del som har undrat över hur gammal jag är
så jag tänkte att jag kunde dela med mig till er som
vill veta, jag är 15 år och fyller 16 den 26 augusti!


Godkväll

2009-01-17 21:53:37
Hejsan igen :) Nu sitter jag och Fia vid datorn, ovanligt va? Sen sist så har vi ätit, sjungit och lite så, sen har vi även suttit här vid datorn. En chillkväll för våran del, vad hittar ni själva på en sådanhär kväll som denna? Fest eller mys?

Anyway, skriver mer senare, puss på er :)



Slänger in en lite gammal bild på mig också ;)

Kvällens måltid

2009-01-17 19:04:05

inklusive coca cola!

Haha ser typ skabbigt ut, men det var faktiskt jätte gott :)

Händer ikväll sötnosar?

2009-01-17 18:29:44

Hejsan allesammans :) Sitter här med Fia, hon spelar gitarr och så sjunger vi lite. Idag har det inte hänt så mycket, vi vaknade ju till en början, åt frukost, kollade på TV och sen har vi suttit lite vid datorn och även sjungit och lite så :) Vi cyklade även upp till Ica Lunden och köpte lite godis och chips.

Och ja justja, återigen har jag hamnat på fragbite, inte dåligt alltså :) Ganska stort forum, som endast handlar om moi!

Nu ska vi snart äta lite mat, det blir potatistärningar, ostschnitzel, broccoli och bearnaisesås. Låter gott inte sant? :)

Men vi hörs senare, puss på er! ♥


Hej och godmorgon :)

2009-01-17 13:13:46

Nu är det lördag och klockan är runt omkring ett, jag och Fia vaknade för en stund sen och nu sitter vi lite vid datorn :) Har ni sovit gott allihopa? Det har i alla fall jag ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi kanske ska plugga lite, men sedan blir det chill antar jag :D Vi får helt enkelt se, vad ska ni själva göra idag då? :)

Nu ska vi i alla fall sitta lite här och ta de lugnt, men vi hörs senare! Puss på er ♥


Videoblogg

2009-01-17 01:45:12
Ta det med en nypa salt ;) eller nej föresten.. gör inte det!

Fredagskväll!

2009-01-16 21:22:51
Hejsan :) Är hos Fia nu och har varit det ett bra tag.

Äntligen fredag, eller vad säger ni? Så sjukt skönt med helg, jag är verkligen helt slut nu efter skolan!
 
Ursäkta att jag inte skrivit något mer idag, men efter skolan så gick vi hem till mig och då skulle jag bara packa, sen var inte min dator på heller så jag tänkte inte på att blogga. Men i alla fall efter jag hade packat så var vi på stan en snabbis och efter det tog vi bussen hem.Väl hemma hos Fia så fixade vi lite nudlar och satte oss vid TVn och lite så :) Sen var vi galet trötta så vi somnade båda två. Nu har vi precis ätit lite mat och nu satte vi oss vid datorn. Ikväll blir det en chill kväll, alltid mysigt :D Sen ska vi möjligtvis plugga lite också men vi får se hur det blir med det. Och ja på tal om plugg så fick vi våra betyg idag, fast jag har ju visserligen vetat vad jag haft hela tiden, förutom i matte där hade jag tydligen VG och det blev jag faktiskt stolt över :)

Om ni har tur så kanske det kommer upp en videoblogg senare men vi får se om jag orkar :) Nu ska vi i alla fall chilla lite vid datorn men vi hörs senare! Puss på er ♥

Idag är jag pigg!

2009-01-16 06:58:59
Hejsan allihopa. Jag är vaken och har varit det i snart en timme.. Jag la mig ganska sent igår ju, men ändå vaknade jag och var typ hur pigg som helst :) Kändes otroligt bra! Fast ändå så vaknade jag en timme innan jag skulle gå upp utav att jag var törstig så jag gick upp och tog ett glas med vatten. Kan bero på det då kanske, att jag inte hann somna i den djupa sömnen sen, och därför vaknade jag pigg. Nåja det kändes bra i alla fall :) Och så har jag varit snabb, vid den här tiden annars brukar jag bara ha ätit frukost, men idag har jag hunnit dricka te, klä på mig, plattat håret lite och tagit lite mascara.

Men nu ska jag fortsätta sminka mig och fixa mig klart, men vi hörs självklart senare :) Puss! <3

Update

2009-01-15 23:35:34
Alltså nej.. Nu blir jag j*vligt sur! Gissa vad? Jo självklart nu precis när jag hade skrivit om allting så hittar jag det jag hade skrivit innan! Det hade tydligen sparat sig i alla fall.. Nu slösade jag ungefär en halvtimme på detta, eller okej jag slösade de inte precis, eftersom jag gillar att blogga. Men det känns så sjukt onödigt att behöva skriva om allting när jag redan hade skrivit det en gång. Nåja det är för sent nu, och jag måste sova. Förlåt att jag låter så sur, haha. Jag är glad ändå, för det ska man vara, eller hur? :) Puss och godnatt ännu en gång! <3

Halloj allesammans!

2009-01-15 23:31:46
Nu är jag väldigt sur(!) Hade precis skrivit klart hela inlägget och sedan så segar datorn sönder, jättekul.. NOT! Alltså herregud vad jag hatar denna datorn, slänger typ ut den genom fönstret snart.. J*vla skit alltså!!!

Okej förlåt, men var tvungen att ta ut min ilska..

I alla fall, jag kom hem för ett bra tag sen, en timme eller något. Åkte ju ifrån Fia innan vid 20.19 och sedan var det tänkt att jag skulle hem egentligen, men istället för att gå hem så mötte jag Ida direkt istället. Först gick vi till Cityhallen och jag som är så himla nyttig köpte faktiskt fyra st clementiner. Vi satt inne på Wachtmeister en stund och pratade, var mysigt :) Och efteråt så gick vi ut en ganska lång runda, var ute i nästan en timme ungefär, hur skönt som helst och gå långa kvällspromenader, fast det var helt fruktansvärt kallt och jag hade inga vantar, så ja ni kanske kan tänka er hur kalla mina händer var sedan när jag kom hem!?

När jag kom hem sedan så började jag med att sätta på datorn men det tar hur lång tid som helst för den att starta så jag tog bort mitt smink, bytte kläder och hann till och med äta lite, men åt lite till nyss och drack även te. Snart ska jag i alla fall sova, klockan är ju mycket, snart halv tolv, och det är ju inte alls bra. Men nu är det som det är och det kan vi ju inte göra något åt, inte sant? Vi får helt enkelt bara göra det bästa av situationen och det är väl att lägga mig så snarast möjligt, vilket är typ nu, alldeles strax, efter jag har bloggat klart det vill säga!

Nu blir jag lite smått sur igen, för om min dator hade funkat så hade jag säkert redan sovit nu.. Nåja det går inte att göra nånting åt det. Och ja när jag ändå håller på så kan jag ju påpeka att jag har världens tränigsvärk. Har träningsvärk i benen, och det kände jag verkligen innan när jag var ute och gick, plus att jag har det lite i armarna och i magen, så varje gång jag skrattar, hostar eller liknande så gör det sjukt ont i min mage. Det är verkligen synd om mig, fast jag är glad ändå. Har ju fått det ifrån idrotten, vi har ju haft styrketräning så jag är faktiskt stolt över mig själv! Har ju inte varit med på idrotten på ett bra tag, sen har det ju även varit lov osv men nu var jag med och gjorde mitt bästa, och det känns jättebra :)

Men nu måste jag verkligen sova, klockan är mycket! Puss på er och godnatt :) ♥



God kväll!

2009-01-15 19:54:09
Hejsan allihopa! Nu ska jag fixa mig och sedan går bussen hem vid 20.19 :) Först ska jag hem och senare ska jag träffa Ida och gå en promenix, alltid skönt med kvällspromenader. Efter det blir det att chilla lite hemma och sedan sova! Imorgon är det fredag och det är hur skönt som helst, ska vara med Fia (ovanligt va?), kanske även träffa Carro och dra till biblioteket eller något, jag vet inte riktigt, men vi får se :)

Nu ska jag i alla fall fixa mig, skriver mer senare! Puss ♥



Djupa funderingar

2009-01-15 18:19:49
Alltså helt seriöst, jag har värsta panikångesten ang gymnasieval. Jag vill verkligen flytta härifrån eller ja, jag ska(!).. Men problemet är att jag endast kan flytta till någon stad/ort som har avtal med karlskrona för annars får jag inget bidrag, så de jag har att välja mellan (vad jag vet) är Emmaboda, Växjö, Torsås, Kalmar, Lessebo och andra städer här i Blekinge. I Växjö och Kalmar är det  säkerligen svårt att hitta lägenhet så alltså har jag inte så mycket att välja mellan, sen finns det inte så många linjer att välja på heller.. Plus att man senast ska söka gymnasie den 1 februari och det är ju alldeles snart liksom(!)

Förövrigt så vet jag inte heller vilken linje jag vill gå, jag vill gå en bred linje för jag har inte en aning om vad jag vill göra i framtiden ännu, men samtidigt så vill jag ha jobb direkt efter gymnasiet så ja, jobbigt läge..

Jag tänker verkligen inte, alltså verkligen inte bo kvar här, så snacka om dilemma? Jaja vi får väl se hur det blir, har i alla fall kollat på lite gymnasie idag och letat lägenheter, men vi får se hur det blir med det!

Nåja vilken linje har ni funderat på/vill ni gå på då? Ska ni flytta någonstans eller bo kvar där ni redan bor? :)

15 januari eftermiddag

2009-01-15 16:15:25
Hejsan alla :D Här sitter jag och Fia brevid varandra med varsin dator. Just nu chillar vi bara lite, spelar lite spel osådär.

Idag har vi pluggat lite granna, och det känns bra. Sen har vi även chillat, suttit här och ätit och lite så också. Inget speciellt, men det har varit ganska chill :)

Klockan är snart halv fem och jag ska stanna här ett tag till, vet faktiskt inte riktigt när jag ska hem, men det lär vi ju märka!

Men nu ska jag spela lite spel, eller hitta på något annat roligt, kanske plugga, vem vet? Haha vi får väl se, puss på er! ♥



God morgon sötnosar!

2009-01-15 10:29:32
Hejsan och godmorgon :) Klockan är nu 10.30 och jag har varit vaken ett tag. Snart ska jag och Fia äta frukost och senare idag blir det att plugga.  Antagligen göra något annat också, vi får se hur det blir och vi hörs självklart senare! :)

Men nu blir det frukost, puss så länge.  <3



Två försenade videobloggar

2009-01-15 00:53:17
Kommer lite sent, men vad gör det? Enjoy! :D



Godkväll :D

2009-01-14 23:59:18
Hejsan, sitter här hos Fia och har precis tagit bort mitt smink :) Vi kom hit vid sjutiden, halv åtta eller något kanske och sen har det varit hellugnt, vi har ätit, kollat på TV och suttit vid datorn.
 
Imorgon blir det minsann stenhårt plugg hela dan! Så vi får hoppas att det går bra, wish me luck ;) Men har inget mer att dela med mig om tror jag.. Så vi hörs imorgon eller möjligtivs senare, men jag lovar ingenting.. Men anyway, puss på er och sov så himla gott (om vi inte hörs senare)! ♥



Svar på kommentar

2009-01-14 16:05:14
" Ja hon kanske är din bästa kompis, men att nämna henne i nästan varje inlägg? ._. "



Här i min blogg skriver jag ju bl.a om vad jag gjort under dagen eller vad jag ska göra, om jag nu ska träffa Fia eller redan har träffat henne så skriver jag ju självklart det. Jag förstår inte varför vissa stör sig på det eller ser det som något "problem". Vad gör det er att jag nämner henne i nästan varje inlägg?

Onsdag eftermiddag

2009-01-14 15:54:08
Hejsan alla :) Nu är jag hemma och har varit det en stund, har till och med hunnit äta lite.

Idag ska jag och Fia plugga hemma hos henne och jag ska även sova där, så hon kommer hit om någon timme och sedan ska vi på stan en snabbis (om vi hinner) och efter det ska vi åka hem till henne :) Väl framme hos henne ska vi plugga vad jag vet än så länge, men det märker vi senare :D

Skolan har varit helt okej, började 08.10 med matte, efter det hade vi idrott, och jag måste bara påpeka att jag faktiskt är lite stolt över mig själv, tidigare var jag aldrig med på idrotten men jag har bestämt mig för att skärpa mig och jag är på god väg och det känns riktigt bra :) På idrotten idag hade vi först någon engelsk brännboll, sen hade vi "sex-kamp" med olika stationer. Efter idrotten så fixade vi ju oss självklart, och sedan åt vi lunch. Det var äcklig mat men jag åt i alla fall lite ris och morötter, äter faktiskt lite morötter då och då och det är ju jättebra! Och ja på tal om morötter så ska jag precis äta en morot. Anyway, efter lunchen hade vi svenska, sedan musik och sist hade vi tema fast då fyllde vi bara i någon enkät typ. Jaja nu är jag i alla fall hemma, tänkte kolla lite på TV nu, äta morot såklart(!) och sen innan Fia kommer så ska jag fixa och packa osådär, men det tar vi senare! Puss på er så länge :)

Sovit gott?

2009-01-14 06:46:59
Hejsan, förlåt för att jag aldrig skrev något mer igår som jag sa att jag skulle, men klockan blev mycket och jag var tvungen att sova. Somnade runt omkring elva så det var väl helt okej, har piggnat till nu i alla fall :) Äter lite frukost nu, idag blev det lite flingor, en macka och te. Har ni sovit gott föresten? Det har i alla fall jag! Men nu så fort jag har ätit upp så tänkte jag börja sminka mig lite, sedan klä på mig osv. Har idrott idag också så då måste jag packa..

Och just det alltså min dator är helknas, varje gång den har startats om så har skrivbordet ändrats, alla filer har försvunnit, liksom allt har försvunnit förutom programmen. Jag har inte en aning om vad som är fel, för det är ju helt knas.. Men jag får väl formatera om den eller något sen, men nu ska jag i alla fall sminka mig!

Jaja vi hörs senare :) Puss på er!

God kväll :)

2009-01-13 21:20:10
Hej allihopa. Nu har jag precis kollat på lite på top model, och innan det kollade jag på sex and the city och 2½ men, så det har varit en riktigt chill kväll. Men jag är supertrött och har varit det i stort sett hela dan, fast det är ju visserligen bra att jag är trött nu för då lär jag somna tidigt ikväll :) Ja mitt tjat om att lägga sig tidigt, ursäkta att jag upprepar det hela tiden. Men jag har kommit på att sömnen är otroligt viktigt, man mår så mycket bättre och man orkar så mycket mer. Plus att om man sover lite är chansen större att man blir förkyld osv, så nu börjar jag förstå varför jag var förkyld så mycket innan, sov ju jättelite innan och hade inga rutiner alls. Men det är faktiskt bättring på det vilket är hur bra som helst :) Och hur skönt är det inte att vakna upp och vara utvilad? Jo hur skönt som helst!

Anyway, tog precis bort mina lösnaglar för dem va helt skabbiga och det såg inte alls bra ut längre, har fått bort alla naglar förutom en och den sitter stenhårt. Har även massa lim nu på mina naglar och dem är äckliga så nu måste jag fila och fixa.

Just det föresten, glömde nämna det igår.. Men igår fick jag reda på en dålig nyhet, Mårten (min kontaktgruppslärare och mattelärare) ska sluta nu inom några veckor. Och det är sjukt sorgligt, visst det är bara en lärare egentligen, ingen big deal kanske. Men han är min favorit lärare, alltså verkligen den bästa, typ den enda läraren jag gillar.. Plus att det kommer bli helt knas med betygen nu i matte om det bara kommer någon ny lärare såhära, har verkligen försökt skärpa mig nu den sista tiden också.

Men nu tänkte jag äta lite flingor, ta bort mitt smink och sen får vi se :) Men vi hörs senare, puss ♥


Folk bryr sig mer än vad jag gör?

2009-01-13 18:25:18
Alltså herregud vad alla reagerar starkt över mina videobloggar! Ni bryr er så mycket mer än vad jag gör, ja jag vet att jag har fått en hel del kommentarer på youtube och dom flesta har inte varit positiva men jag tar inte åt mig ett dugg, så jag förstår inte varför ni bryr er? Några har påpekat att jag fått så många elaka kommentarer, att jag skämmer ut mig och att jag borde sluta videoblogga, men är inte det mitt "problem"? Och jag behöver inga tips från er, för jag kan faktiskt (tro det eller ej) ta egna bestlut angående detta. Och om jag nu skämmer ut mig själv, så är det ju upp till mig. Hallå, det är liksom mig själv jag skämmer ut och då kan ni ju låta mig göra det, eftersom dem flesta faktiskt tycker det är riktigt roligt. Så nej jag hade inte tänkt sluta videoblogga, and that's it :) Nej usch förlåt, börjar låta som värsta bitterf*tt*n, men det är jag inte, så ni vet ;)

Annars så kom jag hem för ett bra tag sen, gick på stan med Fia en stund efter skolan, kollade runt lite och så :) Men nu sitter jag här och är trött så nu tänkte jag titta lite på TV, men vi hörs senare, puss på er ♥

God morgon mina vänner :)

2009-01-13 06:32:49
Nu är jag vaken, och jag är hur trött som helst verkligen. Läste några sidor i svenskahäftet igår sen somnade jag efter det, så jag somnade jättefort och det var ju bra det i alla fall :) Men klockan var ju typ elva då, så det var ändå lite för sent.

Nu sitter jag här i sängen och ska snart stiga upp, ska äta lite frukost och sedan fixa i ordning mig. Har bara inte en aning om vad jag ska ha på mig idag.. Borde faktiskt börja fixa det kvällen innan då blir allt så mycket enklare, men jaja, vi får väl se :)

Nu ska jag äta frukost, är ganska hungrig. Ha en trevlig dag idag :) Puss!


Nu ska jag lägga mig

2009-01-12 22:40:01
Nej nu måste jag banne mig sova, har ätit lite och suttit här sen sist jag skrev. Har inte hunnit plugga så mycket så nu innan jag somnar tänkte jag läsa igenom ett svenska häfte vi fick idag :) Börjar 08.10 imorgon, inget att jubla för precis. Ska upp vid sextiden någon gång imorgon, så jag hoppas jag somnar snart (klockan är ju redan kvart i elva), har ju inga avslappningsskivor längre så nu kommer det säkert ta jättelång tid innan jag somnar, men det återstår att se! ♥

Godnatt på er och sov gott :) 

Jag dör, big time!

2009-01-12 21:43:02
Alltså herregud, jag dör :D Fick precis några gamla bilder på mig och som jag såg ut alltså..



"Snäll" som jag är så visar jag er två utav dom gamla bilderna, hemska jag vet, men det finns ännu värre! Alltså mitt hår för det första, helt äckligt, slickat och platt. Posar som en j*vla anka fast det kanske man inte ser på just dem här bilderna. Plus att det är världens ljus i mitt ansikte på den ena bilden så jag typ ser ut som ett lik.. Men nåja gulligt va? :) Bilderna är två år gamla något sånt, i alla fall tagna när jag gick i sjuan.

I'm here!

2009-01-12 19:38:00
Hej återigen.. Kom hem från biblioteket för en stund sen, gick även in på hemköp på vägen hem, var hur sugen som helst på godis, men vet ni vad jag köpte? Jo morötter! Känner mig faktiskt sjukt duktig, äter inte lika mycket godis/chips nu för tiden.. Eller kanske, men vid vissa tillfällen så skippar jag och det är ju i alla fall en bra början :) Och föresten så var biblioteket öppet och jag behövde inte betala något :) Vet inte, dem kanske inte var försenade trots allt eller så kanske det var något annat. Nåja det var ju bra i vilket fall :D Nu ska jag äta morötter och plugga, skriver mer sen :) <3

Svar på kommentar

2009-01-12 19:29:32
"Kan du inte tipsa om smink, shopping, kläder, och skönhets produkter? <3 ÄLSKAR din blogg."



Självklart kan jag det, har ju tidigare tipsat lite om smink, men jag kan ju även tipsa om annat såsom: shopping, kläder och skönhetsprodukter :) För tillfället vet jag inte något som jag kan tipsa om såhära direkt, men jag kan kolla upp det så lovar jag att jag ska tipsa er så snart som möjligt :) ♥

Nu är jag tillbaka :)

2009-01-12 18:43:15
Hej igen, nu är jag hemma eller jag har varit det ett tag, men min dator är så otroligt segt så inte fören nu har jag kunnat blogga :) Har varit på stan med Fia och Issa kollade runt lite, köpte även två stycken coverstick. Den ena köpte jag på apoteket och den döljer och torkar ut finnar/orenheter, det är apotekets egna märke ACO. De andra coversticket köpte jag på cubus och det är ett vanligt coverstick med samma märke som min foundation vilket är nivea beauté. Testar dem ju i morgon och vi får hoppas att dem är bra, och isåfall kan jag ju även tipsa er, om ni vill det vill säga :)

Men nu sitter jag här och tänkte faktiskt plugga lite nu, sen måste jag även kolla lägenheter och gymnasie sedan också.. Även kanske gå en promenad med Ida eller träffa henne i alla fall, men vi får se :) En sak i taget kan vi ju börja med!

ÅH just det, attans bananer säger jag bara. Glömde lämna mina avslappningsskivor idag också, jag är verkligen omöljlig! Det stängde ju vid sex men jag kan ju fortfarande lämna dem i det dära facket men då blir de ju kanske ytterligare en dag försenade. Alltså jag hoppas inte att jag får betala något för att dem är inlämnade si sådära 4-5 dagar försent, kostar ju 5kr/skiva/dag och jag har ju två st skivor så det blir ju liksom 40-50 kr, inte så mycket men ändå onödigt att lägga pengar på liksom. Jaja får väl gå och lämna dem nu när jag ändå kommer ihåg det, alltså herregud mitt minne är verkligen helt värdelöst, stackars mig.

Segt, då måste jag gå ut igen.. Fast det är bara bra, blir ju en liten promenad till biblioteket. Som ni redan vet är ju mitt nyårslöfte att promenera några gånger i veckan och än så länge har det gått jättebra :) Promenerar faktiskt ofta, och det är ju hur bra som helst, inte sant? Sen funderade även jag och Fia på om vi kanske skulle börja träna, hade ju varit bra :) Men som sagt, en sak i taget och nu måste jag gå till biblioteket! Vi hörs senare :)

Hemma :)

2009-01-12 15:55:58
Nu är jag hemma efter idrotten, hade cirkel träning som innehöll styrka och kondition. Och det var faktiskt roligt och jag känner mig duktig nu här efter :) Men nu ska jag fixa mig, känner mig hur ofräsch som helst och sedan blir det stan en sväng, måste köpa coverstick/concealer och kolla lite på kläder. Jaja nu tjatar Fia på mig, måste fixa mig nu :) Vi hörs senare! Puss <3

Snart idrott

2009-01-12 14:41:30
Hej allesammans, kom precis hem från skolan och ska bara byta om
och äta en banan, nyttig som man är va? Sedan ska jag ha idrott.
Slutar därefter tio i fyra och sen ska jag på stan med Fia. Men jag
kommer hem igen efter idrotten så vi hörs då :) Puss på er!

Vad äter ni till frukost?

2009-01-12 07:54:47
Själv så har jag precis ätit ett ägg, en macka och en kopp te. Plus att jag pluggade samtidigt, så nu är jag faktiskt stolt över mig själv :) Jag åt en mättande frukost, och ägg är nyttigt, väl? Och så pluggade jag så det känns ju hur bra som helst :)

Vad äter ni till frukost? Och skiljer det sig från vad ni brukar äta på helgen och vad ni äter innan ni t.ex. går till skolan/jobbet? På helgerna har man ju all tid i världen men på vardagarna så är det mer stressigt, och då kanske man inte hinner sätta sig ner, ta det lugnt och äta en stor och härlig frukost, eller? Nu har jag bara ätit eller jag har inte riktigt ätit klart än, och det tar ju ungefär en halvtimme/40 minuter och det kanske inte alla har tid att "slösa bort" på bara frukost.

Nåja jag har lite mer än en timme kvar tills jag börjar, så jag behöver bara skynda mig lite, frågan är bara vad jag ska ha på mig..

Jaja, vi hörs senare, puss & kram!

God morgon :)

2009-01-12 07:21:04
Hejsan allihopa, nu är jag vaken. Är ganska trött men jag piggnar nog till så småningom. Tänkte äta frukost nu och samtidigt som jag äter även plugga lite :) Som sagt så börjar jag 09.10 så nu har jag all tid i världen, eller det känns så just nu i alla fall, men det kommer säkerligen bli så att jag kommer få stressa senare i alla fall. Nej men jag har ju nästan två timmar på mig så det blir ganska chill. Innan gick jag alltid upp en timme innan skolan började, fattar verkligen inte hur jag hann det, fast visserligen så hann jag aldrig äta frukost då. Och frukost är ju den viktigaste måltiden på hela dan, sägs det ju i alla fall. Men hur ska man annars orka med hela morgonen tills man ska äta lunch? Så glöm inte äta frukost(!). Jag är redan hungrig liksom, men nåja vi hörs senare, puss :)


Föresten..

2009-01-11 23:10:16


Idag hamnade jag på en "hatarblogg", det är någon som skriver om bloggar/bloggare. Riktigt snäll person måste jag tillägga, la upp min video och inte nog med det så länkade han/hon till och med till min blogg :) Fortsätt så!

Texten var ju inte alltför smickrande, jag vill inte ha flottigt hår ju!? 
Förövrigt verkar det inte som om folk har fattat det dära med ironi,
men jag klandrar ingen :)

Godnatt och sov gott

2009-01-11 22:46:05
Nu har jag kollat på  trollkarlens hemligheter och det var faktiskt intressant. Hann inte ens plugga för jag fastnade vid TVn men imorgon ska jag plugga, det lovar jag (både er och mig själv)! Så om jag på något vis har glömt det imorgon, får ni gärna påminna mig. Och ja justja ni får även påminna mig om att jag ska lämna tillbaka mina avslappningsskivor för det gjorde jag inte idag. Men tillbaka till kvällen, efter jag kollat på trollkarlens hemligheter så har jag även ätit och suttit lite vid datorn :) Men nu får det räcka för idag, ska upp vid sju tiden imorgon (börjar 09.10 så då hinner jag fixa mig i lugn och ro) så om jag lägger mig nu får jag åtminstone några timmar sömn. Vi får hoppas att det inte tar allt för lång tid tills jag somnar bara, men vi håller tummarna (y).

Lägg er inte för sent, och när ni väl ska sova, sov gott :) <3

Söndagskväll

2009-01-11 20:47:35
Hejsan, nu är jag hemma :) Eller ja jag har varit det ett tag. Åkte med Fia's far istället för att ta bussen och det var ju hur bra som helst för då behövde jag inte fixa mig som jag sa att jag skulle göra. Känns lite onödigt att fixa sig för att bara ta bussen hem och gå några meter sen ta bort allt smink när man kommit hem. Men är man ytlig så är man ;). 

Något annat som också är bra är att jag faktiskt börjar bli trött så jag ska försöka sova snart. Kanske kanske gå en promenad med Ida sen men det beror på när hon kommer hem. Annars ska jag nog kolla på TV och sedan sova, tänkte kolla på trollkarlens hemligheter som är klockan 21.00 på femman, tyckte faktiskt att det verkade lite intressant, haha.

Åh just det, blev inget plugg hos Fia tidigare, även fast jag hade bestämt det. Men får plugga lite nu istället, vilken tur att jag kom på det :) Då har jag något att göra nu, för jag orkar verkligen inte sitta vid datorn. Jag sitter redan alldeles för mycket, får faktiskt bli skärpning på det. Men nu måste jag plugga, vi hörs sen :D Puss & kram.

Next = fixa i ordning mig

2009-01-11 19:35:10
Ja som rubriken säger så ska jag fixa mig nu hade jag tänkt :) Duschade ju innan sen åt vi middag och nu ska jag fixa mig en snabbis sedan åka hem! Men vi hörs när jag kommit hem, sakna mig inte för mycket sötnosar :) Puss!


Tyckte jag blev söt på denna bilden :)

Back on track

2009-01-11 17:13:21
INTE back on crack, just so you know!

Nu har jag och Fia suttit ganska länge vid datorn, så nu tänkte jag hoppa in i duschen, eller  ja kanske inte just hoppa in i duschen, jag föredrar nog att gå in i duschen istället :)

Men efteråt ska vi plugga har jag bestämt, och sen blir det att göra i ordning mig och åka hem. Kanske gå en promenad med Ida senare ikväll, men vi får se hur det blir! Just nu ska jag i alla fall duscha, så puss så länge :) ♥

Svar på kommentar

2009-01-11 16:58:37

Postat av: cool

shit gör du inget annat än att vara med fia?




Jodå visst gör jag andra saker också, men Fia är min allra
bästa kompis och det är henne som jag umgås mest med!
Jag ser det verkligen inte som något problem, gör du det?

Hejsan allihopa

2009-01-11 14:32:45
Och god morgon eller ah snarare god dag. Hur mår ni idag? Själv mår jag jättebra :) Sitter vid datorn nu med F och har precis kollat lite på TV och ätit frukost (ägg, bacon, macka, apelsinklyftor och mjölk).

Idag ska vi plugga lite förhoppningsvis och sedan ska jag åka hem senare. La mig ganska sent igår och vaknade ganska sent idag så vi får hoppas att jag kan lägga mig tidigt ikväll.

Igår när jag skulle sova kom jag också att tänka på mina avslappningsskivor och att dem skulle ha varit inlämnade för några dagar sen, tror det var den åttonde januari men jag är inte säker. Men jaja hur som helst så ska jag försöka komma ihåg att lämna in dem idag annars får jag ta det imorgon istället. Är ju ganska glömsk av mig, skulle lämnat dem i fredags egentligen men det hade jag ju verkligen glömt bort helt och hållet.

Och på tal om ingenting så har jag nog världens största blåmärke på mitt lår, trillade på taket när jag dansade där, haha :) Har även blåmärke på benet någon annanstans och på armen, och det är jobbigt och gör ont.. Men framför allt så ser det så sjukt skabbigt ut så det bara inte är sant, men tyvärr så är det de :(

Men nu ska vi nog försöka plugga lite, vad ska ni själva göra en sådan här tråkig söndag?




Anyway, ni får ha det så bra! Puss och kram :)


Nu är det sovtime

2009-01-11 03:13:27
Klockan är nu omkring tre och jag och F ska sova när som. Imorgon är det söndag, vilket suger, skolan börjar ju på måndag och det är inget jag längtar tills precis. Måste hinna plugga imorgon också, så det får ni gärna påminna mig om :) Lite segt att jag lägger mig så sent, tänkte skaffa rutiner ni vet, men det bara går inte att lägga sig hur tidigt som helst på helger. Men nåja godnatt på er :)

Fortfarande hos Fia!

2009-01-10 20:14:25

Nu är vi här igen, sitter här vid datorerna brevid varandra :) Jag och Fia alltså. Har fixat oss för ett tag sen, och nu så har det kommit lite folk hit så vi skålade och sen nyss så åt vi. Men nu sitter vi här och chillar lite, ska sova hos Fia ikväll igen och det är ju hur bra som helst för då kan vi plugga lite till och så! Vad ska ni själva göra en sådanhär lördags kväll? Blir det myskväll, fest eller något annat? Själv blir det chill här hos Fia, gå en promenad och ja inget speciellt helt enkelt! Kanske plugga lite, låter så duktigt, att plugga en lördagskväll, ellerhur :)? Men jaja nu ska vi gå ut och gå en promenad, vi hörs senare.


Pusshej :) ♥


 


Dagens outfit

2009-01-10 18:06:28

Goddag alla :)

2009-01-10 14:50:03

Sitter vid datorn med Fia som också sitter vid datorn här brevid mig, socialt va? :) Vaknade i alla fall för ett tag sen och nu ska vi äta frukost. Det blev mackor, ägg och juice. Vad äter ni till frukost?

Idag ska vi väl chilla en stund, sen fixa oss och sedan ska jag antagligen åka hem. Men nu ska jag äta frukost, så puss på er, vi hörs senare :)


Midnatt

2009-01-10 01:37:16

Sitter här vid datorn med Fia och äter chips och godis, och dricker fanta, de ni! Har ju varit här hela dan och vi har väl haft fullt upp antar jag, jag har ju nämnligen inte bloggat något sen jag kom hit vilket var dåligt av mig. Så fy skäms :( Men jag ska bättra mig, jag lovar. I alla fall, var ju på stan en sväng innan och kollade runt lite efter det gick vi hem till mig och åt pizza och jag packade, sedan åkte vi hem till Fia, åt lite (igen) och satt vid datorn, chillade och fixade oss. En stund senare kom Måns och han var här några timmar. Sen följde vi honom en bit så då fick vi oss en promenad också, hur bra som helst liksom :D Men ja nu sitter vi här klockan är halv två och vi ska väl antagligen sova senare, eller ja det är klart vi ska. Men jag skriver mer imorgon när jag vaknat, pusshej och godnatt sötnosar ♥


En söt bild på mig från nyår :)

Hemma!

2009-01-09 14:47:01
Har varit hemma nu en stund och har precis fixat mig klart så nu ska jag och Fia ta en sväng på stan och sedan åka hem till henne =) Har inget speciellt att skriva idag men i vilket fall så hör jag av mig när jag kommit till Fia. Puss på er allihopa :)

I skolan

2009-01-09 12:14:19
Hej allihopa, tänkte bara uppdatera lite nu när jag ändå har chansen, sitter just nu i skolan och har precis ätit lite lunch, det var fisk och potatis med spenat. Har bara en lektion kvar sen slutar jag, sjukt härligt :) Plus att den sista lektionen är språk (kärnämne) och det hur chill som helst! Idag ska jag vara med Fia och jag ska antagligen sova hos henne också. Men vi hörs senare när jag kommit hem, puss :) 

Vaken men trött

2009-01-09 07:11:09
Nu är jag vaken eller jag har varit det i ungefär en timme, har duschat och ätit än så länge. Även tagit lite mascara men jag ska fortsätta sminka mig mera snart! Jag är hur trött som helst, sov ju bara några timmar i natt. Sen är det också hur kallt som helst, vet inte om det kan bero på att mitt element verkar vara avstängt.. Jaja kallt är det i alla fall, men har precis druckit lite te :)

Har lite smått panik just nu, har försökt sätta på min dator nu ett tag och den segar som tusan, och när jag satte på den så hade skrivbordet ändrat sig igen och den här gången har lite till försvunnit och jag har ännu inte hittat det. Så som det ser ut nu så har alla mina filmer, bilder och all musik försvunnit och det verkar inte finnas någonstans. Fatta ni hur segt det hade varit isåfall?! Hade hur mycket som helst, så det är inte speciellt kul.. Men jag är ganska lugn ändå, försöker att inte drabbas av panik. Usch, men jaja, skolan börjar om en timme så jag måste nog fortsätta sminka mig nu, måste även föna och fixa håret sen också ju. Sen har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, eller kanske, haha. Vi får se, vi hörs senare i alla fall, ha det bra :)

Gissa vem som kommer vara trött i morgon?

2009-01-09 00:58:45
Alltså herregud, jag blir så himla sur på mig själv. Har försökt att skaffa rutiner och försöka att lägga mig tidigt så jag blir någorlunda utvilad. Men nu har jag precis tvättat bort mitt smink vilket innebär att jag nu ska lyssna på avslappningskiva och sova. Klockan är nu ett vilket är alldeles för sent eftersom jag ska upp om fem timmar(!). Jag måste verkligen skärpa mig när det gäller detta alltså, fastnar alltid vid datorn, idag tog det nog en timme innan jag kunde gå ifrån.

Men nu måste jag sova om ni inte förstod det ;) Godnatt & puss på er! ♣

Hejsan :)

2009-01-08 23:31:13
Hejsan! :) Nu är jag hemma och jag kom hem för ett bra tag sen. Skulle tagit bussen vid 21.19 vid Fia, jag sprang men jag missade den, så då fick vi gå till Lyckeby istället. Och när jag väl var en bit ifrån busshållsplatsen och jag såg en buss komma så jag sprang jag men självklart så missade jag den också. Fick vänta i några minuter och vid 21.43 så kom ettan så den hoppade jag på, men det dåliga med ettan är att den tar så lång tid plus att busschauffören väntade i flera minuter på varenda hållplats även fast det inte var någon som skulle hoppa på/av, kan ju vara bra på ett sätt men nu tog bussturen sjukt mycket längre tid än vad den skulle. Nåja när jag ändå håller på och klaga lite smått så kan jag ju bara säga att det är kallt ute, det är både snö, is och slask, och det gillar vi inte! Speciellt inte slask, det är hur äckligt som helst.

Men nu är jag i alla fall hemma och jag tänkte ta något att äta snart men sedan blir det att sova. Det är ju skola imorgon (om inte visste det.) och jag ska upp runt sex tiden imorgon så egentligen borde jag lägga mig tidigt, jag måste i alla fall få några timmar av min skönhetssöm, tänk annars hur jag skulle se ut imorgon? Nej skämt och sido, men sömnen är ju otroligt viktigt och jag vill gärna vara utvilad, sällan jag är det när det är skola och jag kommer säkerligen inte vara det imorgon heller så jag vet inte varför jag tog upp det. Jaja det är ju värt ett försök i alla fall :)

Har varit dålig uppdatering idag, och förlåt för det! Men jag åkte ju till Fia imorse och har varit där hela dan. Vi har kollat lite på film, promenerat, pluggat (lite i alla fall), chillat och även gjort en videoblogg till. Denna gång inte vilken videoblogg som helst, utan en ganska speciell, eller ah mycket speciell skulle jag vilja kalla de. Den är full av ironi och är hur rolig som helst. Och ni som tycker att jag försöker prata stockholmska på mina andra videobloggar, denna är verkligen något för er alltså :) För vet ni vad, i denna videobloggen har jag en grov karlskronitiskt dialekt, endast för er! När jag ändå pratar om videobloggar och ironi så kan jag ju påpeka att mina tidigare videobloggar heller inte har varit helt ironi-fria. Så ni som inte har förstått det tidigare vilket är typ alla (!?) nu vet ni det. Men vill ni se en patetisk fjortis som söker uppmärksamhet borde ni klicka här! :)

Haha, det har ju varit ganska många (väldigt många) som reagerat starkt på mina videobloggar och jag säger bara; ta det med en nypa salt! Och ja justja, ni som hatar mina videobloggar, vilket dem flesta gör, ni behöver faktiskt inte kolla, för jag lovar er, det är ingen som tvingar er :)


Nej nu måste jag äta, puss på er :) <3

Nu åker jag till Fia

2009-01-08 10:01:11
Hej igen :) Nu har jag precis fixat mig klart så nu ska jag först gå till skolan och hämta några böcker och sedan åka till Fia! Hörs sen <3

Jag är vaken

2009-01-08 08:21:49
God morgon alla, nu är jag vaken :) Vakade faktiskt precis och jag är trött och det är hur kallt som helst. Men nåja snart ska jag i alla fall börja fixa mig, och efter det så ska jag åka till Fia och plugga, as you know. Men jag skriver igen när jag fixat mig klart, så puss på er :) Föresten, sovit gott?

To much drama

2009-01-07 23:54:06
Nej känns som lite för mycket drama ikväll för min del, så nu blir det sängen! Ska bara ta bort mitt smink sedan ska jag lyssna på avslappningsskiva och sova. Imorgon är det flexibla studier så då ska jag åka till Fia och plugga, men jag skriver mer imorgon när jag vaknat :)


Godnatt och sov gott <3

Sedär!

2009-01-07 21:11:44
Detta tog då inte lång tid.. Nu ligger även min länk till min videoblogg uppe på fragbite :) Tack så mycket för spridning av min länk! Puss på er ♥

Hur glad som helst

2009-01-07 19:49:48
JAAAAAAAAAAA, kan jag ju börja med att säga. Jag sa tidigare att allting på min dator hade försvunnit bara sådär helt plötsligt. Sen nu så hittade jag allting! Alltså är allting tillbaka, och jag är hur glad som helst(!). Alla filer och allting hade tydligen blivit dolda på något sett, vet inte hur men liksom allting annat hade återställts som det var från början men filerna var tydligen gömda någonstans. Jaja hur som helst är jag superglad för tillfället.

För övrigt så sitter jag och äter just nu, är sjukt hungrig. Sen jag kom hem från skolan så har jag bara suttit här vid datorn, och det har väl varit helt okej. Föresten alla ni som också var i skolan idag, hur var eran första skoldag efter jullovet? :) Själv var det ju helt okej som sagt och dagen gick ganska fort. Men något som är oerhört segt är att vi ska ha prov i NO nästa fredag och vi ska lämna in en uppgift i SO, och det är inte lika kul precis.. Men jag och Fia ska plugga i helgen och vi får hoppas att det blir av denna gången :) Men nu ska jag äta klart, så pusshej. ♥

Föresten..

2009-01-07 17:49:15
Tänkte bara tacka allihopa för era fina kommentarer. Har fått en hel del på youtube, även några på bloggen, och det är härligt att ni säger vad ni tycker! Alla har ju rätt till en åsikt, inte sant? Plus att det är sjukt underhållande och se vad alla kommenterar :)

Det är även smickrande att ni väljer att "slösa" er tid på just mig, så det tackar vi för :)
 Keep it up!

Hemma nu

2009-01-07 15:19:10
Hejsan allihopa, kom precis hem från skolan. Vart helt okej dag, hade matte, idrott och tema. Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra, men jag ska i alla fall gå en promenad sen.

För övrigt är jag sjukt trött, vilket inte är så konstigt eftersom att jag gick upp vid sex imorse, men i alla fall så det blir nog en chill dag idag. Men nu ska jag hitta på något annat så vi hörs senare. Puss på er! :)

God morgon :)

2009-01-07 07:14:31
Hejsan och god morgon, har ni sovit gott? Det har i alla fall jag. Gick upp vid sex, åt, duschade och nu håller jag på att sminka mig. Börjar om en timme så jag hinner gott och väl. Märkte också att min videoblogg är upplagd på existenz och jag har fått en massa kommentarer på youtube, sjukt kul och läsa igenom faktiskt, haha. Men jaja nu måste jag fortsätta sminka mig men vi hörs senare efter skolan! Puss ♥

Jag är sjukt j*vla förbannad!!!

2009-01-06 23:00:13
Alltså nu ikväll när jag kom hem och jag skulle sätta på datorn gissa vad som hade hänt? Jo allting, då menar jag verkligen ALLTING har bara försvunnit. Alla mina bilder, alla mina filmer, all musik osv. Alltså det är bara borta, som om jag formaterat om datorn eller något, nej alltså jag är så sjukt j*vla sur så det finns inte.. Helt seriöst jag hade hur mycket musik som helst, och massa filmer och massa bilder!? Och nu är allt bara borta, nej usch alltså fy fan. Blir sjukt lack!

Är sjukt förbannad nu men jag ska försöka släppa det för stunden, jag kom i alla fall hem för ett tag sen efter en kylig promenad med Ida. Hur kallt som helst, men det var trevligt, vi snackade om massa grejer och så.

För övrigt så tog jag bort mitt smink och snart ska jag lyssna på min avslappningsskiva och sen sova. Är inte trött än konstigt nog, jag menar jag gick upp tio idag borde vara sjukt trött nu men icke, får försöka sova ändå ska upp vid sex imorgon bitti. Men sov gott allesammans, och ni som ska till skolan imorgon får ha det så bra :) Puss på er ♥

Nu är jag hemma

2009-01-06 20:53:26
Kom precis hem och nu håller jag på att byta kläder, ska ut och gå en sväng med ida :) Sen efteråt blir det hem och sova, måste ju lägga mig tidigt ikväll ni vet skolan börjar ju imorgon. Men skriver nog något sen! Tjingeling ♥

On my way home

2009-01-06 20:01:02
Nu ska jag snart ta bussen hem, så vi hörs senare när jag kommit hem :) Puss så länge!

Videoblogg

2009-01-06 19:11:44
Hej sötnosar! :) Här kommer videoblogg nummer 3, enjoy!

Svar på kommentar

2009-01-06 13:37:49
Postat av: *hah
vaddåöverdriven, shit. fjåårtis pawwaaah. du snackar inte ens så i verkliiiigheten, än en ggn, wannabeeeeeee blondinbella! LOLfragbite



Tack för att du säger din åsikt, det är jättebra!  Synd att du inte kan stå för det bara.. Men givmild som jag är så hjälper jag dig på traven. Föresten är jag otroligt smickrad, du skrev att du hade bättre saker för dig än att kolla på min blogg men tydligen inte :) Men för det första så stavas det fjortis power, och för det andra så håller jag inte med dig! Säg en anledning till varför jag skulle vara wannabe blondinbella?

*Inside information: hah = moa, min ex kompis(!) & vlora.

God morgon

2009-01-06 10:34:17
Gissa vem som är vaken? Jag, jag jag! Känner mig faktiskt duktig, la oss ganska sent ändå igår liksom. I alla fall idag ska jag och Fia plugga en massa, hur kul som helst! Men det behövs verkligen så.. Ska väl äta frukost eller något snart men sen så blir det att plugga, och just det vi ska kanske även gå en promenad också, mitt nyårslöfte ni vet ;)
Men vi hörs sen, puss! ♥

Videoblogg

2009-01-06 00:20:26
Efterlängtad videoblogg. Enjoy!

God eftermiddag :)

2009-01-05 16:43:05
Nu är jag hemma en sväng med Fia har precis varit i skolan och hämtat lite läxor, så ikväll blir det att plugga! Vi var även på stan innan också kollade runt lite och jag köpte ett armband och ett par örhängen, vi åt också på redlight. Men nu ska jag snart åka till Fia ska nämnligen sova där, men jag gör en videoblogg sedan när jag kommer dit! Så puss så länge

Nu är det läggdags!

2009-01-04 23:41:05
Nu sitter jag här i min sköna säng med en mysig belysning och en kopp varm mjölk, vilket betyder vad? Jo att jag förbereder mig för att sova :) Ska även lyssna på min avslappningsskiva sen innan jag somnar. Imorgon ska jag gå upp vid tio tiden så vi får hoppas att jag somnar snabbt ikväll.

Men ha det bra allesammans, godnatt, sov gott och puss på er :) !

Slänger in en söt bild på mig också bara för att jag är så snäll idag :) ♥

Sömntips!

2009-01-04 21:28:57
Jag har själv sömnproblem och jag antar att jag inte är ensam om det precis.. Jag har vänt på dygnen som jag alltid lyckas göra när det är lov men idag gick jag upp ganska tidigt så jag antar att jag inte kommer somna alltför sent, och sen ska jag upp tidigt imorgon också så snart har jag väl vänt tillbaka det som det ska! :)

När det är skola eller jag ska upp tidigt (då jag behöver lägga mig tidig alltså) så brukar jag alltid lyssna på avslappningsskiva innan jag ska sova. Jag har lånat två skivor på biblioteket, och jag har lånat dem nu i några månader. Och dem funkar faktiskt, oftast i alla fall. Men det gäller bara att vara avslappnad, och så måste kan kunna koppla bort alla sina tankar. Som igår då låg jag och tänkte på en massa grejer i 1½ timme innan jag kunde somna, hur jobbigt som helst.  Men dem här skivorna är faktiskt bra och så länge man inte tänker på massa annat som jag lyckas med ibland, så är dem jättebra. Så det är ett bra tips om man inte kan sova!

Andra tips är :
Släpp tankarna! - Ligger du och tänker på massa saker kommer du inte kunna somna. Om du inte kan släppa tankarna kan du testa att skriva ner alla dina tankar på ett papper.
Drick rätt. - Drick varm mjölk eller koffeinfritt te innan du lägger dig. Drick inte något som innehåller koffein eller alkohol timmarna innan du ska sova!
Ha rätt belysning. - Ha en mysig belysning en stund innan du ska sova, då blir både din kropp och dina ögon avslappnade, när du väl ska sova sedan släcker du.
Lägg dig inte hungrig. - Om du ligger och är hungrig så ligger du och tänker på det vilket gör att du inte kan sova. Det är ju inte skönt att vara hungrig liksom, men tänk också på att inte lägga dig för mätt heller.
Bra sovmiljö. - Se till så att du ligger skönt, det är jätteviktigt. Hitta en bra "position" som du tycker att du kan sova i så du inte ligger och vrider och vänder på dig. Rummet ska även vara svalt, mörkt och tyst för att du ska kunna sova bäst.
Regelbundna tider. - Lägg dig och gå upp ungefär samma tid varje dag, för då skapar kroppen en rutin som kroppen vänjer sig vid. Detta kan vara svårt men man kan i alla fall försöka att gå upp vid samma tid varje dag, för då tränar du din "inre klocka" så att du somnar ungefär samma tid varje kväll (detta gäller även på helger!).


Sminktips

2009-01-04 18:11:52
Idag så tänkte jag inte tipsa om något speciellt utan mer  allmänt.

Innan man sminkar sig så bör man börja med att tvätta rent ansiktet och efteråt bör man återfukta ansiktet, spelar inte så stor roll vad för ansiktskräm/hudkräm man använder, men bara så att ansiktet får fukt. Detta är självklart inget måste, men det kan vara bra om du ska använda foundation då det ger ett finare resultat att fukta huden innan.

Det första jag gör efter det är att böja min ögonfransar och sedan ta mascara. Jag böjer mina fransar innan jag tar mascara för att minska risken att skada dem, tappa dem eller liknande.

Man kan ju självklart välja i vilken ordning man vill sminka sig i men jag tycker det är smartast att börja med mascara, för risken att man får mascara utanför är ganska stor, i alla fall när det gäller mig.. Så i mitt fall hade det varit osmart att börja med t.ex foundation för när jag sedan ska jag ta mascara råkar jag få lite utanför och då vill jag såklart ta bort det. Men när jag torkar bort mascaran så följer foundationen också med och det leder till att jag får ta foundation igen. Så för att spara både tid, energi och smink så väljer jag att börja med mascaran.




Foundation

 När det gäller fundation så är det viktigaste att välja en färg som har samma hudton som din egen men finns inte det så välj hellre en ljusare foundation än mörkare. En för mörk foundation gör att du ser översminkad och onaturlig ut och du får även en såkallad fjortislinje (fjortisarna jublar) och det är inte snyggt. Foundation används för att jämna ut huden/färgen och endast täcka lite. Det finns olika foundation med olika täckgrader men tänk ändå på att en foundation inte är till för att täcka allt för mycket,  så om du har finnar eller mörka ringar under ögonen bör du använda en concealer eller ett coverstick innan du börjar med foundationen.

Puder/solpuder

Puder används för att göra huden matt och mindre glansig och inte för att täcka som vissa tror. Ett puder behöver inte ha exakt samma hudton som din egen hud, utan det kan vara lite ljusare eller lite mörkare men bara inte alldels för stor skillnad. Det finns också solpuder och det är till för att ge lite mer färg och göra att du ser brunare ut, men det ska ändå inte vara alldeles för mörkt då det kan göra att du ser smutsig ut.











Bra skäl till att inte dricka alkohol

2009-01-04 16:03:04
Snackade med min bror som är bakis innan på msn, och då kom jag och tänka på att det faktiskt finns mångra bra skäl till att inte dricka alkohol! And here they come:

1. Man kommer ihåg allting!
2. Man behöver inte göra bort sig (mer än vanligt dvs).
3. Man behöver inte må dåligt, varken spy eller vara bakis.
4. Man behöver inte göra något som man sedan kommer ångra/något som man inte vill
(det kan ju hända ändå, men chansen är större med alkohol i kroppen).

5.
Man skadar sig inte lika enkelt, man behöver inte vakna upp med olika sår/skador
(av egen erfarenhet vet jag att det är lätt hänt att man trillar och slår sig) .
6.
Alkohol skadar både kropp och hälsa, du som inte dricker behöver inte oroa dig.
7.
Man behöver inte riskera att bli beroende av alkohol (vilket inte är bra!).
8.
Man ser bra ut "dagen efter".
9.
Man behöver inte slösa pengar på dricka.

Jag har skrivit detta kortfattat och det var dem här skälen jag kom på just nu,
 Om kommer ni på fler får ni väldigt gärna skriva! :)



Jag vet att alla gör som dem vill och jag kan inte göra något åt det. Men att folk dricker för att de "inte kan ha lika kul utan" förstår jag mig inte på, man måste ha ett väldigt tomt och tråkigt liv om man måste ta till alkohol för att kunna ha kul. För jag menar, man kan ha hur kul som helst utan alkohol! Och visst folk blir socialare när de dricker och då blir allt mycket roligare, men varför inte testa att vara mer social, utan alkohol?

Och om någon nu "måste" dricka i alla fall, drick med måtta!
För kom ihåg, det kan vara roligare med sprit i kroppen, men endast till en viss nivå.


It's your choice!



Nu är jag vaken..

2009-01-04 12:02:03
Alltså jag är som en groda utan ben, helt hopplös. Och vet ni varför? Jo för att jag som skulle somna tidigt igår somnade fem inatt.. Och det var inte bra alls, men jag ställde i alla fall klockan så jag inte skulle vakna så sent, ställde den på kvart över elva men när jag vaknade då var jag hur trött som helst så jag ställde klockan på 11:35 istället och nu är jag faktiskt vaken eller jag har varit det ett tag :)

Idag ska nog träffa Carro, om hon vill träffa mig det vill säga (vem vill inte träffa mig?) men vi får se :)  Just nu är jag jätte trött men jag piggnar nog till snarast, ah sen är jag hungrig också, så nu snart måste jag äta! Men hur mår ni annars då? Själv så mår jag bra.

Men vi hörs sen, puss på er :)

A pretty little problem

2009-01-04 02:10:25
Alltså nu är klockan två och jag har inte somnat ännu, jag är usel på det här! Jag skulle ju lagt mig tidigt idag och försökt vända tillbaka dygnet, men icke. Och eftersom jag inte är trött nu så kommer jag säkerligen inte somna fören om ett tag, taskigt läge.

 Men en god nyhet är att jag har lyckats ladda ner från youtube nu, har laddat ner en massa olika program idag och testat men antingen så blev det hela videon (jag vill bara ha musiken) eller så blev alla låtar bara en minut, helknas. Men nu funkar det äntligen, och vi får tacka Kristian för det, för det var faktiskt han som skickade programmet till mig :) Märkte att det programmet han skickade hade jag haft innan och jag trodde jag hade testat det, men ah är man smart så är man ;)

Sedan sist jag skrev har det inte hänt mycket alltså, jag åt, lyssnade på musik,  och så har jag såklart suttit vid datorn en hel del. Nu snart så tänkte jag kolla på en Barbie film till, endast för att jag är så söt, hehehe. Nej men dem är faktiskt bra, tro det eller ej :)!

Nu måste jag nog börja kolla på film så det inte blir alldeles för sent, för det är ju inge vidare bra. Får nog ställa klockan imorgon så jag kanske kan lägga mig någorlunda tidigt imorgon istället. Endast några dagar kvar tills skolan börjar, längtar ni? Det gör i varje fall inte jag.

Men godnatt allihopa, sov gott :)

God kväll va? :)

2009-01-03 22:57:26
Hejsan, vad händer en sånhär lördagskväll? Själv gör jag ingenting typ, lyssnar på musik och sjunger, sen sitter lite här och fixar mat. Känns hur tråkigt som helst, det är ju lördag liksom, men ändå känns det som en tråkig söndag. Jaja, sen ska jag i alla fall gå en promenad, om jag orkar alltså, klockan är ju elva faktiskt. Men jag har ju som nyårslöfte att promenera några gånger i veckan och det ska jag se till att fixa :) Hur går det för er med era nyårslöften då än så länge, om ni har några det vill säga? 

Idag har jag i alla fall inte gjort så mycket, vaknade ju rätt sent så det blev chill hela dan. Har kollat på film, Barbie då ja, gulligt va? :) Sen har jag bara suttit här och gjort ingenting, vilken lördag va? Nej men är ändå pyttelite förkyld och har pyttelite ont i halsen så det skadar ju i alla fall inte och stanna hemma, för en sak är säker, jag tänker då inte bli sjuk igen!

Min brossa gick precis så det är bara jag och paps hemma, så nu ska jag springa runt här, sjunga och ha hur kul som helst... ;) Nej inte riktigt kanske, men puss på er ♥



Vad vill ni att jag skriva om? :)

2009-01-03 16:47:48
Hej igen, jag tänkte bara fråga om ni  (mina kära läsare), vill att jag ska skriva om något speciellt? Tipsa om någo specielltt? Vad som helst, så ge mig tips :) Tänkte att det skulle vara roligare för er och få vara med och bestämma lite, så skriv precis vad ni vill så får vi se vad jag skriver sen! Men nu ska jag minsann kolla på film, <3 Puss!

Tråkig lördag?

2009-01-03 16:13:09
Hejsan och goddag :) Förlåt att jag inte skrivit fören nu men jag vaknade precis, eller ah jag har vaknat en massa gånger idag men hade fruktansvärt ont i magen innan så jag vilade lite till och nu vaknade jag precis.. Har inte lyckats så bra med att vända tillbaka dygnen precis. Men jag får försöka lägga mig tidigt ikväll istället, somnade vid halv tre igår, fy lillie!

Åh, det har ju snöat också, så det ligger massa snö på marken nu, segt liksom. Jag hatar snö, snö var typ bara kul när man var liten, gjorde snöänglar, åkte pulka osv, men nu är det bara onödigt, kallt och tråkigt, inte sant? Okej snö på julafton är mysigt men inte annars!

Men jaja, hur mår ni? Själv är det ganska bra, känner mig bara extremt trött just nu, sen har jag pytte lite ont i halsen men annars så är det bra. Hoppas att alla mår bra men om inte så krya på er! :)

Alltså det är lördag idag men känns verkligen inte som det. Jag vill göra något kul men antagligen blir det bara att stanna hemma. Men det märker vi nog, nu ska ska jag i alla fall kolla på film och äta något, så jag skriver mer sen, puss :) ♥

Snart läggdags

2009-01-03 01:42:44
Eller kanske inte än på ett tag ändå, sa ju innan att jag skulle lägga mig tidigt men som det ser ut just nu så verkar inte det kunna ske. För nu ska jag nämnligen kolla på OC och äta lite, och sen blir det att sova :) Vi får hoppas att det inte blir alldeles för sent  i alla fall! Men samtidigt så är jag inte trött ännu heller och då ligger man bara och tänker på massa saker i timmar innan man somnar och det är bara jobbigt. Men som sagt så blir det OC nu, hur bra som helst  (för er som inte visste det)! Så godnatt på er ♥
Hörs imorgon, love / lillie.

Update

2009-01-02 22:46:30
'
Detta kan nog vara anledningen till att jag börjar bli förkyld...

Hemma nu!

2009-01-02 22:27:33
Hej igen, nu är jag hemma eller jag har varit det ett bra tag, eller ah först  var jag hemma och åt. Och sen efteråt så gick jag till hemköp en snabbis, var hur sugen som helst på något gott, typ chips eller godis, men bara för att jag är så himla duktig och tänkte vara lite nyttig så köpte jag faktiskt nötter :) 

Haha alltså min videoblogg jag la ut innan var hur ful som helst, men jag får väl bjuda lite extra på mig själv, och jag hoppas att det inte gör något ;) Och på tal om ingenting är det helt sjukt kallt ute, frös typ ihjäl innan när jag var ute, nästan i alla fall..

Men nu sitter jag lite här vid datorn och kollar även lite på TV, sen äter jag ju nötter också, haha ;) Imorgon har jag inte en aning om vad som händer, så ifall någon inte har något att göra är det bara att höra av sig till mig! :)

Alltså åh, snart börjar skolan, så sjukt segt, och vi har hur mycket läxor som helst som ska vara klara nu snart typ. Men jag och Fia ska faktiskt plugga lite på måndag och tisdag, så duktiga som vi är! Men det behövs verkligen, har tänkt att jag haft typ all tid i världen men nu är snart lovet slut och jag inte pluggat en enda gång, jobbigt läge.. Men vi får hoppas att jag tar igen det då!

 Nu ska jag nog kolla lite på film, sitta vid datorn lite mer eller något :) Kanske skriver mer sen, men klockan är redan halv elva och jag tänkte försöka lägga mig tidigt ikväll så jag kan vända tillbaks dygnet annars blir det sjukt jobbigt när skolan börjar, men vi får se, om jag inte skriver mer sen så säger jag godnatt nu istället, så godnatt på er <3




Min första videoblogg

2009-01-02 18:40:58

What a moment, här kommer min första videoblogg!

t;

Fortfarande hos Fia :)

2009-01-02 15:04:43
Hejsan allesammans, hur mår ni? Jag mår bra men känner mig lite förkyld faktiskt, beror antagligen på att jag sprungit ute med nästan inga kläder, eller ja inte mycket kläder i alla fall.. Jaja jag är fortfarande hos Fia och vi vaknade för någon timme sen, har ätit och duschat än så länge och snart så tänkte jag fixa mig :) Efter det blir det att ta bussen hem och sen har jag ingen aning om vad som händer, men det märker vi nog, haha! Men jag skriver mer när jag kommer hem sen. Så puss på er och ha det bra så länge. ♥

Jag höll nästan på att glömma..

2009-01-02 00:54:34

Nu såhära efter nyår måste man ju ha några nyårslöften, eller klart man måste inte, men det kan ju vara roligt liksom :) Så nu till den stora frågan, har ni några nyårslöften och isåfall vad? Själv har jag som sagt flera stycken och för skojs skull så tänkte jag dela med mig av några (vare sig ni vill eller inte, haha). I alla fall än så länge har jag kommit på en del men det kommer säkert fler efter hand! Och ja, ta inte alla för seriöst, de kan innehålla lite ironi ;)

• Börja promenera några gånger i veckan
• Skärpa mig i skolan, koncentrera mig mera och höja mina betyg
• Sola oftare så jag blir brun och sedan behåller den fina färgen
• Äta mycket morötter
• Endast dricka alkohol vid speciella tillfällen
• Sluta vara så utseendefixerad
• Bli kär
• Flytta

Det var några i alla fall, kanske skriver fler senare :) 


Men nu har Fia duschat klart så nu måste jag sluta, puss på er och godnatt  ♥

God kväll!

2009-01-02 00:07:10
Hejsan allihopa. Jag är fortfarande hos Fia och ska sova här ikväll igen. Just nu sitter vi och äter tårtan från igår och idag är den hur god som helst, inte hård alls :) I alla fall dagen har varit ganska chill, Carro och jag vaknade vid tre tiden och då hade Fia redan varit vaken ett bra tag så vi åt frukost då, efteråt fixade vi oss lite och ett tag senare åkte Carro hem. Jag och Fia tog det bara lite lugnt, satt vid datorn och så, och sen så fixade vi oss lite igen. Sen vart vi ute och gick en sväng också men det var hur kallt som helst så vi gick in igen, och nu sitter vi här :) Ska väl kolla på en film eller något snart men vi får väl se, vi hörs imorgon i alla fall, så puss och godnatt :) ♥




1 januari 2009

2009-01-01 20:15:26



Gårdagens outfit.


Jag, värsta kocken ;)


Jag vid vårt fina dukade bord.


Fia och jag vid middagen :)


Fyrverkerier som Carro fottade :)

Ursäkta att det inte blev så många bilder och typ bara bilder på mig, men alla andra bilder är borttagna för jag är den enda som kan bjuda lite på mig själv tydligen, men puss på er så länge :)

Gott nytt år!

2009-01-01 03:04:49
Hej allihopa, och gott nytt år på er :) Hur har erat nyår varit? Jag har i alla fall haft kul, men visst blev det kanske inte precis som man tänkt sig, men det blir det ju aldrig så, haha :)

Nu undrar ni säkert vad jag har gjort under dagen/kvällen, om inte så kan ni ju få veta det ändå (snäll som jag är) *blink*. Jag vaknade upp brevid Fia ungefär vid ett tiden, sedan kom Carro och vi åt frukost. Efter det så började vi fixa oss lite smått, satte på lösnaglar, lösögonfransar och lite så, sedan sminkade vi oss, klädde på oss och ja bara fixade oss helt enkelt.
 
När vi hade fixat oss lite så bakade vi tårta som bestod av kladdkaka med grädde och chokladpudding och på var det clementinklyftor och en violpastill i mitten. Den blev faktiskt ganska god, även fast den blev helt misslyckad egentligen.. Okej lite hård var den ju, men whatever, den gick ju att äta i alla fall. Efter tårtbakandet gjorde vi en smaskig bål som vi skulle ha som välkomst drink (alkoholfri), vi hade någon hallon-krusmynta-svartvinbär-cider och la i hallon, jordgubbar och stjärnfrukt, blev superbra :) Därefter kom Sandra och då drack vi ju självklart vår goda välkomst bål.

Samtididigt som vi drack bål så fixade vi oss lite till sedan började vi laga mat, fläskfilé och potatiskrocketter med bearnasiesås. När maten var klar så åt vi självklart, och det var hur gott som helst. Kvällen fortsatte med buzz, sjunga singstar, äta tårta, Sandra gick och Måns kom och lite så.

 Vid tolvslaget gick vi ut en sväng och kollade på lite raketer. Men jag fick ingen puss vid tolvslaget, hur sorgligt som helst alltså :( Eller jo en av fia, haha, men ah.. I alla fall, när vi kom in sen så kollade vi bara lite på TV, chillidillade, spelade spel, men nu har jag en fruktansvärd huvudvärk men Fia, Måns och Carro spelar fortfarande något spel.

Massa finfina bilder kommer imorgon, i alla fall några :) Men Carro tog bort alla bilder som hon fanns med på typ, men som tur väl är så finns det i alla fall bilder på mig kvar ;) Men det kommer senare så ha tålamod. Vi hörs imorgon eller ah egentligen blir det ju idag, känner att jag skrivit ganska långt nu så puss på er :) Och föresten hoppas ni hade ett kalasbra nyår!

RSS 2.0